Bivši fu....?????

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
ksz

Po moje ta bivši tip sploh ni problematičen in služi le za prekrivanje dejstev in preusmerjanje pozornosti v napačno osebo.
Če bi se z njim dol dajala, potem bi ga skrivala in ne bi hodla z njim na kosila. V resnici se z nekom drugim dol daje, ti pa vohuniš za napačnim, oziroma si ljubosumen na napačno osebo.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Kdo pa je bil pobudnik za tako razmerje, ti ali tvoja? Da nisi tak primer kot začetnik tega topica...
evil.gif

Sicer, pa ni slabo to, pač druge porivati v razmerju, brez slabe vesti. Je pa slabo, da drugi porivajo tvojo žensko.

Od začetka sva bila to, čemur bi danes rekli FF. Vmes sva se veliko pogovarjala o tem, kako nama gre na živce družbeni pritisk, obsojanje in da se "morava" skoz skrivat. Če spoznaš osebo, ki te razume in ti njo, se potem razvije še več. In ko se je razvilo to več, seveda nisva šla spreminjat najinega odnosa v takšnega, v katerega naju sili družba, odpor do katere je bil itak temelj za vse pri nama. Sva se že od začetka odločila, da bova poskusila to, za kar vsi okoli govorijo, da ne more delovati. Pa že precej dolgo deluje, večno pa itak nič ni.

Ni slabo seksati s komerkoli želiš, to si priznal. Dvolično je od partnerice zahtevat drugačne standarde kot zase. Pa nujno se je znebit miselnosti, da drugi nekako kradejo tvojo žensko, brez tega ne moreš razumet ničesar tukaj. Kot da ni odrasla in se ne zna odločat zase. Kot da ni to ena osnovna biološka potreba, kot prehranjevanje. Kot da ji ne paše. In kot da ji ne privoščim stvari, ki ji pašejo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj pomeni ta nekaj več? Nočem biti pameten, ker ne vem kako je biti z isto žensko xy let, ampak če imaš nekoga res rad, kako se lahko potem sploh dotakneš druge oziroma požreš to, da se drugi njo dotikajo. Ne vem, ali pomeni ta nekaj več "ljubezen", ali zgolj navezanost in dejstvo, da skupaj klapata, v bistvu sta pa še vedno na nivoju izkoriščanja drug drugega za seks, ko ni nekoga tretjega na razpolago.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ded nabija, parkrat se je že zapletel s svojimi teorijami , glede testiranj itd, kao načelen pa to podrugi strani pa kr neki. V glavnem, nabijalec.. še nobenmu ni to delalo, ker to pač ne gre,sploh potem na stara leta ko kaj druga pomeni več kot sex.

Če si itak prepričan, da ne more delovati, boš tud mel izredno velike težave opaziti indice za to, da deluje, ko bodo prišli (če jih že nisi imel pred nosom). Isto imaš ljudi, ki verjamejo, da je zemlja stara 6000 let, pa jim pokažejo starejši fosil, potem pa začnejo iskat teorije, kako je to sfejkano in itak ni možno itd.

24/7 video dokumentacije življenj ljudi, ki nam to deluje, boš seveda zelo težko dobil. Pa še če bi jo dobil, bi rekel, da je to neka liberalna propaganda in so pač zaposlili dva igralca, ki bosta celo življenje živela po režiserjevih navodilih, zato da bi tebe pretentali.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj pomeni ta nekaj več? Nočem biti pameten, ker ne vem kako je biti z isto žensko xy let, ampak če imaš nekoga res rad, kako se lahko potem sploh dotakneš druge oziroma požreš to, da se drugi njo dotikajo. Ne vem, ali pomeni ta nekaj več "ljubezen", ali zgolj navezanost in dejstvo, da skupaj klapata, v bistvu sta pa še vedno na nivoju izkoriščanja drug drugega za seks, ko ni nekoga tretjega na razpolago.

Popolnoma isto vprašanje lahko nasloviš na vse varalice.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Vedno več razumevanja, pomoči, pogovorov, luštno preživetega časa skupaj. Za seks drug drugega ne izkoriščava (kar seveda ne pomeni, da ne seksava), ker imava med sabo še prej našteto. Prej bi lahko rekel, da za seks "izkoriščava" druge, ker z njimi nimava skoraj nič drugega (oz. če že, imava precej manj, kot med sabo). Čeprav nasploh na seks ne gledava kot na izkoriščanje. Ljudje v zvezah se pač večinoma odločijo, da bo seks stvar, ki jo bodo imeli ekskluzivno drug z drugim, midva se pač nisva. Nama je seks nekaj takšnega kot prehranjevanje (itak nisi jezen na partnerico, če jé z drugimi). Ekskluzivno med sabo pa imava v prvem stavku naštete stvari. 13 let.

Aja, pa nisva poročena. Ko sva bila mlajša, sva nosila prstane za štos, ker se nama je dozdevalo, da ostale ljudi precej rajca, da dobijo nekaj kao prepovedanega. Včasih je pol bil hec, ko se je zglasila pri nama kakšna ženska, s katero sem se dal dol, ker je hotela kaj več. Nekajkrat so začele moji partnerici pravit, da sem jo prevaral, ker so mislile, da me bo pustila, potem jim je pa povedala, kako imava urejeno, pa surla do tal. Enkrat sem se med pogovorom še pridružil in je bila smeha polna kapa. Celo policija je morala eno odpeljat, ker je postala čist histerična. Tipi niso bili tako pogumni, včasih je bil v nabiralniku kak anonimen "namig", da me je prevarala, to je vse.

Zdaj se teh igric ne greva več zaradi otroka - pač poveva "zunanjim" osnove, da naju potem me nadlegujejo.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
To je precej bliže resnici kot vse ostalo, kar ste do zdaj navrgli, ja. Sam tud to ni čist res, saj nisva nikogar silila v karkoli.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ah kaj pa vem, ne verjamem, ker se preveč sliš umetno kot neka pravljice in vsi vemo, da če je prelepo, da bi bilo res, potem ni
evil.gif

Tipe ki jaz poznam, da se gonijo z vsako, jih bolj malo briga, kaj si ženske pri tem mislijo, so zgolj številka, ko pa enkrat naletijo na "pravo", potem se pa kar naenkrat vsaj za kakšen mesec nehajo gont
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
tako nekako, pri hotsatanu (če je res kar piše, kar verjetno ni) gre ita za posebne duševne motnje in zajebani vzorci.. Bogi otroci.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Ah kaj pa vem, ne verjamem, ker se preveč sliš umetno kot neka pravljice in vsi vemo, da če je prelepo, da bi bilo res, potem ni
evil.gif

Kul, ti ne branim. Samo tole pustim tukaj: kmetom se je v 19. stoletju tudi avto slišal umetno in kot neka pravljica in so vsi vedeli, da če je prelepo, da bi bilo res, potem ni (razen za tiste, ki so si ga šli v garaži sestavljat in so ga potem dejansko imeli).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
kzs...

jao, kakšni moralneži. Svaka čast satan, da si se ognil tem glupim družbenim cerkvenim normam, da ima človek v življenju lahko enega partnerja. Svaka čast, da te to ne moti. Očitno si tud vzgojen v precej svobodni družini in okolju... jest si nikol nisem mogel niti predstavljat, da bi imel tak odnos...

za druge pa - človek je še vedno žival, in vsi vemo, kaj je bistvo samca v živalskem svetu. To kar se gremo mi, itak ni naravno, in so samo neki družbene norme, k so nam jih "predniki" vsilili... Priznam, tud jest sem jim podlegel, ampak nikakor pa ne obtožujem drugih, kateri se niso pustili spremeniti in živijo svoj stil življenja in v njem uživajo.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Jst bi pa reku, da je človek sposoben ravno zarad izkazovanja ljubavi presežt žival. Ampak kakor sem že malo nazaj napisal, nam še kar konkretno manjka do tja.
Ne obsojam nobenega, samo pač mislim, da če imaš res rad(oziroma, da ljubiš) eno osebo in obratno, da zadeva lahko lifetime funkcionira. Ampak je treba delat na tem.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...

jao, kakšni moralneži. Svaka čast satan, da si se ognil tem glupim družbenim cerkvenim normam, da ima človek v življenju lahko enega partnerja. Svaka čast, da te to ne moti. Očitno si tud vzgojen v precej svobodni družini in okolju... jest si nikol nisem mogel niti predstavljat, da bi imel tak odnos...

za druge pa - človek je še vedno žival, in vsi vemo, kaj je bistvo samca v živalskem svetu. To kar se gremo mi, itak ni naravno, in so samo neki družbene norme, k so nam jih "predniki" vsilili... Priznam, tud jest sem jim podlegel, ampak nikakor pa ne obtožujem drugih, kateri se niso pustili spremeniti in živijo svoj stil življenja in v njem uživajo.

467716-post_slo.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...

467716-post_slo.gif

zmaga.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sej če tko gledaš, je res boljše, da veš da ti drug babo poriva, kot da to počne hinavsko za tvojim hrbtom. Ampak vseeno, zame je taka baba navadna gnila smet in je ne bi mogel več poljubljat. Mogoče bom čez 10 let, ko človek že malo gleda na starost in na to, s kom jo bo preživljal, govoril drugače, kaj pa vem.
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma pišem neumnosti. Navadna gnila smet, kaj pa jaz vem kako je imeti 13 let žensko, ki je hkrati še mati tvojega otroka. Ne vem, se umikam iz debate, sem preveč šmrkav.
smile-1.gif
Razumem pa tako satana kot tradicionalce.

Nenasiten, ne rabim babe, raje mam ljubice.
cheer.gif