Jest itak zmer Janšo volim, a ne veš?Goba nauš verjel je res neprecenljivo ko poštar pa kamelči po mizah plešeta še kalbo začne tult da bo janšo volil
Pa un delikvent začne vabila za u grupe talat sej veš un brez denarnce
Jest itak zmer Janšo volim, a ne veš?Goba nauš verjel je res neprecenljivo ko poštar pa kamelči po mizah plešeta še kalbo začne tult da bo janšo volil
Pa un delikvent začne vabila za u grupe talat sej veš un brez denarnce
No shit Sherlock, a s pogruntu?Sej taki biuši komunistki ste najhujši
Ja samo jo bova mogla prej iz tvoje rit potegntTo ni za vrtet. To mata Brane pa Vili za v rit
Drugače pa nov frišen par sta Bojan pa jest5 onedva se rada prstkataTo ni za vrtet. To mata Brane pa Vili za v rit
Očitno bi se rad dobil, če sanjaš o prstkih v riti pa blowjobih, sam priznaš si ne. Klasično zanikanje .....Pa si ja nor, da bi še v živo prenašal te paciente. Jih tu na forumu ne morem poslušat pa da bi jih še v živo. Moraš bit pa res prizadet in brez laifa, da se potem še takole dobivaš
Cvet alterja, pa samo nekaj v rit bi tiščali.To ni za vrtet. To mata Brane pa Vili za v rit
Osnovnošolski otroci so danes od hudiča.Očitno bi se rad dobil, če sanjaš o prstkih v riti pa blowjobih, sam priznaš si ne. Klasično zanikanje .....
Kako ti to veš kaj jaz sanjam? A to ti iz svojih izkušenj, ker jaz takih sanj nimamOčitno bi se rad dobil, če sanjaš o prstkih v riti pa blowjobih, sam priznaš si ne. Klasično zanikanje .....
Tu imaš dva prstkarja.To ni za vrtet. To mata Brane pa Vili za v rit
Kako ti to veš kaj jaz sanjam?
A mi lahko pokažeš kje sem izrazil željo po prskranju v riti. Ne sklepat po svojih željah, ker tvoje sklepanje je večinoma napačnoSklepam po tvojih jasno izraženih željah v tej temi.
Ugotavljamo, da levuharje povezuje vse povezano z ritjo. Zanimivo.A mi lahko pokažeš kje sem izrazil željo po prskranju v riti. Ne sklepat po svojih željah, ker tvoje sklepanje je večinoma napačno