Bivši fu....?????

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik lystek pravi:
saj se ne gre za to, da bi bile nedotaknjene, gre se za to, da mi pač nebi bilo v redu, če se fuka nekje, pol pa domou pride, pa se vsede k meni in bi se pogovarjala. Vsaka čast, če vama to uspeva
smile-1.gif

Zaradi česa pa ti ne bi bilo v redu? Zaradi tega, ker je ona ravno uživala, ti pa ravno tisti trenutek ne? Strahu, da te bo okužila (to se da kontrolirat)? Strahu pred tem, kaj bodo drugi ljudje na to rekli? Ali bi rabil samo nekaj časa med njenim fukom in pogovorom? Kolk? Tolk, da se dobro umije? 1 uro? 1 dan, 1 teden, nekaj mesecev ali let (toliko imaš tudi pri skoraj vsaki takšni, ki ni ravno nedotaknjena)?

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Ni naključje, da potem veš toliko o GPS sledenju, snemalnih napravah in keyloggerjih.
smile-1.gif

jaz pač to uredim za druge,kateri potrebujejo pomoč...rad pomagam v takih primerih,ker sem sam proti varanju
cool-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ja, rad pomagaš vsem, razen ženskam do orgazma. Pa zdaj si proti varanju, 2 uri nazaj si pa pisal svoje spolne prakse za "biačice od drugih".

Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
Jaz sploh ne ližem ,zakaj bi se mantral za druge biačice,to jim naj njihovi dedi ližejo..jaz gledam da samo meni paše za ostalo se mi fučka
evil.gif

hysterical-1.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Ja, rad pomagaš vsem, razen ženskam do orgazma. Pa zdaj si proti varanju, 2 uri nazaj si pa pisal svoje spolne prakse za "biačice od drugih".

Citat:
Jaz sploh ne ližem ,zakaj bi se mantral za druge biačice,to jim naj njihovi dedi ližejo..jaz gledam da samo meni paše za ostalo se mi fučka
evil.gif

hysterical-1.gif

itak da sem proti varanju...rad pa tu pa tam nažgem babo kakemu takemu pametnjakoviču,kot si ti
evil.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
In s kom se potem dol daje? Mislim kako gledaš na te njene jebače? Jih poznaš, hodte skupaj na pir?
confused-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji

Taki naivci ste mi ful dobri...kao proti varanju, se pa hvalite, da drugim babe žgete. Kaj te misliš, da si ti kaj tako posebnega, da tebi noben drug babe ne žge, če jo maš?

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Taki naivci ste mi ful dobri...kao proti varanju, se pa hvalite, da drugim babe žgete. Kaj te misliš, da si ti kaj tako posebnega, da tebi noben drug babe ne žge, če jo maš?

takemu še posebej, ko se okoli hvali kaki jebač je in da je njegova doma najbolj pridna in da ga sploh nebi prevarala ...ene pač treba spustit na realna tla
evil.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ne vem za čisto vse, nekatere poznam bežno, nekatere dobro, z nekaterimi smo "zamenjali" partnerici, tudi trojčke imava za sabo (jaz z njo in še eno, ona z mano in še enim). Največ se pa sicer še vedno drug z drugim dol dajeva, ampak včasih pač paše kaj drugega.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Citat:
Ti tudi ližeš za drugimi, razen če samo devicam ližeš, razlika je samo v pretečenem času. Drugače imava nek higienski minimum in vmes pavzo še za SPB teste. Ni ravno tako, da pritečem domov in ji potisnem v usta tiča, ki sem ga pred pol ure imel v riti 23-letnice. Spet največje težave vidite v najbolj enostavnih stvareh.
bonk.gif

A prav razumem tvojo odprto vezo?

Ti rabiš negativen izvid na spb, če hočeš svojo punco poseksat, ostali jo pa lahko brez potrdila. Vav, ok.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Ne vem za čisto vse, nekatere poznam bežno, nekatere dobro, z nekaterimi smo "zamenjali" partnerici, tudi trojčke imava za sabo (jaz z njo in še eno, ona z mano in še enim). Največ se pa sicer še vedno drug z drugim dol dajeva, ampak včasih pač paše kaj drugega.
3p7im1.jpg

Keep on. Don't blow it now...
hysterical-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:

Ti rabiš negativen izvid na spb, če hočeš svojo punco poseksat, ostali jo pa lahko brez potrdila. Vav, ok.

Čist narobe razumeš. Teste imava zato, ker sva odgovorna drug do drugega. Najbolj pomembno nama je, da ne okuživa drug drugega in oba veva, da tega nočeva in nama je najmanjši problem se testirat. Če se jaz "zunaj" okužim, želiva, da to ostane moj problem, če se ona, da ostane njen. Včasih se tudi "pregrešiva" pred testiranjem med sabo, a si takrat poveva, s kolikimi sva bila, da lahko vsak zase sprejme razumno in informirano odločitev o tveganju. Od "zunanjih sodelavcev" testov ponavadi ne zahtevava bolj iz praktičnih razlogov. Pogosto pač spoznaš nekoga na hitro in če preveč kompliciraš, ni akcije.

Nazadnje urejeno:

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Citat:
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:

Čist narobe razumeš. Teste imava zato, ker sva odgovorna drug do drugega. Najbolj pomembno nama je, da ne okuživa drug drugega in oba veva, da tega nočeva in nama je najmanjši problem se testirat. Če se jaz "zunaj" okužim, želiva, da to ostane moj problem, če se ona, da ostane njen. Včasih se tudi "pregrešiva" pred testiranjem med sabo, a si takrat poveva, s kolikimi sva bila, da lahko vsak zase sprejme razumno in informirano odločitev o tveganju. Od "zunanjih sodelavcev" testov ponavadi ne zahtevava bolj iz praktičnih razlogov. Pogosto pač spoznaš nekoga na hitro in če preveč kompliciraš, ni akcije.

Po mojem moraš še mal razdelat to svojo teorijo. Za vsak slučaj, če boš kdaj dobil punco. Če ne boš še med trojčki skakal na testiranje.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:

Po mojem moraš še mal razdelat to svojo teorijo. Za vsak slučaj, če boš kdaj dobil punco. Če ne boš še med trojčki skakal na testiranje.

Trojčka ma on z levanko šakič in desanko rukič pa ančko na sredini
evil.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:

Ne lastnega nerazumevanja valit name. Teorija je implementirana in deluje.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Ne vem, meni se zdi tole precej slab dogovor. Dejansko imaš neko "resno" razmerje z žensko, ki ti jo porivajo poleg tebe še vsi drugi, ki jih ona hoče. Seveda si lahko večina predstavlja, kakšne face ti pokajo za hrbtom.

Zakaj potem človek ni raje sam in enako podreš kar želiš, ne pa, da rineš v neko razmerje, ki dejansko nima prihodnosti. Seveda sedaj misliš drugače, ampak tole vedno udari nazaj. Vedno. Žrtve so pa že v naprej znane. Če še kakšna bolezen ne pride vmes.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Citat:
Trojčka ma on z levanko šakič in desanko rukič pa ančko na sredini
evil.gif

Ti maš pa verjetno še v ančki GPS tracker vgrajen.
smile-1.gif

tak slabo pa mi ne gre, da bi rabil ančko..lahko pa ti v tvojo gps namontiram,da ti ne pobegne,če je slučajo neboš znal vredu pokavsat
evil.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:

Ne vem, meni se zdi tole precej slab dogovor. Dejansko imaš neko "resno" razmerje z žensko, ki ti jo porivajo poleg tebe še vsi drugi, ki jih ona hoče. Seveda si lahko večina predstavlja, kakšne face ti pokajo za hrbtom.

Zakaj potem človek ni raje sam in enako podreš kar želiš, ne pa, da rineš v neko razmerje, ki dejansko nima prihodnosti. Seveda sedaj misliš drugače, ampak tole vedno udari nazaj. Vedno. Žrtve so pa že v naprej znane. Če še kakšna bolezen ne pride vmes.

Verjamem, da se ti zdi slab, ker ti osnove niso jasne. Niti prvi korak. Nihče mi je ne poriva, ker ženska ni moja last. Ona rada občasno fuka z drugimi in jaz rad občasno fukam z drugimi, kaj je tu tolk težkega za razumet? Možno, da mi poka kdo frise za hrbtom, itak sem že napisal, da je to nek družbeni tabu, ki mene osebno ne zanima preveč. Svoboden fuk mi je bolj pomemben.

Sicer funkcionira že 13 let točno tak dogovor, ampak okej, ti že veš, da nima prihodnosti. Imaš tudi scenarij, kaj se bo zgodilo? Zakaj nisem raje sam in porivam, kar želim? Ker tako preživljam čas z osebo, s katero mi je fajn, poleg tega pa porivam, kar želim.

Cela znanost.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kdo pa je bil pobudnik za tako razmerje, ti ali tvoja? Da nisi tak primer kot začetnik tega topica...
evil.gif

Sicer, pa ni slabo to, pač druge porivati v razmerju, brez slabe vesti. Je pa slabo, da drugi porivajo tvojo žensko.