Odvisno od območja, ampak tam je catch ravno v tem, da če goniš ali delaš sranje (prekrške), veš, da te bodo prej ko slej dobili in ni vredno. Zgodbe ostalih oz. prijateljev to potrjujejo. Tako da najbolje je voziti s tokom prometa, da ne izstopaš v nobeno smer (in pozor, četudi gre ves promet nad omejitvijo, si kljub temu v prekršku, čeprav marsikdo misli da te "go with the flow" reši tega - nope).Kaj pa policija? Kolko je prisotna na (ob) cesti.
Ustavi te tudi če se njemu zazdi da si šel prehitro. V Kaliforniji v nekem nacionalnem parku, kjer je omejitev v celem parku 25 mph se mi je pripeljal nasproti, obrnil in me ustavil, razlog "speeding", čeprav ne vem če sem peljal več kot 30 mph. Odnesel sem jo z opozorilom in prijaznim pozdravom.
Zakaj bi šel po daljši poti, če gre lahko po krajši?
https://www.radio1.si/65992/
Zadnjič je enak manever izvajal romun s šleperjem na primorki, pa na žalost ni naletel na policijo....Policija ga že išče, da ga oglobi z 80 evri. To ga bo izučilo enkrat za vselej!!!
Policija ga že išče, da ga oglobi z 80 evri. To ga bo izučilo enkrat za vselej!!!
Policija ga bo iskala, ko bo zoper njega snemalec podal ovadbo in podal izjavo, da bo v vseh postopkih, tudi na sodišču pričal zoper njega.lahko apollo pove, koliko jih potem vstraja pri ovadbi.Policija ga že išče, da ga oglobi z 80 evri. To ga bo izučilo enkrat za vselej!!!
Res je, policija je pussy..... ko bo zoper njega snemalec podal ovadbo in podal izjavo, da bo v vseh postopkih, tudi na sodišču pričal zoper njega....
Policija ga bo iskala, ko bo zoper njega snemalec podal ovadbo in podal izjavo, da bo v vseh postopkih, tudi na sodišču pričal zoper njega.lahko apollo pove, koliko jih potem vstraja pri ovadbi.