Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Zanimivo, kako se rad smeješ ostalim s predpostavko, da se jim ženske itak porivajo naokoli, čeprav se večini pač ne, sam pa ne vidiš problema porivat v potrjeno večkrat letno zunanje uporabljeno p****.
Pa veliko užitkov, bi človek rekel
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Zanimivo, kako se rad smeješ ostalim s predpostavko, da se jim ženske itak porivajo naokoli, čeprav se večini pač ne, sam pa ne vidiš problema porivat v potrjeno večkrat letno zunanje uporabljeno p****.
Pa veliko užitkov, bi človek rekel
Narobe. Ne smejem se temu, da se jim ženske porivajo naokoli (to mi je nasploh nerazumljivo, ker žensk ne vidim kot ene nogavice za na tiča nataknit, ki morajo bit samo moje, ampak kot nekoga, ki ima lastno voljo, želje in fantazije, v katerih ne rabim bit vedno vključen jaz). Smejem se temu, da se ljudje odločijo za monogamno zvezo, pol pa rabijo GPS tracker, keylogger, diktafon in kolega - detektiva, pa še na balinanje ni dovoljeno it, da to kao funkcionira. Za tiste, ki ne potrebujejo tega, bi rekel, da so se odločili kar v redu. Ni vsak za vse.
Citat:
Ti tudi ližeš za drugimi, razen če samo devicam ližeš, razlika je samo v pretečenem času. Drugače imava nek higienski minimum in vmes pavzo še za SPB teste. Ni ravno tako, da pritečem domov in ji potisnem v usta tiča, ki sem ga pred pol ure imel v riti 23-letnice. Spet največje težave vidite v najbolj enostavnih stvareh.
Hiv pozitivno se pokaže šele po 3-6 mesecih, kolikor se spomnim.Citat:
Ja, ziher ni bolj seksi stvari v zvezi, kot da nekdo bdi 24/7 nad tabo kot ena mat ali fotr.
Sem čez 35, ampak ne furam takšnega posesivnega skropucala od zveze. 13 let v zvezi, v kateri je dovoljeno karkoli (tudi privoščiti si ostale osebe), zato je partnerici "dovoljeno" kadarkoli hoditi na balinanje ali kamorkoli drugam, meni pa tudi. 2x na leto se v povprečju gre na SPB test, to je to.
Vi si pa nastavljajte diktafone in zasledujte drug drugega, če vam je tako bolj všeč.
Dejstvo je, da morata biti za se kaj takega it oba zelo zrela in z jasnimi predstavami in željami kaj kdo želi. Za razliko od ''resnežev'', kateri bi samo fukali, pokali ženske in jih poimenovali kur.be.Citat:
Uporabnik lystek pravi:
Osebno se tega nebi mogel nikoli it, sploh nima veze, koliko bi jih v tem času sam "porihtal", nebi je mogel pogledati normalno, vedno bi imel občutek gnusa v ustih, da se je nekdo drugi po njej in v njej valjal.. Zato pa smo si različni, vsakemu svoje paše, eni tipi se pa tudi delajo, da jim tako kao paše, ker ne želijo izgubiti partnerice.. (pa ne leti na tebe hotsatan, na splošno so tudi taki primeri)
je pa ziher nekul, če eden izkorišča pravico do drugih partnerjev dosti pogosteje kot drugi