Bivši fu....?????

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
smile-1.gif
ne ne tm ni varanja tam mata odprt odnos...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
No, kaj je novega? Ali jo je OP že pustil, al bodo mel menage a trois, s tem da bo on lahko gledal poleg?
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
a ta tip, ki to sprašuje nikol zdej nima kosila??? Nekako sem razumel, da gre njegova zmeraj z bivšim na kosilo. A sam je pa na konzervah? Kdaj pa imata kosilo?? Ob 4h??
Se mi zdi, da je to vprašanje postavljeno iz fore. Tolk neumen pa res ne moreš biti... (al pač)

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
zdej vem zakaj unmu dripcu ni kukr nč jasn, k v the momentu gleda erjo na blatniku
grin1.gif

drgač pa cel zapis u nulo..manka sam še to, da se [cenzura] zmer stušera kr pride dam
redface-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Drgač se pa preveč osredotočate na stvari oz. dogodke, ki so povsem legitimni in sami po sebi ne pomenijo nezvestobe (?). Nihče pa ni reveža vprašal, v kateri fazi je njuna zveza, kako napredujejo odnosi, ali skupaj korakata in nadgrajujeta odnos...pa take fore. Najlažje je napisati: nogiraj ku*bo, pofu*aj njeno frendico, pridruži se jima (pri kosilu?), inštaliraj ji applikacijo (kaj pa ko mu bo med inštalacijo napisalo "pussy drive is already in use by another "kooratz" application?!),...

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
zate ne vem, ampak načeloma so raznorazna srečanja z bivšimi karkoli dost nepotrebna oz. zbujajo nelagodje - na začetku zveze bi pa rekel da za zih. ker ne veš kako so stvari spucane v glavi in to..sploh pa ne vidim smisla v dobivanju z bivšim fukačem, k ma nekko drugo funkcijo k pa bivši partner.
fora pa je, da te stike večinoma prakticirajo ženske. mene recmo za bivše ne zanima kej dost kaj delajo še manj kaj mislijo in čutijo, [cenzura] ga. pr fukačicah je pa drugač, tuki če se kej spije pa to je hit pizdarija še zdej po x letih...tko da, vsaj nej si misli svoje pr teh primerih, jaz sem na strani unih k pravjo, da gre pr kosilu za "kosilo"
grims-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ja ko bodo otroc v planu bo pa zanimiv a je njegov ali pa sosedov iz "prostega" razmerja:)

No, najprej je treba vprašati ali sploh načrtujeta otroke in če sta razmišljala o družini v kontekstu odprte partnerske zveze (kot jo peljeta sedaj). Potem pa lahko (sicer ne vem s kakšno pravico in od kod moralna vzvišenost) nadaljujete s pribijanjem na križ
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
zate ne vem, ampak načeloma so raznorazna srečanja z bivšimi karkoli dost nepotrebna oz. zbujajo nelagodje - na začetku zveze bi pa rekel da za zih. ker ne veš kako so stvari spucane v glavi in to..sploh pa ne vidim smisla v dobivanju z bivšim fukačem, k ma nekko drugo funkcijo k pa bivši partner.
fora pa je, da te stike večinoma prakticirajo ženske. mene recmo za bivše ne zanima kej dost kaj delajo še manj kaj mislijo in čutijo, [cenzura] ga. pr fukačicah je pa drugač, tuki če se kej spije pa to je hit pizdarija še zdej po x letih...tko da, vsaj nej si misli svoje pr teh primerih, jaz sem na strani unih k pravjo, da gre pr kosilu za "kosilo"
grims-1.gif

Jaz sem na strani tistih, ki si ne zatiskajo oči pred nekompatibilnostjo s partnerjem in ne prelagajo bremena prekinitve zveze na drugega. Če ti nekaj ni všeč (in si zadosti zrel, da to prepoznaš), potem na dan z besedo in ne čakaj, da te partner(ica) prevara ali pošlje v pi*do materino, da rečeš: no, sedaj pa imam dost! I quit you!
cool-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
drugače pa 2x na leto spb, pa da fašem kako kugo, tepem njo, njene in sebe. Hvala lepa za tako.
bonk.gif

Najprej bo treba znat brat. Test je povprečno 2x na leto, v praksi to pomeni po tem, ko se z nekom drugim pozabavaš. Služi pa temu, da ne prenašaš "kuge" po nepotrebnem naprej, da ni treba nikogar tepst potem.

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
otrok ni vejretno

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ja ko bodo otroc v planu bo pa zanimiv a je njegov ali pa sosedov iz "prostega" razmerja:)

Otrok je, test očetovstva tudi. Je hecno, kolk se zdi tradicionalistom vsaka razumna stvar znanstvena fantastika.
smile-1.gif

Probita raj ugibat, ali se je ketna ženski v kuhinji že zrahljala in ali je kujva še vedno kujva, bosta verjetno več zadela.
hysterical-1.gif