Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem, se nisem ukvarjal s tem, niti se nisem opredeljeval. Je pa dejstvo, da ce ti na sodisce, pripeljes prico, ki potrdi tvojo zgodbo, da ni bilo prizgano nic, bo kazen itd...padla.
Te zgodbe kako ni beseda obcana vredna nic, so zgodbe. Ko si kot policist poklican na sodisce kot prica te kar lepo obdela obramba. In ce se lazes oz ostale izpovedbe kontrirajo tvoji, ti to tudi povedo.
no ja, o tem bi lahko na široko diskutirali....
Kaj bi diskutirali? Pojdi na kako obravnavo na sodisce, saj so javne. Ce bi bilo tako, da bi vedno vsakemu policistu na besedo verjeli, potem ne bi bilo oprostilnih sodb.
Kakih 8 let nazaj (Plava laguna LJ) sem se peljal skozi rumeno, fix ni bila rdeča. Policaje sem vidu da stojijo na semaforju na drugi strani sam sem vseno stisnu. Blo je jeseni vlažna cesta itd crap z varnim ustavlanjem. Potem so se pelali za mano in me ustavli pr Metalki (Topniška ulica). Dobil kazn itd...
Napisu pritožbo kjer sem navedu da se nism mogu varno ustavit ker je blo po tleh vlažno in še neke izračune dodal če se peleš 50km/h kaka je varna pot ustavlanja. Tudi to da so me policaji dohiteli šele na križišču Topniške/Dunajske lahko pravi da so še nekaj časa stali na semaforju, če bi jaz peljal skozi rdečo bi me dohiteli že prej.
Ne spomnim se točno koliko je zastaralni rok takšne pritožbe, skratka 3 mesce preden je potekel rok sem dobil iz sodišča domov odgovor, policaj je trdil da me je ustavil na Livarski cesti... tudi njegova trditev v katerem križišču se je to zgodilo je bila napačna...
in potem na dnu piše, pritožba zoper sklep ni možna....
Vse skupaj je naneslo malo čez 300e, plačal sem in požru teh 300e.... Potem sem govoril z odvetnikom, lahko bi dal samo ugovor preko njega naneslo bi 3x več na koncu vprašanje kaj bi bilo
Jaz sem svoje povedal z pritožbo, policaj je bil pozvan povedal je neko neresnično zgodbo sodnica je zagrabla in to je to.
Vrana vrani ne izkljuje oči... mislim da drži