čakam 4 stvari že od začetka maja. sicer vse po 1€ do max 3€.
zdej sem odpru dispute in so me prosli če lahko skenslam. pri dveh sem naredu s tem da sem napisu naj mi ponovno pošljejo. druga dva sem dal pa reject, pa da vidim kaj bo.
kak dolgo, lahko potem še enkrat odprem dispute če ne bo nč od unih dveh?
hvala
to številko rabijo vedet veletrgovci ki uvažajo robo za nadaljnjo prodajo...pa še oni se včasih lovijo.....ne vem kje je smisel, da nas bremenijo s temi bedarijami....na daleč se vidi da gre za kos plastike, in jo ne bom rabil certificiratŠe sam ne vem, kako sem uspel izpolniti eno TARIC številko ali nekaj podobnega
Kaj se zgodi, če daš reject? Torej, kaj to pomeni?čakam 4 stvari že od začetka maja. sicer vse po 1€ do max 3€.
zdej sem odpru dispute in so me prosli če lahko skenslam. pri dveh sem naredu s tem da sem napisu naj mi ponovno pošljejo. druga dva sem dal pa reject, pa da vidim kaj bo.
kak dolgo, lahko potem še enkrat odprem dispute če ne bo nč od unih dveh?
hvala
.To je že cca. 1 leto tako.
Hvala Bajkman za linke. Jaz sem pa vedno “ugibal”.
Stroškov postopka nisi plačal aliju.Kaj se režiš. Seveda to, kar sem napisal, velja za nakupe po 1.7.
Sedaj sem šel gledat na tvoj link za pretvorbo številk..
Z največjim veseljem
prosim za pomoč....ne vem če mi je vse jasno...oziroma, če mi sploh kaj j ePo 1.7. sem kupil samo eno zadevo, DDV plačal Aliju in je prišlo naravnost na moj naslov brez kakih drugih stroškov.
Ob naročilu ti avtomatsko računa.-kako plačaš davek že aliju?
Super, hvala,Na Aliexpresu lahko dobiš od prodajalca številko za sledenje.
Če je v formatu US012356789UZ, gre preko Uzbekistana.
https://parcelsapp.com/
Sen vpises novo (uz) stevilko posiljke in ti pokaze original AE pošiljkoSuper, hvala,
kako pa preko tega priti do osnovne številke na ALIju?
Ker še vedno ne vem kaj je v paketu, plačati carino ali ga zavrniti.