Tipičen odgovor nedoj..ga... se ne ponujam, ne rabim, se pa očitno ti, pa ti nikjer ne v moški in ne v ženski družbi ne uspeva, zato pa bruhaš ogenj.To izjavi neka pre-ukana milfica Moraš bit pa res nizko, da nimaš drugega dela, kot se tu na forumih ponujat. Če ena baba nima druzga dela v lajfu kot na forumih viset potem je vse jasno
oooo barvica je mene citirala, pa post je tud tak da ti dlake po konci stojijo. S tistim taprvim delom sem počaščen, če bo alter meeting in če boš tam ti častm pijačo. S tadrugim delom pa....uf men deluješ mal opasno, se ni za igrat s tabo. Uglavnm taprava ženska, take so dans redkost. Glej če ne bi bla oženjena te jaz oženmTipičen odgovor nedoj..ga... se ne ponujam, ne rabim, se pa očitno ti, pa ti nikjer ne v moški in ne v ženski družbi ne uspeva, zato pa bruhaš ogenj.
Sicer se pa tu pojavljam le v sledovih in ko je nujno potrebno.
Kako oženjena? Sem mislil da je omožena.oooo barvica je mene citirala, pa post je tud tak da ti dlake po konci stojijo. S tistim taprvim delom sem počaščen, če bo alter meeting in če boš tam ti častm pijačo. S tadrugim delom pa....uf men deluješ mal opasno, se ni za igrat s tabo. Uglavnm taprava ženska, take so dans redkost. Glej če ne bi bla oženjena te jaz oženm
Torej si ti nedojebani vili?oooo barvica je mene citirala,
Po mesecu ali dvehKo prideš po mescu ali dveh na forum, se pa latentni pedri pregovarjajo med seboj osvojih ritih ipd..in to sami tapametni
Tipičen odgovor ene pre-ukane milfice ki nima svojega laifa in se mora ponujat na forumihTipičen odgovor nedoj..ga... se ne ponujam, ne rabim, se pa očitno ti, pa ti nikjer ne v moški in ne v ženski družbi ne uspeva, zato pa bruhaš ogenj.
Sicer se pa tu pojavljam le v sledovih in ko je nujno potrebno.
Zdaj si ga spomnil da vklopi alter-alter me.Torej si ti nedojebani vili?
Dej no pol vsaj preklopi med alterji predno odgovarjaš
Končno se je oglasil mutavi alter ego mavričnega Bojančkja Njegov največji prstek A ti ga je končno zarinil dovolj globoko, da ti je prišloTorej si ti nedojebani vili?
Dej no pol vsaj preklopi med alterji predno odgovarjaš
Tezko bomo uskladili termin srecanja s tvojim prostim izhodom… ampak se te bomo spomnili ob rundi… placal tako ne bi mendaSem mislil, da gre za kaj resnega, da se spet dobimo, pa vidim, de je šlo medtem, ko sem bil na dopustu, vse v tri pisane marjetice ... škoda.
Kaj ti ni jasno kekecA ko bos nehal z nastopom proti vsem se bos izjasnil - prides ali ne?
Kaj teb ni jasno. Si vilimanoli al maš ful izobrazbe...odloč se.Kaj ti ni jasno kekec
Najbolj da se kr z obema imenoma pobereš.....
A boš ti men že pokazal, kje sem izrazil željo po prskranju v riti a boš še vedno samo trollalKaj teb ni jasno. Si vilimanoli al maš ful izobrazbe...odloč se.
Najbolj da se kr z obema imenoma pobereš.....
Samo še čakamo kdo se bo prijavilKako zanimivo, da se eni in isti, kar nekaj odjavljajo pa prijavljajo, pa so na dopustu, pa komentirajo samo v enih in istih temah, če malo spremljaš, počasi vidiš, kdo je kdo
Eni in isti trollčki Svi glupi samo oni (ON) pametni
Jaz imam 1001enega ti imaš pa samo enega res si glup, če misliš da ti verjamemNajbolj da se kr z obema imenoma pobereš.....
Ja nč, rabu boš tretji ego, mal si se zakvačku. Ne se zdej sprenevedat....A boš ti men že pokazal, kje sem izrazil željo po prskranju v riti a boš še vedno samo trollal