Si prepoceni. Še malo lahko ugibaš. Mene je pred leti na prvem servisu skoraj kap. Sem se potem spogajal, da nosim svoje olje15€ po litru z vsemi popusti? Sklepam po ACju.
Si prepoceni. Še malo lahko ugibaš. Mene je pred leti na prvem servisu skoraj kap. Sem se potem spogajal, da nosim svoje olje15€ po litru z vsemi popusti? Sklepam po ACju.
Don't kill the messenger!To Jarc prodaja zgodbice naokrog po MB, realnost pa je drugačna.
Mene je stalo 3,9l 102,00€
A si dejansko naročil? (Dostava ?)longlife100 ⇒ Wir sind Motoröl | Motoröl online kaufen
lll➤ Online-Shop für Kfz-Schmierstoffe ➤ Öl ✚ Additive für Motor und Getriebe | Alles auf Lager ⇒ Schnelle Lieferung ➤ meistens innerhalb 48h | 100% Original Ware | Risikofreie Zahlung mit PayPal | Motoröl von einfachen bis hin zu der neuesten Motorengeneration der Automobilindustrie 2021www.longlife100.de
ja tam so tudi meli hude plane pa je vse skup propadlo v roku enega leta. pač stvari se spreminjajo, načrti drugih tudi in to lahko pokvari tvoje načrte. to je bilo mišljeno pri salonu od vrtača. sicer dvomim ampak vse je možnoKaj je z njo? Nobene povezave ne vidim...
Don't kill the messenger!
Prenesel sem tako, kot sem dobil na krožnik od bivšega "vodje servisa" Petovije, ki je sedaj pri Jarcu "glavni" za Citroena.
očitno nisi dojela pa bom še zadnjič probal - želel sem povedat da se načrti lahko spremenijo, samo to. najbrž strabag ni šel gradit take stavbe če bi vnaprej vedel da bo 1 leto noter naročnik za naprej pa nobenega podpisanega.
in tukaj sem vlekel vzporednice da je vrtač zgradil tak salon sedaj pa po popolnoma nepreverjenih info iz enega posta v tej temi "izgubi" zastopstvo in ima "prazen salon".
Don't kill the messenger!
Prenesel sem tako, kot sem dobil na krožnik od bivšega "vodje servisa" Petovije, ki je sedaj pri Jarcu "glavni" za Citroena.
In ja nebi bilo prvič, da Porsche MB "ukine" dilerja, ki mu dela na njegovem rajonu, Kurnik Lenart, SEAT stari prodajalec na stari Ptujski.
Za koncept izbire svojega trgovca v sklopu teh sprememb pa nisi slišal?Vsekakor ne moreš zanikat da se VAG prodajna strategija aktivno spreminja in se uvaja e-salone in e-nakupe.
Ne trdim da je to točno povezano z Jarcem, se pa vsekakor v tej novi strategiji prodaje manjša delež posrednikov kar posledično zagotovo pomeni centralizacijo in ekskluzivo enega ponudnika, kjer ni treba trikrat ugibat kdo je to na področju slovenije!