Bivši fu....?????

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Z bivšim ja, z zdejšnjim še raje
hysterical-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
LoooL
hysterical-1.gif

Ne resno, o čem se mata za pogovarjat?
Zih se nauta o hrani pogovarjala ampak: Ej lubi kok je blo dobr ks ti ga tm not porinu, al pa kako ferizurco maš zdej... pa , a te on tud tko dobr liže..itd..?
Ah dejte no... norca se delata iz tebe!
rolleyes-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ksz...znanstveniki al kaj so baje dokazali, da je ključni element pri verjetnosti prevare ravno priložnost...

očitno so naši predniki to vedeli in imeli ženske stalno pod nadzorom...najboljš jo imet doma, pošto pa na poštni predal, da ne bi kak poštar težil, ko vas ni doma. Okej, car lahko mirno pride, on itak ni faktor tukaj...
grin1.gif

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
tak lep filmski primer da se baba če se hoče lahko skurba kadarkol so Bridges of Madison county
aplauz.gif

največ kurbarije je itak u službi, tko da uni k so pomirjeni k se "naša" po službiki zmer kuj vrne dam...hehe
d055.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
ksz

to da se z bivšim na kosilu oz. "kosilu" dobiva je čudn. če pa njej ni čudn je pa njen problem.

reci ji, da greš na kosilo z eno prostitutko, ki si jo spoznal pred leti in ti je ful simpatična. pa saj to ni nič tazga.
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Sčevljaj hudiča od babe, boljše danes kot jutri , pa še to je prepozno. Upam da se ni že vselila k tebi, ali pa da je nisi že preveč financiral. ker vsaka druga [cenzura] bi bila cenejša.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
...probaj njeno frendico napeglat :D

Tale bo težka. Glede na to, da tukaj sprašuje za kosila svoje ženske z jebačem, ne vem če je dosti deda, da bo zapeljal njeno kolegico...ta kolegica pa itak vse ve. Točno, ni hudič, da mu ki kolegica ne da....
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Tudi sam imam PROBLEM!

Pišem vam, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Hodim s punco, ki jo zelo ljubim, a zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna.

Včeraj zvečer je šla zopet ven s prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja.

Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam??

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
Zanima me če sem samo jaz čuden ali je mogoče moja.

Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi. Sicer na kosila
smile-1.gif
in njej se ne zdi nič takega če gre. Pa me zanima kaj mislite o tem. Je to normalno da gre in sem samo jaz malo čuden?

l.p.

moj komentar na originalno vprašanje...
ko se začneš spraševat, če si čuden, je ponavadi že prepozno. Preberi si še enkrat mantro od alkoholika. In dokler se ti ne zgodi, se ti zdi da pretirava. In ko se ti zgodi, se lahko vpišeš v njegovo cerkev in postaneš vernik :D

Jaz sem bil najbolj srečen, ker sem mislil, da moji (bivši) lahko zaupam. Sem se smejal drugim, ko so svoje babe šinfal in zasledoval in rajši visel v bifeju kot da bi se ukvarjal z njimi... sem bil prepričan (!) da ji lahko zaupam. In me zato niso motile take stvari (npr da gre z bivšim na kavo), ampak sem bil prepričan, da sem samo jaz čuden (sic!). In to ti naj bo alarm, ker očitno se nekaj dogaja, da se ti sproži alarm v podzavesti.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
čimprej ji dej nogo, mel izkušnjo s tako, bejž stran! Če ji je to normalno, potem ji je normalno tudi to, da se še občasno podolčkata (samo ti še ni tega povedala).

Leta tuki nimajo veze, kakor je alkoholik rekel, ci.pa bo vedno ci.pa

Pa še neki...ona bi mogla takooooj, ko jo bivši kam vabi rešit ta problem in unga odjebat na grd način-ker drugače ne bo dal mir.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Ja, ziher ni bolj seksi stvari v zvezi, kot da nekdo bdi 24/7 nad tabo kot ena mat ali fotr.
hysterical-1.gif

Sem čez 35, ampak ne furam takšnega posesivnega skropucala od zveze. 13 let v zvezi, v kateri je dovoljeno karkoli (tudi privoščiti si ostale osebe), zato je partnerici "dovoljeno" kadarkoli hoditi na balinanje ali kamorkoli drugam, meni pa tudi. 2x na leto se v povprečju gre na SPB test, to je to.

Vi si pa nastavljajte diktafone in zasledujte drug drugega, če vam je tako bolj všeč.
smile-1.gif

pozdrav.gif

otrok ni vejretno

drugače pa 2x na leto spb, pa da fašem kako kugo, tepem njo, njene in sebe. Hvala lepa za tako.
bonk.gif