Kako se nadišavite (deodoranti, parfumi, itd)?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.245
4.805
113
Ja sej veš, to je alter. Treba je privleči komplekse z ruske teme, pa se posrati:zmaga:

Sicer pa se različno potimo, ter različno dišimo/smrdimo. Eni se lahko polijejo z 10 deodoranti dnevno, pa bodo še vedno smrdeli, drugim je pa dovolj tuš 2x na dan
Zanimivo je da si sam zasmradil temo, malo sarkastična opazka v zvezi s temo, in ti začneš žalit z živalskimi izrazi, smrdljivci itd...

Pač na tvojem nivoju :zavijazocmi:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Najbolji in jest5

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Biobaza žajfe in rolone za vsakodnevno uporabo, občasno Armani code in YSL Y za nadišavit.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Za bolj intenzivne mesece/dni Borotalco roll on.
Za manj intenzivne L'Occitane stik.
Za nadišavit Prada Luna Rossa Carbon, Chanel Allure Homme ali Boss neki.

enik14

Fizikalc
22. avg 2014
101
28
28
Sam že okoli 40 let izključno uporabljam naravni dezodorant Crystal Fresh, ki ga dobim v DM ali tudi drugje. To je res naravni kamen, videti je kot sljuda, v stiku. Na čisto in še mokro podpazduho si podrgnem, "namažem" s kamnom. Ne si obrisati, naj se samo posuši. Drži cel dan!!! Garantirano je brez smradu !! Po umivanju ponovno namažem. Da pa ne bi kdaj zašvical, pa ni mogoče, ampak kljub švicu NE SMRDIŠ. Vse drugo je čista kemija.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.740
5.898
113
Hja, prašiči se morate dišaviti. Srednji vek pa to.

Ostali se umijemo
Zavedaj se da smo ljudje različni. Eni se potijo bolj, drugi manj. Eni imajo izrazitejše vonj, drugi ne. 10 ur šihta z vožnjo vred je pač dolga doba. Stres, fizični napor, pa kljub higieni pusti pečat pod pazduhami. Jaz groznih težav s tem nimam, zato ne uporabljam antiperspirantov. Rad pa imam da dišim, a to ne pomeni da imam manjko higiene.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.740
5.898
113
Osebno mi ustrezajo vonji "modre barve". Trenutno dnevno uporabljam Bruno Banani. Za kaj finega mi je pa žena nabavila Emporio Armani (bolj ustreza njej kot meni) :)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.955
-8.678
113
Zavedaj se da smo ljudje različni. Eni se potijo bolj, drugi manj. Eni imajo izrazitejše vonj, drugi ne. 10 ur šihta z vožnjo vred je pač dolga doba. Stres, fizični napor, pa kljub higieni pusti pečat pod pazduhami. Jaz groznih težav s tem nimam, zato ne uporabljam antiperspirantov. Rad pa imam da dišim, a to ne pomeni da imam manjko higiene.
Ne a res, dej ga no srat. :zavijazocmi:
Mal še poglej, na kaj sem odgovarjal, ter kaj sem napisal par postov kasneje