Bivši fu....?????

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Dejansko so največji zmagovalci poriva*i njegove bejbe, ker vejo, da dobijo bolezni čisto žensko, on pa nikoli tega ne ve. In temu reče svobodni seks? Kako je seks lahko svoboden, če moraš vsakokrat pred seksom delati teste na SPB? Spontana želja po seksu? Forget it, razen če si želiš kakšen hepatitis ali pa še kaj pestrejšega.
Ko bi vsaj uporabljali kondome, ampak očitno jih ne.

Nazadnje urejeno:

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
@All: Vi se zaj/ebavate a jure33 je zihr poslušu nasvet in reku babnci Ku*ba nčvredna, dost mi te je.... in zdej je na urgenci ker je pozabu povedat da ima 30kg več in je še 15cm višja od njega
evil.gif

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
ma nimaš ti pojma...mene osebno bi pr vsem tem sam mal iritiral, k bi ona za zih dobila kadar bi hotla...
priden.gif

razen če se gremo igrce med swingerji, pol pa ok...
write.gif

mim tega pa si tko predstavlam..gre ona u diskoteko..tm se ji okrog vrata nalima 20 tipov, en jo bo mel.
cry12bpy.gif

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Me ne prepriča. Da bi bil skupaj z žensko, katera se zvečer stisne k meni in razpravlja o jutranjem vrtcu otroka, pred pol ure je pa imela drugega tiča v ustih ali pa se je žgala še s parimi na polno...v bistvu me mine vse. Pa kljub temu, da bi imel isto možnost tudi jaz.

A kdaj reče ko bi se je lotil zvečer, da ne more, ker komaj hodi od porivanja pred 1 uro?
hysterical-1.gif

V glavnem, lepo da tebi to špila, ampak zmagovalci v tej zgodbi so drugi
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kaj pa tistih neskončno število moških, ki niti ne vedo, da se jim ženska goni okoli, ampak živijo v prepričanju, da jim je zvesta?? On vsaj ve..

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Tolažit se s tem, da poznaš oz. veš s kolikimi in katerimi se tvoja goni naokoli, ker se kao vse ostale tudi gonijo, je tudi mimosunek, se ti ne zdi?
confused-1.gif

Več ali manj si priznaš, da si itak skupaj z žensko, ki bi se porivala še z ostalimi, zato je bolje, da to počne pred tabo kot za tabo v zameno, pa še ti dobiš svobodo kresat naokoli.
Luštno, če gledaš s pravega zornega kota, a ogabno, ko pogledaš z drugega. Ampak taki, ki imajo takole zmenjeno bodo vedno zagovarjali "lep" pogled. Drugega, ko seksaš z njo malo po tem, ko jo je žgal sosedov junec pač pozabiš. Hej, saj si ti tudi jahal uno blod frajlo popoldan...vse kul
hysterical-1.gif

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
zadnje čase opažam, da so med mlajšimi znanci dost popularna "odprta razmerja", jaz ko sem bolj starokopiten glih ne kapiram, kako to laufa, ampak je baje to zdaj IN.
Aja, pa od mlajših kolegic slišiš izraz "fuk kolega" itd. Hehe svašta. No od ene druge, da so kolegi tisti s katerimi se tudi dol dajaš, s prijatelji pa ne. WTF?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Starokopitni pač partnerju lažejo, da so zvesti, mladokopitni pa ne lažejo..To je vsa razlika.

In ja, HotSatan ima prav v tej temi. Danes, če se greš monogamno vezo, morš bit Sherlock in James Bond v eni osebi, pa še pol nisi ziher, da te ne bo prevarala.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
če hot satanu špila je čisto OK... zakaj zdej moralizirat itd... je pa zanimivo, kako malo zaupanja je v odnosu da je mogu jit na očetovski test
smile-1.gif
))) torej le ni bil 100% da je njegov da ni enmu mal "ušlo"... ampak ok sej dosti je "kukavičjih" jajc med ljudmi...

.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če hot satanu špila je čisto OK... zakaj zdej moralizirat itd... je pa zanimivo, kako malo zaupanja je v odnosu da je mogu jit na očetovski test
smile-1.gif
))) torej le ni bil 100% da je njegov da ni enmu mal "ušlo"... ampak ok sej dosti je "kukavičjih" jajc med ljudmi... .

Tut ona ni bla ziher
smile-1.gif
Če menjavaš spolne partnerje, ne moreš biti ravno 100% prepričan.

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Stari rek pravi: penis bonus - pax in domus al kak že, vglavnem po domače: dobar [cenzura], mir u kuči.

Tisti, ki vam babe šarajo, se raje vprašte, zakaj morajo drugje iskat?

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
"Moderne" usmeritve, ko bi vsi vse imeli, vsi vse žgali, hkrati imeli tradicionalno družino doma in kurbe na dosegu roke v radiu 1km od doma. Pa, da se ni treba skrivat, dajva se kar zmenit, da odprto seksava, občasno malo test za bolezni in gremo dalje.

Kot družba res dobro napredujemo, še posebej ko so normalni že označeni za trapaste. Kot pravim. Taka ureditev z enega konca v bistvu deluje, pod pogojem, da te ne moti drugi konec (ženska, s katero si skupaj, imaš skupnost, otroka, ji zaupaš, si delita vse,...vstavi poljubno) se ti dobesedno goni naokoli...

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
No tole mi je najbolj zanimivo. Predpostavka, da se itak vsi "starokopitni" za hrbtom gonijo naokoli. In ker sem predpostavil, da je to tako, dajmo se mi tudi, seveda odprto "z dovoljenjem".

Zakaj se ustaviti tu? Dajmo predpostaviti, da vsi kradejo, torej bova tudi midva. Dajmo predpostavit, da vsi lažejo, bova tudi midva,...

Ker se tebi ženska goni in to prenašaš, še ne pomeni, da se tudi vsem ostalim
smirk-1.gif
Seveda se lep procent itak, ampak vsi...daleč od tega. In rešit ta problem tako, da oba odprto porivata kar jima paše, je v bistvu precej slaba rešitev.

Ampak, če njemu uspeva, super, dokler traja. Če...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ded nabija, parkrat se je že zapletel s svojimi teorijami , glede testiranj itd, kao načelen pa to podrugi strani pa kr neki. V glavnem, nabijalec.. še nobenmu ni to delalo, ker to pač ne gre,sploh potem na stara leta ko kaj druga pomeni več kot sex.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
ksz

Mislim, da če imaš ob sebi žensko, ki ti vse nudi in ti njej, nekak ni potrebe po drugih češpljah. Ponavadi se po dolgotrajni zvezi vse skupaj malo ohladi in postane vse "samoumevno". Itak da potem rabi in dec in baba neko potrditev. In jo hote ali pa nehote išče. Oziroma hitro jo/ga nekdo zmede.Ker pač dobi tisto potrditev v kakršnikoli obliki že, ki jo doma zaradi monotonosti ne prejema več.

Če sta oba za stvar in si izkazujeta(oziroma se jima zdi vredno izkazovat) ljubav kot tako, potem ni bojazni, da bi se zapletali z drugimi.

Vsak od nas hoče takšne in drugačne potrditve in če doma usahnejo smo na lovu za tem. Čist logično.
Fukfrendica/ljubica itak predstavlja tisto kar ti doma manjka. A u bistvu, če bi se malo potrudla obadva doma, bi se čist luštno mela.
Zaradi neprejemanja potrditev tudi nastanejo potrebe po več partnerjih - samo če bi se potrudli oziroma bi bili zadost zreli(obadva), bi komot prefurali lajf z eno osebo. Samo je res težko to dosežt.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ok, ok, ok zdj mi pa ni nč jasn!!!
Čak Jure, kokr vidm str si 33 let, pišeš pa kot 15 letnik! Kaj tebi ni jasno? To, da si z kurvo začeu, al to da si s kurvo ostau? Glej vsi smo bli tm, kjer si ti zdj. Sami osebno veste, da sm imeu poučno izkušnjo z kurvo! Jbg kurve su to ko droga! Enkrat jo probaš, si navlečen, pol pa delaš bedarije, k jih nkol nebi, če neb biu navlečen! Nakonc se pa še odvajaš tok doug časa, da ti se že stara omara razpade in si moraš novo kupt!
Skratka, model porivi jo v rit, svrši v usta ,pa gobec ji nakonc razbij! Pol pa lepo z novim življenjem nanovo! Druge ti nema!
smile-1.gif

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
to je tko zato, ker je večina čustvenih invalidov, nasplošno pa med njimi prevladujeta apatija in pesimizem.
za dober in lep odnos se je treba potrudit, dobesedno garat...nekak tko, kot v službi oz. kjerkoli. ne vem kako te vrednote in vrline prčakovat pr mulariji, k jim tastari vse znosjo k riti, jih zavijajo v vatko do 30. leta, poznajo sam svoje pravice (brez dolžnosti), če jim kej ni prou grozijo s tožbami, k pridejo delat prčakujejo takoj jurja dva plače, pokazat pa tko nimajo česa itd itd itd
forget it
zato pa je človeštvo obsojeno na izumrtje ...matter of seconds
grims-1.gif