Sm mislu da na hitri pošti dela.....je pa v vložišču na oknčku....Se mi je zdel da sta s kamelo mal dolg cajta manjkala, a je blo dobr?
Svetovni zajeb ti rečem!
Sm mislu da na hitri pošti dela.....je pa v vložišču na oknčku....Se mi je zdel da sta s kamelo mal dolg cajta manjkala, a je blo dobr?
Hja....po 2h peerih se je že strinjal zmano.....po 3h je pa že vsem razlagu da se bo preselu u Grosuplje....Je blo pa vroče med njim in Kalbotom cel večer, kot dva najstnika, ne veš, a se sovražita al ljubita.
Da nis bil ti ljubosumen sej se nama lohk pridružiš drugič.Da ne boš ljubosumen ti povem, da ni blo nč, Kamelči je takoj začel z rdečimi, belimi, črnimi itd.... Je blo pa vroče med njim in Kalbotom cel večer, kot dva najstnika, ne veš, a se sovražita al ljubita.
Po 2h peerih si nehu traparije govortHja....po 2h peerih se je že strinjal zmano.....po 3h je pa že vsem razlagu da se bo preselu u Grosuplje....
barvica a mene bi tud poštimala in pa v red spravla..sej hibe niso tolk velike, največja je, da sm za janeza pa da ne maram da se ga šimfa..Drgač sm baje prou okejVeste kaj, organizirajte že ta meet, pridem, da vas vse skupaj, črne, bele, rdeče, toplovonarje, netoplovodarje v red spravim!! Red mora bit, pa čeprav slab.
Pa sej je organiziran sam ti 3,14zdo stisk pa ne pridt, bi te bolo zih bolš gleda plesat na mizi k kamelčija pa poštarja z njipunimi kosmatimi ritmiVeste kaj, organizirajte že ta meet, pridem, da vas vse skupaj, črne, bele, rdeče, toplovonarje, netoplovodarje v red spravim!! Red mora bit, pa čeprav slab.
Goba nauš verjel je res neprecenljivo ko poštar pa kamelči po mizah plešeta še kalbo začne tult da bo janšo volilEh kaj boste žabarčki organizirali. Da se vozimo v tisto sranje ja komaj čakam. Tudi prstki v riti niso dovolj vredni da se Ljubljani približam.
Mekani ma isti prooblem k tiČe pride Softi te mogoče premislim
Prvo srečanje se vedno najboljs do sedaj
Poglej priponko 90382
Tole je pa Dobeno, če se ne motim.....Prvo srečanje se vedno najboljs do sedaj
Poglej priponko 90382