Neumnostim...mater ste nekateri pokvarjeni, škoda mojih oči za majhne zadeve…tičkom?
Neumnostim...mater ste nekateri pokvarjeni, škoda mojih oči za majhne zadeve…tičkom?
Dragi moj debilček bojan še vedno čakam slike oziroma dokaze...Vilko vidim da dva dni ne zdržiš brez da me ne bi omenil. Sem ti že povedal da me ne zanimaš. Sprijazni se.
Saj vemo da je bila to samo še ena v vrsti tvojih podlih laži in žaljenja.Vili debili nehaj mi prosim svoje slike na privat pošiljat. Sem ti že tam in ti še tukaj povem da me ne zanima.
Viš k ti je Vilimanili prtisnu prstka dol. Očitno ga res nesprejemanje situacije matra.Tjao, ste hujši kot otroški vrtec. Še vedno čakam na organizacijo, da se lahko v živo nasmejim vsem vašim....
Pa kakšne dokaze bi ti še rad? Daj se mi že v tej temi javno ponujaš.
Kaj sedaj imaš že neke psihoze in paranoje o mojih alterji. Sem ti že povedal daj od leta 2007 tukaj pišem samo pod enim nickom.
Naredi vsem uslugo in pojdi raje malo na zrak.
Pokaži nam dokaze, da sem ti pošiljal slike na privat!Vili debili nehaj mi prosim svoje slike na privat pošiljat. Sem ti že tam in ti še tukaj povem da me ne zanima.
Viš k ti je Vilimanili prtisnu prstka dol. Očitno ga res nesprejemanje situacije matra.
Od tebe tudi čakam, da boš pokazal kje sem izrazil željo po prskranju v riti. A si ti tudi samo še eden iz vrste lažnivcev in trollov!A mi lahko pokažeš kje sem izrazil željo po prskranju v riti. Ne sklepat po svojih željah, ker tvoje sklepanje je večinoma napačno
Vidim ja,..pa tebi ga tudi vzrtrajno stiska, joj... kakšen snowflake mora biti v resničnem življenju, pa zafrustriran verjetno tudi.Viš k ti je Vilimanili prtisnu prstka dol. Očitno ga res nesprejemanje situacije matra.
Ja glej sem se moral spustit na njihov nivo. Ker pač brata prstkarja BojanP in jest5 ne zmoreta drugega jih je treba mal podj...Vidim ja,..pa tebi ga tudi vzrtrajno stiska, joj... kakšen snowflake mora biti v resničnem življenju, pa zafrustriran verjetno tudi.
Mogoče pa ravno to potrebujejo??Tm boste tepeni...poprstkani...tam se zbirajo inžineerji in astrofiziki!
Super, pa bo Tivoli dovolj velik za vse naše ege?? Pa ego tripe??Vi se kar lepo naprej menite za minimeet, jaz bom pa v Tivoliju organiziral alter maximeet.
Pol pa stanezice. Bomo sli po poti Magnifica.Super, pa bo Tivoli dovolj velik za vse naše ege?? Pa ego tripe??
javi pridem..... nas bo vsaj 6, bomo dvignili povprečje zadnih 16 + let....Pol pa stanezice. Bomo sli po poti Magnifica.
Ne se bati, takoj ko bo jasno da se nas bo v RL zbralo vec kot 5, jih kar naenkrat ne bo na meet. Praksa zadnjih 15 let ali celo vec.
Kamela mene ne zanima, mene zanima, da boš pokazal kje sem izrazil željo po prskranju v riti. A si ti tudi samo še eden iz vrste lažnivcev in trollov!No glej. Kamela ti bo prstka dal če želiš.
Dej no ne govor tko, polžek k se ustraš, se u hiško skrijeNeumnostim...mater ste nekateri pokvarjeni, škoda mojih oči za majhne zadeve