Alter minime(eting) :-)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Kamela mene ne zanima, mene zanima, da boš pokazal kje sem izrazil željo po prskranju v riti. A si ti tudi samo še eden iz vrste lažnivcev in trollov!
Glej če ti že sanjaš v vsakem komentarju kdaj ga boš fasal potem ne mene zraven mešat.
Maš prav. Nisi hotu prstka, ampak fafanje pod mizo.

• Haha
Reactions: ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Maš prav. Nisi hotu prstka, ampak fafanje pod mizo.
No se mi je kar zdelo, da si samo še eden v vrsti lažnivcev in trollov:fredi: Samo še vedno čakam kje sem izrazil željo po fafanju:fredi:
Glej če maš pa kakšne mokre sanje o fafanju pod mizo boš pa moral čim prej organizirat miting, pa če boš imel srečo ti ga lahko@ BojanP ali jest5 potegneta:valjamse: Ker onedva sta prstkarja in fafarja leta 2024 :valjamse:

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.939
2.641
113
Vili debili cepeta in piha kot majhen otrok in zahteva dokaze, medtem ko trola po alterju. Cel čas že sanjaš o prstkih, če si pa komu faf ponujal pa jaz ne vem, je pa čist za verjetno glede na to kaj si vse zadnje dni počel.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Vili debili cepeta in piha kot majhen otrok in zahteva dokaze, medtem ko trola po alterju. Cel čas že sanjaš o prstkih, če si pa komu faf ponujal pa jaz ne vem, je pa čist za verjetno glede na to kaj si vse zadnje dni počel.
Če kdo sanja o prstkih sta ti in tvoj topli bratec jest5. Je dovolj dokazov o tem (samo nekaj):bonk:
Bojan prstki 1.JPG
Bojan prstki 2.JPG
Bojan prstki 3.JPG
Vili debili nehaj mi prosim svoje slike na privat pošiljat. Sem ti že tam in ti še tukaj povem da me ne zanima.
A to je to potem. Potem nimaš dokaza o svojem podlem laganju! Itak :norec:
S tem si dokazal kaj si TI, nisi medvedek bojan, TI si lažniva potuhjena podgana!
Se mi je kar zdelo, da si od leta 2007 :zavijazocmi: samo eden največjih trollov, lažnjivcev tega foruma.
Da se spustiš na tak nizek nivo, da ko ti zmanjka lajtnge, da začneš lagat po forumu, da ti nekdo na ZS pošilja neke slikce, potem si res v podnu. Kakšen božček moraš bit potem šele v privat laifu. Bogi vsi tvoji bližnji, ki te morajo prenašat.
Vse jasno, meni nimaš več kaj dokazovat.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
A ne bi za vaše perverzne debate o fafanju in porivanju ne vem vse česa v rit odprli svojo temo, lahko celo sticky, itak je zdaj to inn? Npr., mavrični bojevniki ipd.... Nam normalnim, old school jebačem pa pustili veselje ob organiziranju dolgočasnih meetov, kjer se samo je in pije? Hvala!!!

BojanP

24. jul 2007
3.939
2.641
113
Ja Vili saj zato se pa vsi že par strani ukvarjajo s tvojimi izpadi. Upam da se ti stanje s čason izboljša, ker zgleda da ti je res hudo.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

BojanP

24. jul 2007
3.939
2.641
113
A ne bi za vaše perverzne debate o fafanju in porivanju ne vem vse česa v rit odprli svojo temo, lahko celo sticky, itak je zdaj to inn? Npr., mavrični bojevniki ipd.... Nam normalnim, old school jebačem pa pustili veselje ob organiziranju dolgočasnih meetov, kjer se samo je in pije? Hvala!!!
Verjetno si mislil old school drkačem.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.238
2.517
113
A si ti že dalj časa na suhem? Ker si nekam nadrkan zadnje čase.

A res ne morete nehat futrat tro(t)lov?

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Tvojega bi verjetno rabila z mikroskopom iskat oziroma gledat a ne?? Tako malo samozavesti snežinkica??
To izjavi neka pre-ukana milfica :valjamse:Moraš bit pa res nizko, da nimaš drugega dela, kot se tu na forumih ponujat. Če ena baba nima druzga dela v lajfu kot na forumih viset potem je vse jasno:cheer:

• Objave ne odobravam
Reactions: BojanP

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
401
-880
28
Po prstkih sodeč ti bo Kamela ustregel na naslednjem mitingu. Ostali bomo pa kej popil pa pojedl....
A boš ti men že pokazal, kje sem izrazil željo po prskranju v riti a boš še vedno samo trollal:fredi:
A si malo fovšeriten. Očitno res pogrešaš en kol v rit, ker vsak post je samo nekaj o nekem prskanju. No sedaj se pa že umiri, ne te bit sram pokliči mavričnega bojana ali jest5, ker očitno ti samo onedva lahko pomagata:valjamse:

• Objave ne odobravam
Reactions: BojanP