Bivši fu....?????

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Glej, ti teraj svoje, jaz pa svoje
nahrung002.gif
. Ne rečem, da je v vseh zvezah enako. Se pa grem stavit, da je v večini ono moje mnenje.
Ko boste enkrat okoli 35-40 stari, boste razumeli ene stvari še za nazaj, katere so se zgodile.
grims-1.gif

Btw, tvoja hodi na balinanje s kolegicami?
grin1.gif

Drugače pa, @alkoholik ima odgovor.
zmaga.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ja, ziher ni bolj seksi stvari v zvezi, kot da nekdo bdi 24/7 nad tabo kot ena mat ali fotr.
hysterical-1.gif

Sem čez 35, ampak ne furam takšnega posesivnega skropucala od zveze. 13 let v zvezi, v kateri je dovoljeno karkoli (tudi privoščiti si ostale osebe), zato je partnerici "dovoljeno" kadarkoli hoditi na balinanje ali kamorkoli drugam, meni pa tudi. 2x na leto se v povprečju gre na SPB test, to je to.

Vi si pa nastavljajte diktafone in zasledujte drug drugega, če vam je tako bolj všeč.
smile-1.gif

pozdrav.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Ej , ne razumeva se. Nikjer nisem rekel, da moraš bdeti nad partnerjem, saj je normalno, da gre partner kdaj pa kdaj ven sam v "svoje" društvo, slej ko prej bi taka zveza razpadla.

Jaz sem ciljal na odpiralca teme, saj je čisto jasno, da mu baba rogove nabija.

lystek

Pripravnik
19. sep 2010
79
0
6
Hotsatan, nimamo vsi radi, da jim žensko nekdo drug drega, pol pa gre domov k njemu spat..
smile-1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz--

Kaj si ti ja nor.. Punca ti med vrsticami pove da se hoji žgat k drugemu, ti pa še slepo zaupaš.. Ja na kosilo hodita ja..

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
Če hočeš met babo pod nadzorom jo lahko imaš dobesedno kot psa
smile-1.gif

kolega je mel tak babo prek, mogoče še jo ma. Vsak sms, klic, gps vse skratka mu lepo na mail pošilja, ni da ni :D

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
ok in kaj je štos tega? če se mu je lagala, pol jo je najbrž steral. če se mu ni, čemu to še naprej prakticirat? če iz nule oz. brez razloga ni zaupanja, pol tut jebeštrga. če se je kdaj kje "spozabla" pol pa je case closed...al kaj?
priden.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Dolga zgodba je tukaj.. Vbistvu ona njega vara, on njo.. Sam še vseeno ostaja skupaj, pol jima že paše.. meni pa je itq vseeno kak majo keri zveze porihtane

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Berem vas ... sam
hysterical-1.gif

Avtor: Čak mal, ona hod na kosil z nekom k jo je porivu in ti to mirno gledaš
sprasujem se.gif

Pa ti si alora sanjski moški
cry12bpy.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Tip je zaljubljen, da vidi travo rasti. Baba se pa goni na polno okoli. Žal, ampak to je direkten odgovor. Ti je že svetovano, reci kolegu (ki ga ona ne pozna), pa naj malo skrivoma spremlja njena ''kosila'' in pofotka...