Citat:
Uporabnik boc pravi:
A potem z avtomatiki ni mogoče zavirati z motorjem?
Takole gre kapelca od Renaulta .....Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Ja, dokler so na voznem me ne motijo, na prehitevalcu pa nimajo kaj jadrat, saj se spremenijo v kamperiste.
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
klasika ne zavira nič
Z Dolomitskih klancev rabim komaj kaj zaviranja, res pa je, da dam na ročno prestavljanje v S načinu. Avtomatsko je tako, dokaj nepredvidljivo, od jadranja do pretiranega zaviranja.Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
klasika ne zavira nič
Klasika prav lepo zavira z motorjem. Z Vršiča se da s presenetljivo malo zaviranja priti dol.
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Kot so ti tudi drugi napisali - tudi avtomatski zavirajo. Je pa velika razlika med njimi. DSG je praktično kot ročni, spet drugi imajo svoje "fore", pa senzorje na klancih ... skratka - je vseh vrst. Od mojih izkušenj pa so vsi zavirali, kar sem jih vozil. Nekateri res malo (kot praviš - skoraj v leru).
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Kot so ti tudi drugi napisali - tudi avtomatski zavirajo. Je pa velika razlika med njimi. DSG je praktično kot ročni, spet drugi imajo svoje "fore", pa senzorje na klancih ... skratka - je vseh vrst. Od mojih izkušenj pa so vsi zavirali, kar sem jih vozil. Nekateri res malo (kot praviš - skoraj v leru).
Zgleda bo držalo to kar praviš, nisem vedel.
Vsi avtomatiki kar sem jih imel in vozil ni nikoli noben zaviral. Sem pa res enkrat vozil enega, ki je očitno zaviral saj je zelo hitro izgubil hitrost, če sem spustil gas, mi je bilo precej zoprno. Raje imam, da avto še kar pelje brez gasa, kot da bi vklopil tempomat.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Zgleda bo držalo to kar praviš, nisem vedel.
Vsi avtomatiki kar sem jih imel in vozil ni nikoli noben zaviral. Sem pa res enkrat vozil enega, ki je očitno zaviral saj je zelo hitro izgubil hitrost, če sem spustil gas, mi je bilo precej zoprno. Raje imam, da avto še kar pelje brez gasa, kot da bi vklopil tempomat.