Kameno lice....vse jasno!daco ti ga pod mizo fafa zato pa ne veš
Kameno lice....vse jasno!daco ti ga pod mizo fafa zato pa ne veš
O je omenjen jeZakaj je BojanP dal prstek dol?
Ker ni omenjen?
Aja. Sm mislu da si bil ti...daco ti ga pod mizo fafa zato pa ne veš
A te kaj peče bojanček božček kaj več ne zmore kot prstkov talat, pa žalit z debilčkom to je tvoj dometVili debili cel dan sanjari o naših prstkih v svoji riti. Te moram razočarat, da boš moral kje drugje iskat.
No sedaj vsaj vem kateri pacient (alter si)Vili debili nehaj mi prosim svoje slike na privat pošiljat. Sem ti že tam in ti še tukaj povem da me ne zanima.
javite kdaj bo naslednje srečanje, da se spoznamo v reali v malo večjem obsegu (poznam par ljudi, ma ne bi bilo napak razširiti obzorja)Mislim da si prvi zalit v temi zacel ti. Pac prid na naslednji alter meet pa v zivo povej komu bi kam kaj tlacil in od koga sprejel. Sploh ni problema. Ce lahko kalbo in kamela skupaj sedita bos pa se ti kam prst vtaknil. Se noben ni sel zalosten domov.
No vidiš tak komentar vsaj cenim, ne pa neke snežinkice, ki ne znajo drugega kot pa, ko jim zmanjka lajtenge zmerjanje z debilčki in nekega laganje in podobnih nizkih scen, da jim kao pošiljam neke ZS (toliko nizko pa nisem nikoli padel). In ne nisem jaz začel žaljenja z (debilčki). Če pa si snežinkica, ki ne prenese odrasle debate potem se poberi v otroški vrtec.Mislim da si prvi zalit v temi zacel ti. Pac prid na naslednji alter meet pa v zivo povej komu bi kam kaj tlacil in od koga sprejel. Sploh ni problema. Ce lahko kalbo in kamela skupaj sedita bos pa se ti kam prst vtaknil. Se noben ni sel zalosten domov.
Si me mal zamešal z Bojančkom.Seveda si. Zacel si s prstki in tako dalje.
Kar ti je za priznati je to da si vzpodbudil idejo o ponovnem meetu. Tako da… nekdo bo moral organizirat.
Jaz sem v osnovi za ce bom v RS
A misliš tole ekipo?
Nekak mladi ste videti. To imate slike iz podaljšanega bivanja.
Une slike od vzgojiteljic ma sam AndrejEnejNekak mladi ste videti. To imate slike iz podaljšanega bivanja.