Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Ni to bivši. To je stalni jebač. Ona samo fante menjava. Jebač ostaja.
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Povej ji da ti to ni všeč in da te živcira, če te ima res rada potem ne bo počela stvari ki ti grejo na spolovilo, je tako?
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
Zanima me če sem samo jaz čuden ali je mogoče moja.
Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi. Sicer na kosilain njej se ne zdi nič takega če gre. Pa me zanima kaj mislite o tem. Je to normalno da gre in sem samo jaz malo čuden?
l.p.
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi . Sicer na kosilain njej se ne zdi nič takega če gre. Pa me zanima kaj mislite o tem. Je to normalno da gre in sem samo jaz malo čuden?
l.p.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Ni to bivši. To je stalni jebač. Ona samo fante menjava. Jebač ostaja.
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj, tip s katerim se je prej dajala dol jo pa še kar vabi. Sicer na kosilain njej se ne zdi nič takega če gre. Pa me zanima kaj mislite o tem. Je to normalno da gre in sem samo jaz malo čuden?
l.p.
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
Prej je bila v zvezi pa se je malo dol dajala z enim tipom. Zdaj je v zvezi z menoj in se še kar dol daje z onim tipom.
l.p.
Citat:
Uporabnik jure33 pravi:
.... samo jaz malo čuden?
...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nekam, kjer ga tip ne bo našel z jezikom ali penizom, ji podtakni prižgan diktafon v obliki usb ključka lai kaj podobnega. Zvečer boš vedel kaj je "jedla za kosilo in kaj je dobila za sladico".
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Vsaka ženska si za skok čez plot nekaj izmisli, jaz poznam eno tako, seveda vse za ohranitev starih stikov. Ded pa seveda doma popazi na hčerko in sina.
Hvala bogu za take, kot si ti