Sicer ne vem koliko si star, samo razmišljaš zelo otročje. Očitno imaš polno rit vsega. Zakaj pa bi po tvoje dal za avto 24k, če lahko dam samo 21k? Star sem dovolj, da vem da trgovci komaj čakajo na take paciente, da jih napizdijo. Če bi bili trgovci pošteni bi lahko že v štartu ponudili najnižjo možno ceno. Ne pa da se pustijo hantlant. Jaz se bom za svoj denar pogajal, kolikor mi bo pasalo, zato pa je konkurenca. Pa kontaktne majle naj ukinejo, da ne bomo revežev gušili preko njih. Z mejli delam skoraj celo svojo delovno kariero, pa mi ni še na pamet prišlo, da ne bi na katerega odgovoril. Že zaradi poslovne kulture ne.Res? Si si že sam odgovoril. Takšnih posrancev ki pošiljajo samo maile okoli in zbirajo ponudbe in potem hodijo od firme do firme in si zbijajo ponudbe imajo dovolj. Bodi vsaj toliko živ in pokliči tja ter naveži vsaj nek bolj "pristen" stik če si že toliko zaposlen da ne moreš tja. Fak...
P.S. za avto se bom že sam odločil bodi brez skrbi, sem samo hotel vedeti kako kaj vi mislite. Več glav več ve, mar ne.
Nazadnje urejeno: