bedaki na cesti

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.157
3.628
113
Marlbor
Snemali so rešilci in so pdoali ovadbo zoper njega, tko da ja dobil bo kazen. A ni to fajn? Ati bi raje da jo nebi?
Pravilno da dobi. Želim le povdariti, da vsaka čast tistemu, ki se mu da vstrajati pri ovadbi in je pripravljen na vse zaplete in stroške, ki joh lahko ima s tem. Sam enostano ne razumem, zakaj policija ne more kaznovati na podlagi posnetka, ampak mora snemalec osebno ovaditi idiota in se izpostavljati. Posnetek ne bo in ne more biti kot dokaz, zato je lahko soočenje na sodišču (če tako daleč pride ob morebitni pritožbi ovadenega) kar neprijetna zadeva. Sploh, če ugotoviš, da imaš opravka s kakim psihičem ali cigotom ali šiptarjem.

jello

Guru
22. sep 2008
10.148
3.872
113
Svaka čast da ti rata toliko nabluzit iz enega blesavega prekrška. Dobil bo položnico in jo plačal. Brez posebne drame. Kot pri onem ki je kontra v krožnega zapeljal. Grozljivo, nepredstavljivo, horor,...že štejemo mrtve. Kot da se mu lahko zgodi še kaj hujšega kot da nekdo zapelje pred njega in mu stisne fakiča in mu namigne da je cepec. Ne vem, a vi se v krožnega zapeljete 80 km/h al kaj da je taka shrljivka ko nekoga kontra fašeš?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.701
113
pri taščici
Kaj pa ko ti na prehitevalnem pasu AC nekdo kontra pride? Boš takrat pisal o shrljivki, drami, horor....
Meni osebno je " nekajkrat" dodatno srce trznilo. Sem.pac pussy.
In ja, podal policiji vse kar je bilo treba, sodišče je postopek ustavilo,vker je bil voznik dementen. Do sodišča nisem prišel nikdar. Poleg mene je isto naredila še ena ženska.
Sem že objavil, zate se 1x

jello

Guru
22. sep 2008
10.148
3.872
113
Sem vedel da ne bo treba do tri preštet preden boš tole nalimal. Ne vem sicer kaj ima veze s kontro v krožnem ampak ajde. Za vas je kontra na avtocesti enako kot v križišču.

Pripeljal mi je 80 letnik kontra v krožnem in razen tega da smo se pač vsi ustavli, vsak drugi je potrobil ali mahal staremu če je fukjen, ni bilo nič. Stari je pač pozabil da je v avtu. Pa k sreči ni bilo nobenega pametnjakoviča s kamero da bi sceno, dramo, srhljivko, grozljivko delal po medijih.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Sem vedel da ne bo treba do tri preštet preden boš tole nalimal. Ne vem sicer kaj ima veze s kontro v krožnem ampak ajde. Za vas je kontra na avtocesti enako kot v križišču.

Pripeljal mi je 80 letnik kontra v krožnem in razen tega da smo se pač vsi ustavli, vsak drugi je potrobil ali mahal staremu če je fukjen, ni bilo nič. Stari je pač pozabil da je v avtu. Pa k sreči ni bilo nobenega pametnjakoviča s kamero da bi sceno, dramo, srhljivko, grozljivko delal po medijih.

Ko bo naslednjič stari pozabil da je na cesti ko bo v napačno stran po AC vozil bo pa srhljivka. Namesto da bi se ga že v krožnem po zdravju vprašali.

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Policija ga že išče, da ga oglobi z 80 evri. To ga bo izučilo enkrat za vselej!!!
Zakaj se posnetek takrat, ko je mega bedak pripeljal do prvega mesta, kjer se lahko z reševalnega pasu umakne neha?
Ali bi moral takoj, ko je ugotovil, da je na reševalnem pasu, rikverc nazaj na začetek vrste, al bi blo bolje da bi počakal? Ker sedaj, ko je peljal naprej je vsega zgražanja vredno.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.668
3.228
113
Kakšen bedak pa sploh moraš biti, da ne ugotoviš, da če so avti na avtocesti postavljeni skrajno levo in desno, da je očitno nekaj narobe, ko pripelješ do tega?

• Všeč mi je
Reactions: luciano

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Dopuščam možnost, da se je tudi njemu mudilo z nosečo žensko v avtu, ali pa je bil celo sorodnik ipd od nekoga udeleženega v nesreči. Ampak to je tist 0,001% možnosti, da je temu res tako.
Če temu ni tako, bi mu kakšna 2 jurčka napisali, pa ene 17KT. Sicer ne vem, a sploh obstaja neka zakonska podlaga za pisanje kazni v teh primerih?
Moralo bi biti v rubriki "izigravanje" in pač temu primerna kazen. Bi se kmalu ohladili frajerčki.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
jutranja konica + manjša nesreča med Torovo in Povodje.. kolona do kranja.. nesrečo so vmes že odstranili na odstavni pas.
Reševalni pas - dost dober, sploh glede na to, da smo se premikal - od 0 - 60 - 0km/h.. in potem se najde policaj.. ki gre z 4 žmigavci po odstavnem..

Najbrž bi sicer naredil večjo štalo, če bi s sireno po reševalnem pasu usekal.. a vseeno.. reklame po TV in nadvozih so eno.. izvaja se pa po trenutnem navdihu?

da je absurd še večji - nesrečo je že ena patrulja obravnavala.. in policaj je šel pomoje lepo iz odstavnega na vozni
Dajte jih slikat/zapisat tablico, pa tule napisat. Sem že parkrat zatežil in zahteval odgovore od šefov. Jih bomo pač namakali, dokler se butlji ne odvadijo.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.194
41
48
Zakaj se posnetek takrat, ko je mega bedak pripeljal do prvega mesta, kjer se lahko z reševalnega pasu umakne neha?
Ali bi moral takoj, ko je ugotovil, da je na reševalnem pasu, rikverc nazaj na začetek vrste, al bi blo bolje da bi počakal? Ker sedaj, ko je peljal naprej je vsega zgražanja vredno.

A ti to resno? Če ne ve, zakaj vsi drugi stojijo levo in desno, naj vrne izpit - doživljensko in naj hodi na bus. Na bruhanje mi gre da ti sploh pride na pamet, da takega opravičuješ.

• Všeč mi je
Reactions: Floki

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
A ti to resno? Če ne ve, zakaj vsi drugi stojijo levo in desno, naj vrne izpit - doživljensko in naj hodi na bus. Na bruhanje mi gre da ti sploh pride na pamet, da takega opravičuješ.
Namesto da se ukvarjaš z mano raje odgovori na moje vprašanje, ko se že oglašaš. torej:

In kaj bi s tistim, ki je zastoj povzročil? tudi tisti nekaj verjetno ni vedel, le za razliko da je še povzročil škodo, mogoče tudi poškodbe. Iz posnetka pa ni videt, da bi tisti mega bedak koga ogrožal, in verjetno se je tudi umaknil na prvi možen prostor.
In kaj bi s tistimi, ki ne vejo, da ne smejo telefonirat, ne smejo vozit prehitro- nad omejitvijo, da morajo ustavljat pred prehodi za pešce, tiste ki povzročijo nesrečo....?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
Kaj če vzames kamen v roke in nekoga po glavi tolčeš in nehaš takoj ko vidiš da si mu glavo razbil tudi nisi kriv al kaj? Rečeš da nisi vedel da je kamen tak trd.

• Všeč mi je
Reactions: model1a

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Kranj Planina semafor med Mercatorjem in Qulandijo, folk kaj gleda semafor ali prosto po prešernu naučeno, da pač semafor leta ni delal, zdaj pač dela.
Ali se samo čaka na kakšno prometno žrtev spet?

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Kaj če vzames kamen v roke in nekoga po glavi tolčeš in nehaš takoj ko vidiš da si mu glavo razbil tudi nisi kriv al kaj? Rečeš da nisi vedel da je kamen tak trd.
Glej tip je ravnal napačno, o tem ni dvoma, ni pa nikogar oviral, nobene škode povzročil, nikogar poškodoval, Se je zajebal, zapeljal na reševalni pas - mogoče takrat še niso stali, (to filmček namenoma prikrije) in ko je bil na reševalnem pasu je postopal še najbolj pametno, da je peljal za reševalcem. A naj bi šel rikverc, al ustavil - ker prostora za umaknit mu ni noben naredil - in tudi ni mogel narest. Je peljal in na prvem primernem mestu se je iz reševalnega pasu tudi najbrž odstranil.
Samo filmček pa zmontiran tako, da namenoma prikrije tudi to, da se je najbrž sam umaknil na prvo prosto mesto. Da lahko napihujete prekršek, doživljate orgazme ob mislih, kako bi ga kaznovali, V resnici ste pa samo fovšljivi, ker tudi vi bi radi tako peljali, pa si ne upate, pa se bi sedaj radi znašali nad njim.
Evo tip ni povzročil nobene škode, pa bi mu najbolj krvoločni že jemali izpit.

Tistega, ki je pa zastoj povzročil - ker je spregledal, neupošteval... prepise, in je povzročil nesrečo, škodo, nekomu poškodbe, ....(zakaj vozi reševalc?) ... za njega pa nihče ne piše, da bi morali vzeti izpit... za njega se pač zgodi. Ja fouš mu pa res niste, ker ima zbit avto.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
membrain razmišljam podobno kot ti, ker dejansko na posnetku ne vidimo, da je kje imel možnost da se odstrani.

Ste mišljenja, da če je zajebal naj zajebe do konca in zablokira reševalni pas ali je bolje da odpelje do prve luknje in tam ustavi.
V vsakem primeru je zajebal in ga je potrebno kaznovati, da pa je odpeljal za njimi je manjša škoda, kot če zablokira reševalni pas.

• Všeč mi je
Reactions: membrain

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
membrain razmišljam podobno kot ti, ker dejansko na posnetku ne vidimo, da je kje imel možnost da se odstrani..
Brez skrbi, da je originalni posnetek daljši, da prikazuje tudi, kako se je model znašel na reševalnem pasu, in tudi potem ko se na posnetku pojavi na njegovi desni prazen prostor, - potem je filma konec- da se je tja umaknil. Ker če je že bil snemalec/montažer tolk, da je objavil posnetek vožnje, bi še z večjim veseljem prikazal, kako se je peljal tudi mimo prostora, kamor bi se lahko umaknil in naprej. Pa se to ni zgodilo. Je posnetek namenoma rezan.

Pač namen je bit vzbudit vsesplošno zgražanje, linčanje - nad nekom, ki je nedvomno ravnal narobe, ni pa nikogar ogrožal in nikomur povzročil škode. Skratka prekršek neznatnega pomena.
O tistem, ki je povzročil nesrečo, škodo, poškodbe, zastoje pa nič. Za njega ni linča, za njega ne velja "če ne ve da.... naj vrne izpit...." njemu se pač zgodi.
Tudi ni linča za vse telefoniste, divjake, tiste ki ne ustavljajo pred prehodom ......- ki pravtako namenoma kršijo predpise.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
ja res ker ko maš na avtocesti naenkrat med dvema avtoma fraj pač tam pelješ. to pa se res lahko brez problema vsakemu zgodi, da je na AC in promet stoji levo in desno umaknjen. Jebat ga. ded je mislo da so samo za njega tretji pas glih zaj odprli. Ko v hoferju ko odprejo blagajno 3 pa prvi tja skočiš. Mi ga pa zaj tu nekaj napadamo reveža.

pa še nekaj, tisti ki vozilo na nujni vožnji izkorišča za hitrejši prehod verjemi, da ni to edin prekršek ki ga je do zdaj naredil v življenju.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
ja res ker ko maš na avtocesti naenkrat med dvema avtoma fraj pač tam pelješ. to pa se res lahko brez problema vsakemu zgodi, da je na AC in promet stoji levo in desno umaknjen. Jebat ga. ded je mislo da so samo za njega tretji pas glih zaj odprli. Ko v hoferju ko odprejo blagajno 3 pa prvi tja skočiš. Mi ga pa zaj tu nekaj napadamo reveža.

pa še nekaj, tisti ki vozilo na nujni vožnji izkorišča za hitrejši prehod verjemi, da ni to edin prekršek ki ga je do zdaj naredil v življenju.
Evo točno o tem govorim. Tip je nedvomno naredil prekršek, nobenega ni ogrožal, nobene škode povzročil. sodimo na podlagi prirejenega posnetka (brez začetka in brez konca), Zato ga je treba linčat. Odvzet izpit.
O tistem, ki je zaradi nekega prekrška zastoj in rešilni pas povzročil, povzročil tudi nesrečo in nekomu poškodbe in škodo pa NIČ. Njemu je to prvi prekršek v življenju najbrž :)