Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj pomeni ta nekaj več? Nočem biti pameten, ker ne vem kako je biti z isto žensko xy let, ampak če imaš nekoga res rad, kako se lahko potem sploh dotakneš druge oziroma požreš to, da se drugi njo dotikajo. Ne vem, ali pomeni ta nekaj več "ljubezen", ali zgolj navezanost in dejstvo, da skupaj klapata, v bistvu sta pa še vedno na nivoju izkoriščanja drug drugega za seks, ko ni nekoga tretjega na razpolago.
Vedno več razumevanja, pomoči, pogovorov, luštno preživetega časa skupaj. Za seks drug drugega ne izkoriščava (kar seveda ne pomeni, da ne seksava), ker imava med sabo še prej našteto. Prej bi lahko rekel, da za seks "izkoriščava" druge, ker z njimi nimava skoraj nič drugega (oz. če že, imava precej manj, kot med sabo). Čeprav nasploh na seks ne gledava kot na izkoriščanje. Ljudje v zvezah se pač večinoma odločijo, da bo seks stvar, ki jo bodo imeli ekskluzivno drug z drugim, midva se pač nisva. Nama je seks nekaj takšnega kot prehranjevanje (itak nisi jezen na partnerico, če jé z drugimi). Ekskluzivno med sabo pa imava v prvem stavku naštete stvari. 13 let.
Aja, pa nisva poročena. Ko sva bila mlajša, sva nosila prstane za štos, ker se nama je dozdevalo, da ostale ljudi precej rajca, da dobijo nekaj kao prepovedanega. Včasih je pol bil hec, ko se je zglasila pri nama kakšna ženska, s katero sem se dal dol, ker je hotela kaj več. Nekajkrat so začele moji partnerici pravit, da sem jo prevaral, ker so mislile, da me bo pustila, potem jim je pa povedala, kako imava urejeno, pa surla do tal. Enkrat sem se med pogovorom še pridružil in je bila smeha polna kapa. Celo policija je morala eno odpeljat, ker je postala čist histerična. Tipi niso bili tako pogumni, včasih je bil v nabiralniku kak anonimen "namig", da me je prevarala, to je vse.
Zdaj se teh igric ne greva več zaradi otroka - pač poveva "zunanjim" osnove, da naju potem me nadlegujejo.