Ne popuste, najugodnejšo ponudbo. Valjda se ne bom vozil v LJ, če mi že v štartu ponuja avto za 2000,00€ dražje, kot recimo nekdo v MB.
če prideš do njih osebno, pa dajo 4000 popusta. nikoli ne veš.Ne popuste, najugodnejšo ponudbo. Valjda se ne bom vozil v LJ, če mi že v štartu ponuja avto za 2000,00€ dražje, kot recimo nekdo v MB.
In spodaj ker se je najbrž marsikateri kupec pri ceni 40 jurjev obrne, pri ceni 35 jurjev bi se pa mogoce grebli v salonu. Ampak ne, raje bodo tebi dali za 32.če prideš do njih osebno, pa dajo 4000 popusta. nikoli ne veš.
zdaj vem za en avto v salonu, po ceniku je 39900, dobim ga za 32000.
pot lj-mb pa je 30€ + 3 ure časa.
Lahko ti obračaš kolikor hočeš ampak povpraševanje preko maila ni resen pristop pri nakupu novega avtomobila. Verjermi da boš z obiskom v salonu povsod bistveno več dosegel.
Nope, omica je v nekaterih salonih na ignor. Ko da browsa lidlove kataloge... Pa je fertik, pa je še malo avte šla gledat...
In spodaj ker se je najbrž marsikateri kupec pri ceni 40 jurjev obrne, pri ceni 35 jurjev bi se pa mogoce grebli v salonu. Ampak ne, raje bodo tebi dali za 32.
Al enostavno že x mesecev obupano iscejo kupca, pa so sprva vse za 35 ignorirali, zdaj bi vsi dali samo še 30, ti pa radodarnih 32.
In kako ves, da ti tvoje olje vlije not, ne svojega in onega proda v trgovini?Še ena "gostilniška": baje se mladi Jarc zaveda teh težav in je zato vzel glavnega sprejemca od Petovije (prej bil na AC) in prodajalko vozil.
Jodlarcek v vsak servis lahko prineseš svoje olje - nimajo pravice zavrnit, lahko pa zahtevajo točno specifikacijo in račun od olja, da ga pripnejo k svojemu računu, kot to zahteva AC.
Drugače pa tudi tako olje stranke prinesejo za svojega Passata.
INA Ultra Star FE 5W-30 - INA Maziva
www.ina-maziva.hr
Jaz sem včasih ko je še "stari" delal, sedaj mi je od rok.Mimogrede, vozi kdo avto h Golobu v Polskavo?
INA in Mobil so vrhunska olja. Mobil mi v prejšnjem avtu niti kaplice ni popilona na 15k km, medtem ko je Castrol pilo. Motul je tudi dober.INA je vrhunsko olje, samo nase ultrapametne glave gredo v dve smeri, ali mislijo da je nek (npr) Mobil1 ki je vbirstvu turski odpad prepakrian na madzarskem dobro olje, drugi pa raje sipajo Hofer, Leclerc in podobna low budget maziva.
To se ne strinjam.Bravo, čestitam, to sem izpustil. Ravno to sem hotel reči. Večina ljudi ki pride v salon žal tja hodi samo zijala past, sedet, drkat po radiju, menijih in podobno. In osebno me dost bolj znervira da mi po prihodu v salon prileti prodajalec kot pa da ga ni. Enako v vsaki trgovini v stilu: kako vam lahko pomagam? Ja super ljubica, ko bom rabil pomoč te bom prosil. Torej najmanjša stvar je stopiti v radiju 5-10m do pulta ter povedat prodajalcu da te nekaj zanima. Morda so v teh večjih, boljših salonih celo tako šolani, da pustijo stranki dihati, da si ogleda stvari, kasneje pa vletijo. Bo znal kdo drug povedati več o filozofiji in pristopih prodaje vozil. Se pa mi zdi smiselno. Tudi sam sem bil 14 dni nazaj na Porscheju, po menjavi vetrobranskega stekla sem naknadno peljal še tja kalibrirati kamero. Sem bil malo prehiter in sem sedel v novo A6. Malo pogledal menije, notranjost, po enih slabih 10min pa je prišel prijazen prodajalec če mi lahko pomaga. No kljub temu da sem mu povedat da svojega A6 ne bom zamenjal še vsaj 4-5 let sva vseeno padla v debato dolgo 10-15min. Predstavil mi je vse opcije nove šestice, probleme in ostalo. Torej vedel je da ne bo nič prodal, si pa je vzel čas.
Ponavadi po mailu težijo taki, ki nimajo jajc v oči se pogajat. Sem pa že doživel tipa, ki je po telefonu in mailu težil za ceno, pa sem mu korektno vsakič odgovoril, da ni pogajanj o ceni, čeprav sem imel na koncu na vrhu jezika, da naj odpeketa v Turčijo se handlat. Tip je potem prišel še oesbno z ženo, kao se bo on shendlal. Po petih minutah je ves začuden odpeketal, ko nisem padel na zvite bankovce. Ženo je bilo pa sram, ker ji je bila situacija jasna v 30ih sekundah.Mail je mail, on računa na tiste prodajalce ki imajo jezik bolj hiter od pameti. In če se oglasi tja ali pokliče mu lahko prodajalec prehitro reče NE in je to to. Če pa začne odgovarjati na mail pa si lahko vmes med pisanjem še vedno premisli. Tudi ko ga že pošlje ima še vedno tistih nekaj sekund za "undo" če se mu slučajno zasmili in mu tako odobri še dodatnih 5,53% popusta