Pametuješ. Nikjer v EU te ne bodo ocarinili niti ko bo radar pokazal 53, kaj šele za 50,3. Nikjer. In ja, vsi imajo tolerance. Kder jih ima merilna naprava že iz tovarne določene in se jih pač morajo držat.Pametuješ.
Ga ni policaja, ki bi nekoga v mestu kaznoval zaradi vožnje 3 km/h pod omejitvijo. Te pa bodo v večini EU "ocarinili" že, ko bo radar pokazal 50,3 km/h, ker nimajo toleranc kot jih ima SLO policija.
50 na znaku pomeni realnih 50.Na omejitvi petdeset po števcu se vsak zna peljat, vendar števec ne kaže točno, zato je realna hitrost 47.
Edino z nepravilno dimenzijo gum. Izvoli na katerikoli bmw forum, to je pac dejstvo, uradno potrjeno.Ti veš za moj BMW? Vsa čast - vseznalec!
Ne, ni v tem fora, lahko se drajsa tudi 110 in nobenega ne moti. Fora je ali si sposoben slediti prometu ali ne. S 35 km/h na 50 omejitve to v nobenem primeru nisi. In tega je vse več, ne glede na starostno strukturo in ne glede na spol. Še največkrat gre za drkanje po telefonu namesto vožnje.To vemo koliko pomeni. Pri Avensisu jaz točno vem, ko peljem po avtocesti 138 po števcu, je to točno realnih 130. Moja žena tega ne ve, in bo gledala da bo števec kazal 130.
V tem je fora živciranja dinamikov.
No vidis, kam smo prisli, da so se ucitli funkcionalno nepismeni..najprej meni ocita venmetanje, pol se pa pohvali, da ima fasado in s tem tudi verjetno novo bajto, ki jo jes sigurno nimam..drgac se mi pa ne da ukvarjat s tabo in tvojimi konfuznimi posti, precej bolje je na hitro prebrati probleme, ki jih imajo s svojimi pussymobili in njih voznjo drugi sodelujoci ..Ja glej neja mi v vsakem postu napišemo kaki carji smo in kaj vse mamo. Ti se sam ven mečeš.
Drugače pa ja socialni problem si v bistvu, niste bogati. Znano je, da vse to kar si do sedaj pokazal ima vsak študent povprečne družine. Dajmo zbirat na 1919 motoroki 5.
Tak da če nočeš, da glodamo nam ne meči kosti. Drugač pa veš, da smo lačni v našem zdolgočasenem plebejskem nezadovoljnem faušljivem življenju kolko se spombim tvojih besed iz Krete smo še klošarji al kaj si že rekel.
Grem zaj dalje fasado delat, ker mi je stari noče plačat pa sn jezn. Tak da maš mir pred mano do večera.
Če Hanzi linka polne črte, bom jaz ponovno Mazzinija. Kazen za 1 km/h prehitro v naselju, Švica.Pametuješ. Nikjer v EU te ne bodo ocarinili niti ko bo radar pokazal 53, kaj šele za 50,3. Nikjer. In ja, vsi imajo tolerance. Kder jih ima merilna naprava že iz tovarne določene in se jih pač morajo držat.
Se pa tako radi primerjamo z njo, ko nam paše.Švica ni EU...
OOO na speljevanje pa nisem pomislil, hvala. Ja in kaj lahko narediš: v jok in na drevo. Verjetno vsak od nas ***** (jaz tudi - odvisno od dneva ), ampak je le dretje v veter in nič drugega. Lahko se razpizdiš in potlej na cesti napraviš bedarijo, lahko pa si pir odpreš, ko prideš domu.In kakšno povezavo ima tale tabelica s temo in mečkači po cestah? Pejt se pelat z Rudnika v center, ko se ti zarad nepomembnih sekund zaprejo vsi semaforji. Je razlika kar zanimiva. Če dodaš pa še to, da zgoraj opisani osebek rabi najprej 10s da spelje s semaforja in potem 500m da se sploh začne premikat s hitrostjo 47 kmh bo pa tabelca mal drugačna.
Nič ne naredim, včas se primem za glavo, včas še to ne in ja odprem si pir, ko pridem domov. Sem namreč tok na cesti, da bi bil že zdavnaj pod rušo, če bi se razburjal zarad tega. Ko pa vidim enega takega, kot je naš Ginginova, pač komentiram, da mogoče lohk sam kaj naredi v smeri, da se ne bodo okol njega konstantno dogajale kritične situacije.OOO na speljevanje pa nisem pomislil, hvala. Ja in kaj lahko narediš: v jok in na drevo. Verjetno vsak od nas ***** (jaz tudi - odvisno od dneva ), ampak je le dretje v veter in nič drugega. Lahko se razpizdiš in potlej na cesti napraviš bedarijo, lahko pa si pir odpreš, ko prideš domu.
Preveč avtov je na naših cestah - tu je problem.
Mislim da vsak tempomat pospeši do 65 prej kot v pol kilometra.Jaz furam mesto na tempomat. Avto pac spelje kasneje kot bi dinamik. In to vsakic. Pa tudi pospesuje pocasneje, ce imas koncno nastelano na 65.