Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem, se nisem ukvarjal s tem, niti se nisem opredeljeval. Je pa dejstvo, da ce ti na sodisce, pripeljes prico, ki potrdi tvojo zgodbo, da ni bilo prizgano nic, bo kazen itd...padla.
Te zgodbe kako ni beseda obcana vredna nic, so zgodbe. Ko si kot policist poklican na sodisce kot prica te kar lepo obdela obramba. In ce se lazes oz ostale izpovedbe kontrirajo tvoji, ti to tudi povedo.
Citat:
Uporabnik Spajky pravi:
Vpisat omejitev v vozniško (100 konjev + 1,6L mašina za začetnike) + odvzem vozila pri takšni brzini ... poleg testa na droge/alkohol in kazni ter k.točk ... Verjetno se je hotel samo malce pelat s fotrovo mašino ... ali pa je šlo za stavo v koliko časa bo v CE in nazajCitat:
Uporabnik alesn pravi: Voznik začetnik in 228 km/h. ... Kako mu preprečiti divjanje po SLO cestah?
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
KWA ima ateja za skrbet, kako dolgo bo "sinko debelinko" brez izpita? Naj ga raje skrbi, kako ga je vzgojil!Ker bo zelo kmalu ostal brez "sinkota debelinkota" in mene kot slučajnega voznika nekje na cesti !
Če boš morda odgovoril, češ da - "boli me kjuratz za tebe itd" , ti pa sporočam da ... mah, nič ti ne bom sporočal.
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem, se nisem ukvarjal s tem, niti se nisem opredeljeval. Je pa dejstvo, da ce ti na sodisce, pripeljes prico, ki potrdi tvojo zgodbo, da ni bilo prizgano nic, bo kazen itd...padla.
Te zgodbe kako ni beseda obcana vredna nic, so zgodbe. Ko si kot policist poklican na sodisce kot prica te kar lepo obdela obramba. In ce se lazes oz ostale izpovedbe kontrirajo tvoji, ti to tudi povedo.
no ja, o tem bi lahko na široko diskutirali....
Aja to je blo med vrsticami.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Mtl ni nikjer ateja omenjal, res, - pa bi ga moral ! Ker je ravno tisti "ate" kriv, da imamo psihopata na cesti. In če je "atejevo" osnovno vprašanje s koliko in kako načičkanimi konji se bo njegov sinko debelinko prevažal po svetu, so posledice pač posledice "atejeve vzgoje".
Toliko o mojem (in tvojem) branju med vrsticami.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Bo treba pri izpitu za avto tudi dat omejitev kw/kg.Ker to da začetnik dobi bombnika v roke je tak tak.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Že že, ampak - a ti misliš, da je mulc sam prišel do 100 jurjev dnarja, da si je kupil avto s tristo konji? NI ! In tu se prične (pre)vzgoja tastarih, potem šele mulca!
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Nisem odgovarjal samo Mtl-ju, ampak kompletnim zgornjim komentarjem, kjer nekateri zagovarjajo še zvišanje vseh mogočih kazni ter neko otročjo bojazen staršev, v kako sramoto da bodo prišli ker bo njihov delikventni sinko debelinko nekaj časa brez izpita.
Bereš še kaj drugega razen moje čisto zadnje objave? Če že komentiraš, poizkusiš najprej vsaj osnovno misel izluščiti ven?
Živel sem v diktaturi in vse sem naredil, kar je bilo v moji moči, da sem se je znebil. Pa imam danes neznosen občutek, da je tole zdajle še bistveno hujša diktatura! Vse je stokrat bolj kaznovano in sankcionirano. Niti scat ne smeš več iti za grmovje ko si nekje v hosti na pohodu, da ne bi bil pod grožnjo kazni. Komu na čast? Državi ki si na ta način nabira denar? Ker vzgojno tole že zelo dolgo ni več. Vsaka kazen mora pa prvenstveno biti vzgojna, sicer je brez smisla.
Da spomnim, osnova tegale mojega oglašanja je divjanje nekega mozoljastega in pubertetniškega mulca z avtom po cesti. Lahko vzameš 8 centimeterski kol in mu izbiješ boga iz njega, lahko pa vzameš čisto tanko šibo in mu jih dve - tri nadevaš čez rit vpričo vseh, da bodo ja vsi videli. Katera metoda bo bolj vzgojna?