Tako je. Bila je najcenejša varianta.bizi , a si to z Aliexpressa naročil preko logistike "Aliexpress standard shipping" in je številka sledenja že v štartu bila v obliki RUXXXXXXXXXNL?
Hvala
Tako je. Bila je najcenejša varianta.bizi , a si to z Aliexpressa naročil preko logistike "Aliexpress standard shipping" in je številka sledenja že v štartu bila v obliki RUXXXXXXXXXNL?
Hvala
To je verjetno tisto, kar je ključno. Torej, če je z "Aliexpress Standard shipping", ni dodatnih stroškov.Tako je. Bila je najcenejša varianta.
Evo danes dobil paket v nabiralnik, brez dodatnih plačil. Davek plačan preko aliexpressa ob nakupu.To me res zanima. Ne pozabi na nas. Hvala
Saj verjetno veš, da ti Ali nič ne pošilja, pač pa eno od xyzqrt.. trgovin, ki ga uporabljajo za prodajno platformo.Ne, Ali ga odvede v naslovno državo.
Tudi če bi bil Ali registriran na Nizozemskem, bi moral odvesti ddv v naslovno državo, ker so verjetno nad kvoto.
Plačilo gre preko Alija.Saj verjetno veš, da ti Ali nič ne pošilja, pač pa eno od xyzqrt.. trgovin, ki ga uporabljajo za prodajno platformo.
Dobil sem obvestilo, da me čaka pošta na carini....vpisali so številko, ki je meni prodajalec ni navedel v trackingu...čakam več pošiljk...cela zmeda zdaj tole
Sem pa šel na obrazec od carinske pošte poskusil izpolniti pa je tudi cela ceremonija.....izpolnjuje se kot da sem firma in uvažam robo za nadaljnjo prodajo in rabim certifikate....rabim vedet kode od izdelka, materijala
Tak postopek delam ko za firmo naročam v vrednosti par 10K EUR , ne pa plastiko ki je s poštnino vredna 3 EUR
Torej res, hočejo na fini način odvrnt kupovanje iz kitajske ....
Aja, nakup je bil opravljen pred tremi meseci....pošiljka fejst zamuja...
Spoštovani,
Na spletni povezavi https://parcelsapp.com/en/tracking/ vtipkajte sledilno številko pošiljke, ki ste jo prejeli in si izpišete Reference številko (najdete jo na desni strani). Po tej številki boste našli dokumente za naročeno pošiljko.
Hvala, resitev za moj problem.Fanta, če se v Aliexpressu Tracking začne z S in kar neke brezvezne cifre, se potem na poti transibirski poti številka spremeni v nekaj v obliki USxxxxxxxxxUZ. Z novo nalepko z drugo tracking številko je prelepljena stara nalepka z original tracking številko. In seveda ti carina pošlje poizvedbo za novo številko v obliki USxxxxxxxxxUZ.
V katero cifro se je spremenila, pa lahko preverita tukaj tako, da vpišeta original cifro:
ali pa tukaj, tudi za kak drugi tip logistike:YW TRACKING
track.yw56.com.cn
Universal Parcel Tracking - Global Package Tracking
Parcel Tracking Worldwide. Track Parcel in USA. Global postal tracking from eBay, AliExpress, ASOS, Shein, Amazon. Tracking packages from China, UK, Germanyparcelsapp.com
Na tak način bosta izvedela, za katero pošiljko vaju carina sprašuje.