Glede na podatke, bi moral leteti v Tel Aviv. Pa ga bodo očitno preusmerili v Ljubljano, ko bo porabil vso gorivo.Kaj pa zdaj en nad Litijo kroži?
Zgleda zaliva gozdove, potem pa na Brnik.Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight LY822 from Frankfurt to Tel Aviv on Flightradar24www.flightradar24.com
Kaj pa zdaj en nad Litijo kroži?
Zgleda zaliva gozdove, potem pa na Brnik.Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight LY822 from Frankfurt to Tel Aviv on Flightradar24www.flightradar24.com
Glede na podatke, bi moral leteti v Tel Aviv. Pa ga bodo očitno preusmerili v Ljubljano, ko bo porabil vso gorivo.
Wizzair iz Skopja do Ljubljane, tudi že dela elipse... Sarajevo-Ljubljana tudi... Po moje bodo prej tega za Tel Aliv spustili na zemljo, potem pa še ostala dva.
Na Brniku zasilno pristalo letalo z nevarnim tovorom, ki se je znašlo v resnih težavah
Na letališču Jožeta Pučnika je zaradi tehničnih težav zasilno pristalo tovorno letalo, ki je bilo na poti iz Frankfurta v Tel Aviv. Pred tem je krožilo nad osrednjo Slovenijo, da bi pred pristankom porabilo gorivo. Letalo se je znašlo v resni nevarnosti.www.rtvslo.si
Tovorno letalo varno zasilno pristalo na brniškem letališču #video #foto
Tovorno letalo Airbus A300B4-622R družbe San Marino Executive Aviation, ki so ga na poti iz Frankfurta v Tel Aviv preusmerili na brniško letališče, je okoli 11.45 tam tudi varno zasilno pristalo, so za STA potrdili v družbi Fraport Slovenija. Letalo, ki je prevažalo nevaren tovor, se je pred...siol.net
Na Brniku zasilno pristalo letalo z nevarnim tovorom, ki se je znašlo v resnih težavah
Na letališču Jožeta Pučnika je zaradi tehničnih težav zasilno pristalo tovorno letalo, ki je bilo na poti iz Frankfurta v Tel Aviv. Pred tem je krožilo nad osrednjo Slovenijo, da bi pred pristankom porabilo gorivo. Letalo se je znašlo v resni nevarnosti.www.rtvslo.si
Ni bilo tok glasno kot ma ta travme.....influenserka pač....
Slovenko prestrašil nizek prelet vojaškega letala: Imela sem težak občutek v prsih
Nad Domžalami ugasnil oddajnik in letala ni bilo več na zemljevidu.www.slovenskenovice.si
Lahko prosim še kdo potrdi novico o "zasilnem" (bolje rečeno prisilnem) pristanku na Brniku danes?!Letalu z nevarnim tovorom grozila 'resna in neposredna nevarnost' | 24ur.com
Tovorno letalo Airbus A300B4-622R družbe San Marino Executive Aviation so na poti iz Frankfurta v Tel Aviv preusmerili na brniško letališče, kjer je zasilno pristalo. Pred tem je krožilo nad osrednjo Slovenijo in porabljalo gorivo. V skladu s protokolom so bile aktivirane tudi dežurne službe...www.24ur.com
Dol je vozil municijo židom, nazaj pa puščavski pesekJe pa ta frčoplan praktično celo leto /več mi naročen paket ne da podatkov/ bil skorajda dnevno na ralciji Lion ali Frankfurt-Tel Aviv.
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.www.flightradar24.com
Zadeva drži. Kot sem jaz slišal je z nevarnimi snovmi naloženo letalo na poti Fra-TelAviv kontrolirano prisilno/zasilno pristalo zaradi težav z vzdrževanjem višine.Lahko prosim še kdo potrdi novico o "zasilnem" (bolje rečeno prisilnem) pristanku na Brniku danes?!
Direktor Cie obiskal vodjo Sove, srečal še je tudi z GolobomWehrmacht vozi robo dežurnemu warmorgerju.