HmmGlede na spremembo načina obnašanja lepega dela zaposlenih na Ptujski, je to verjetno edini način, da si dvignejo bazo strank.
Človek se težko počuti bolj nezaželenega...
Jaz zankrat še nisem bil razočaran ne na Ptujski ne na Šentiljski...
HmmGlede na spremembo načina obnašanja lepega dela zaposlenih na Ptujski, je to verjetno edini način, da si dvignejo bazo strank.
Človek se težko počuti bolj nezaželenega...
Mene na Porscheju za Octavio 150€, pred leti že, 30€ x 5l. Bom videl kako bo zdaj ko sem VAG grupo zamenjalMene je stalo 3,9l 102,00€
neke reči pač poglihajo kje drugje.
Jaz sem tudi prvič moral prav prosit da mi je naredil predračun in da sma se z ženo lahko peljala testni krog. Na testnem je bil prodajalec v avtu tiho ko miš. Niti mu ni bilo, da bi malo razložil to in ono...Lani približno ob tem času sva z ženo iskala nov avto za njo. K Jarcu sva šla pogledat T-REXa. Prišla sva okli 17:05, ravno ko so serviserji zapuščali firmo. Salon posluje do 18h in za svojimi mizami so sedeli skoraj vsi prodajalci in "bulili" v ekrane v stilu - ful delamo ne nas motit; aja od strank sva bila v salonu edina. Po cca 10 minutah, ko naju "še pes ni poscal" sem precej na glas dejal: greva tu ne bova avta kupila in sva šla, pa ni noben niti trznil - kasneje sem še večkrat slišal za podobne izkušnje.
Ja, za 25 let staro Kio Sephio v katero dajo INA Delta 5 5W40.
Še ena gostilniška: Kolmanič, oz. Flamin crkuje.Jaz sem tudi prvič moral prav prosit da mi je naredil predračun in da sma se z ženo lahko peljala testni krog. Na testnem je bil prodajalec v avtu tiho ko miš. Niti mu ni bilo, da bi malo razložil to in ono...
Naslednjič pridema z aro v žepu, v upanju da se malo resneje pomenimo o kakem popustu ali kakem bonbončku, avto zaaramo in stisnemo roko ... Odztiv je bil tak: "pa kaj ste vi ja nori, VW je najbolj prodajan avto na svetu, kaki popust bi vi še radi". Ga pogledam v oči in rečem, glej 5 jurjov mam v žepu, da ti jih danes tukaj pustim za aro. Ne mi rečt sa nimaš 200 eur fora za rezervno gumo, tepihe ali bilokak bonbonček. Odgovor je bil, prejšnja ponudba je bila resna in zadnja. Ženo je aroganca tak razpizdla, da me je dobesedno za roko zagrabla in odvlekla iz salona, prodajalcu pa se zahvalila ker bo avtohiša čez cesto še danes prodala en avto več. In sma šla direkt k Kolmaniču in naročla sicer Opla, ki pa je bil občutno cenejši, z več opreme, ni bil problem, 5x preračunat kako financiranje je ugodnejše, ali gotovina ali lizing ali kombinacija, dat vinjeto na avto, poln tank goriva, original tepihe in na koncu en nasmešek ter človeški odnos. Pa se je to vse zgodilo v času dveh ur, koliko sem imel časa po šihtu in do zaprtja salona.