Prišel sem pogledat v to temo, če se je kaj spremenilo v parih letih pa vidim da ni nič drugače. Kam bom šel mi ti ne boš govoril
Ja sorry, ker se ne morem premagat, ker ko takole nekaj časa spremljaš ta forum vidiš, da serjejo eni in isti pacienti in potem na žalost potegnejo za sabo še par tistih normalnih in potem vidiš kaj se izcimi iz tega. Glej se ne morem premagat, da ne bi j v glavo take paciente, ker sem se dolgo časa trudil komunicirat na nek normalen način, pa s takimi pacienti to ni mogoče. In verjemte, da bom od sedaj naprej samo še j v glavo take paciente!
Potem pa še moderatorji ne naredijo nič na temu in potem je to kar je. Žalostno ker bi bil lahko to kar kolikor toliko normalen forum, brez teh nekaj par pacientov. Potem pa ti ne preostane nič drugega, kot da se spustiš na njihov nivo in jih začneš j v glavo. Ne boste verjeli, da prav uživam v temu. Kako malo je treba, da te ne prav brihtne božčke pripraviš do tega, da pokažejo svoj pravi obraz.
Proti tebi načeloma nimam nobenih "zamer" toda parkrat si se postavil v bran tem pacientom zato si padel v to "luknjo". Saj verjamem, da še sam ne veš kam si padel (ali, še tolk bolj žalostno) toda to ni opravičilo, da se bašeš zraven tam kjer ti ni mesto, glede na to za kar se razglašaš kaj si oziroma kaj si bil je to velika bruka s tvoje strani.