Alter minime(eting) :-)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Jaz imam 1001enega ti imaš pa samo enega :bonk:res si glup, če misliš da ti verjamem:bonk:
Tebi sem enkrat v tej temi že povedal pred parimi leti kaj ti sledi, tako da nehaj se brukat ker nižje kot si padel že ne moreš več.
Men visi komplet dol, če ti, al pa tvoj alter ego men verjameta.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Men visi komplet dol, če ti, al pa tvoj alter ego men verjameta.

No se mi je kar zdelo, da si samo še eden v vrsti lažnivcev in trollov:fredi: Samo še vedno čakam kje sem izrazil željo po fafanju:fredi:
Glej če maš pa kakšne mokre sanje o fafanju pod mizo boš pa moral čim prej organizirat miting, pa če boš imel srečo ti ga lahko@ BojanP ali jest5 potegneta:valjamse: Ker onedva sta prstkarja in fafarja leta 2024 :valjamse:

• Objave ne odobravam
Reactions: BojanP
Torej si ti nedojebani vili? :valjamse:
Dej no pol vsaj preklopi med alterji predno odgovarjaš:evil:

citat da se barvica pojavlja tu gor zgolj v sledeh in da bi bilo super če bi bila več prisotna sem napisal v eni drugi temi in sicer v temi okrog samskih žensk. Z Vilijem nimam nič skupnega tako da tu si ga pihnil fajn mimo

• Všeč mi je
Reactions: barvica

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Pa ne se obremenjevat s tem božčkom jest5 ... ni vreden omembe;)
Samo preizkušam te trollčke kdo in pod katerim alteregom je toliko glup in kako malo je treba, da se glavni akterji foruma pofočkajo.
Res ste božčki :bonk:

• Objave ne odobravam

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
citat da se barvica pojavlja tu gor zgolj v sledeh in da bi bilo super če bi bila več prisotna sem napisal v eni drugi temi in sicer v temi okrog samskih žensk. Z Vilijem nimam nič skupnega tako da tu si ga pihnil fajn mimo
V bistvu ga nisem nikamor pihnil.
Ampak priznaj, da si naredil prav posrečen lapsus s faljenin citiranjem:aplauz:

• Haha
Reactions: ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Oh ja ...
A un alter borg je trenutno v toplicah?
Končno se je začel oglašati mutavi alter ego mavričnega Bojančkja. A sedaj boš pa pod tem alterjem nadaljeval :valjamse: Kolk vas bo še prišlo.
Saj vem, da me že sanjate pod ne vem katerim imenom samo na žalost se boš moral zadovoljit z bojančkom:valjamse:
Tistga prskarja borga pa lahko sabo vzameta, ker je tam na vajinem nivoju, mogoče vaju samo še on prekaša:valjamse:

• Objave ne odobravam

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Prav fletkan si. Kot majhno ščene se zaganjaš in bevskaš na vse okoli sebe. Veliko sape in direndaja, a skupaj te nič ni. Prov zabavno, kar nadaljuj :zmaga: :aplauz:

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: aljoman in ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Prav fletkan si. Kot majhno ščene se zaganjaš in bevskaš na vse okoli sebe. Veliko sape in direndaja, a skupaj te nič ni. Prov zabavno, kar nadaljuj :zmaga: :aplauz:
Me veseli da si zbral tolk jajc da si se končno začel oglašal ne pa samo prstkov talat :valjamse:
Še vedno pa čakam kje so sedaj dokazi, da sem ti pošiljal slike na privat!

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: BojanP in jest5