Bivši fu....?????

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ni to bivši. To je stalni jebač. Ona samo fante menjava. Jebač ostaja.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Ni to bivši. To je stalni jebač. Ona samo fante menjava. Jebač ostaja.

467716-post_slo.gif

za avtorja
13.gif
posta pa samo en nasvet: nogiraj ASAP

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
začni iskat drugo babo njo pa še vedno nateguj in pol samo presedlaš na drugo ko najdeš
lahko pa tudi obe hkrati, če maš volje

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Povej ji da ti to ni všeč in da te živcira, če te ima res rada potem ne bo počela stvari ki ti grejo na spolovilo, je tako?

Potem mu lahk takoj ona kontra pove, da ji ni všeč in jo živcira, da gleda nogomet in da če jo ima res rad, ne bo počel stvari, ki ji gredo na spolovilo, je tako? Pač nismo vsi isti, ne veselijo nas iste stvari in nimamo vsi isto zanič odnosa z bivšimi.

Jaz bi na avtorjevem mestu prekinil in si našel eno tako, ki bi ji lahko zaupal, če to ne gre, pa vsaj eno, ki ne hodi na kosila.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Jebač je zaenkrat samo alterjevska domneva (ki je možna in verjetna, a nič več). Dejstvo je, da se da kosit brez seksa. Dejstvo je tudi, da je na fuzbalu možno jebačico spoznat.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

a) nogiraj jo
b) povej ji, da greš na kosilo z bivšo (opazuj reakcijo)
c) postavi ji ultimat - "kosilo" ali jaz
d) predlagaj trojčka z bivšim
e) furaj safr in jamraj na alterju (do predvidljivega zaključka)

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
Zanima me če sem samo jaz čuden ali je mogoče moja.

Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi. Sicer na kosila
smile-1.gif
in njej se ne zdi nič takega če gre. Pa me zanima kaj mislite o tem. Je to normalno da gre in sem samo jaz malo čuden?

l.p.

Ti si čuden, ker misliš, da jo je*ač vabi na kosila, v zameno pa ničesar ne dobi.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sicer pa kaj bi se sekirali. Super če so take punce. Fant naj jo vzdržuje, mi pa si samo duška damo
evil.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:

Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi . Sicer na kosila
smile-1.gif
in njej se ne zdi nič takega če gre. Pa me zanima kaj mislite o tem. Je to normalno da gre in sem samo jaz malo čuden?

l.p.

Verjetno si eden od starih alterašev, pa se malo zajebavaš
cheer.gif

Če pa slučajno nisi, si si sam odgovoril, kaj počne v času kosila (malo si poboldano raztolmači).
Vsaka ženska si za skok čez plot nekaj izmisli, jaz poznam eno tako
grims-1.gif
, seveda vse za ohranitev starih stikov. Ded pa seveda doma popazi na hčerko in sina.
Hvala bogu za take, kot si ti
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:

Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi. Sicer na kosila
smile-1.gif

l.p.

Verjetno si mislil tako napisat:

Citat:
Uporabnik jure33 pravi:

Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj in se še kar dol daje z onim tipom.
l.p.

Valda da gre veselo, kako pa naj gre? Pa poslušaj alkoholika. Ko gre na kosilo, ji znosiš stvari pred vrata in zdravo.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Ko bo šla naslednjič na kosilo se preprosto povabi zraven in jo opazuj, če bo še tako vesela.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Nekam ji podtakni prižgan diktafon v obliki usb ključka lai kaj podobnega. Zvečer boš vedel kaj je "jedla za kosilo in kaj je dobila za sladico".

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nekam, kjer ga tip ne bo našel z jezikom ali penizom, ji podtakni prižgan diktafon v obliki usb ključka lai kaj podobnega. Zvečer boš vedel kaj je "jedla za kosilo in kaj je dobila za sladico".

Fixed.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Vsaka ženska si za skok čez plot nekaj izmisli, jaz poznam eno tako
grims-1.gif
, seveda vse za ohranitev starih stikov. Ded pa seveda doma popazi na hčerko in sina.
Hvala bogu za take, kot si ti
grin1.gif

Vsakdo si lahko karkoli zmisli, ampak nekako ni rešitev, da bodo vsi čimveč časa na ketni, ker se bo drugače mogoče kaj zgodilo. Verjetno so še bolj zabavne scene, ko človek res hodi, kamor pravi, da hodi, partner ga pa obtožuje, da skače čez plot. Ali pa mu tako dolgo najeda, da ga vzame s sabo, potem pa imaš scene, ko se gleda Sex and the City: "Metka, Tina, to je moj tip, Goran. Je prišel danes preverit, da res gledamo TV, ker je mislil, da skačem čez plot."
hysterical-1.gif