Končno se je oglasil mutavi alter ego mavričnega Bojančkja Njegov največji prstek A ti ga je končno zarinil dovolj globoko, da ti je prišlo
A to je to, kar zmoreta božčka
Končno se je oglasil mutavi alter ego mavričnega Bojančkja Njegov največji prstek A ti ga je končno zarinil dovolj globoko, da ti je prišlo
A to je to, kar zmoreta božčka
Men visi komplet dol, če ti, al pa tvoj alter ego men verjameta.Jaz imam 1001enega ti imaš pa samo enega res si glup, če misliš da ti verjamem
Tebi sem enkrat v tej temi že povedal pred parimi leti kaj ti sledi, tako da nehaj se brukat ker nižje kot si padel že ne moreš več.
A boš ti men že pokazal, kje sem izrazil željo po prskranju v riti a boš še vedno samo trollalJa nč, rabu boš tretji ego, mal si se zakvačku. Ne se zdej sprenevedat....
Men visi komplet dol, če ti, al pa tvoj alter ego men verjameta.
No se mi je kar zdelo, da si samo še eden v vrsti lažnivcev in trollov Samo še vedno čakam kje sem izrazil željo po fafanju
Glej če maš pa kakšne mokre sanje o fafanju pod mizo boš pa moral čim prej organizirat miting, pa če boš imel srečo ti ga lahko@ BojanP ali jest5 potegneta Ker onedva sta prstkarja in fafarja leta 2024
Torej si ti nedojebani vili?
Dej no pol vsaj preklopi med alterji predno odgovarjaš
V bistvu ga nisem nikamor pihnil.citat da se barvica pojavlja tu gor zgolj v sledeh in da bi bilo super če bi bila več prisotna sem napisal v eni drugi temi in sicer v temi okrog samskih žensk. Z Vilijem nimam nič skupnega tako da tu si ga pihnil fajn mimo
Oh ja ...Pa ne se obremenjevat s tem božčkom jest5 ... ni vreden omembe
Samo preizkušam te trollčke kdo in pod katerim alteregom je toliko glup in kako malo je treba, da se glavni akterji foruma pofočkajo.
Res ste božčki
Končno se je začel oglašati mutavi alter ego mavričnega Bojančkja. A sedaj boš pa pod tem alterjem nadaljeval Kolk vas bo še prišlo.Oh ja ...
A un alter borg je trenutno v toplicah?
To ali prides na meet ali neKaj ti ni jasno kekec
Me veseli da si zbral tolk jajc da si se končno začel oglašal ne pa samo prstkov talatPrav fletkan si. Kot majhno ščene se zaganjaš in bevskaš na vse okoli sebe. Veliko sape in direndaja, a skupaj te nič ni. Prov zabavno, kar nadaljuj
To ali prides na meet ali ne
Pa si ja nor, da bi še v živo prenašal te paciente. Jih tu na forumu ne morem poslušat pa da bi jih še v živo. Moraš bit pa res prizadet in brez laifa, da se potem še takole dobivaš
Dragec, ponavljaš se...zmanjkal municije?? A si ti prepričan, da si on in ne one?? Kako se že definiraš?Tipičen odgovor ene pre-ukane milfice ki nima svojega laifa in se mora ponujat na forumih
Kaka debata?
Kateri admini?
a admini so na dopustu?
debata je cist zasla s temi butasti komentarji...
Edinega aktivnega admina zanimajo samo še cepiva iz ukrajinskih biolabov.
Ostalo je razpad sistema.