Alter minime(eting) :-)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Da ne boš ljubosumen ti povem, da ni blo nč, Kamelči je takoj začel z rdečimi, belimi, črnimi itd.... Je blo pa vroče med njim in Kalbotom cel večer, kot dva najstnika, ne veš, a se sovražita al ljubita.
Da nis bil ti ljubosumen ;) sej se nama lohk pridružiš drugič.

• Objave ne odobravam
Reactions: ViLiam
Veste kaj, organizirajte že ta meet, pridem, da vas vse skupaj, črne, bele, rdeče, toplovonarje, netoplovodarje v red spravim!! Red mora bit, pa čeprav slab.:fredi::evil::valjamse:
barvica a mene bi tud poštimala in pa v red spravla..sej hibe niso tolk velike, največja je, da sm za janeza pa da ne maram da se ga šimfa..Drgač sm baje prou okej

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
barvica loh povem da sicer z težavo poslušam hladno pivo(garaj pijem) tud komad U ritmu dlakave guze , gre pa velim boljš po grlu kot pa da ta dva gledam, sploh kamelči mi gre na živce k pline spušča po mastni hrani, ko pa spije 6 pirov je pa neprebavljiv

• Všeč mi je

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.419
2.582
113
Če bo po starem - zadnji piknik secret bunker - lahko Mnogi začnemo z organizacijo svojega piknika!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Eh kaj boste žabarčki organizirali. Da se vozimo v tisto sranje ja komaj čakam. Tudi prstki v riti niso dovolj vredni da se Ljubljani približam.

• Objave ne odobravam

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Eh kaj boste žabarčki organizirali. Da se vozimo v tisto sranje ja komaj čakam. Tudi prstki v riti niso dovolj vredni da se Ljubljani približam.
Goba nauš verjel je res neprecenljivo ko poštar pa kamelči po mizah plešeta še kalbo začne tult da bo janšo volil
Pa un delikvent začne vabila za u grupe talat sej veš un brez denarnce

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: ViLiam in kalbo

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Prvo srečanje se vedno najboljs do sedaj