Tipo
ti gre odpirat tako temo, potem se pa sprašuje kdo je tu gladek. Fak. Ne, to moraš bit pa res totalno prizadet v glavo.
Moderatorji itak nič ne ukrepajo pa, če jih neštetokrat opozoriš. Neštetokrat pred vsakim izpadom sem jih opozarjal naj ukrepajo, pa nič!
Ne vem kaj si pričakoval s odprtjem te teme. Nič ti nisem hotel, nobenemu, v nobene teme se nisem vtikal, pa eni in isti serjete, tako da kr glava peče, več ali manj samo v temah z mobilno tehnologijo sem bil aktiven in še tam sem se držal nazaj kolikor se je le dalo.
Ne tipo izziva in prčka že nekaj časa s takimi in drugačnimi prstki, sem ga opazoval že nekaj časa. Pustil bi me pri miru, pa bi imel mir.
Če bi tipo nehal prčkat bi že zdavnaj nehal. Toda res se mu ne morem upret
Sedaj pa že joka.
Pa vseh 3695 postov ti bom vtaknil v rit pederčino jedna. Nisi se na pravega spravil. To sem ti že parkrat povedal, tako da najboljš, da greš spet v menjavo imena.
Pa to velja za vsakega kretena. Jaz imam dovolj časa. Tema mi je vedno bolj všeč. Kmalu boo imela največ obiska
Ja res najboljš, da si označi svojo temo, ki jo je odprl pod prezrto in jo da na ignor
Res škoda, ker se ne drži svojih obljub in navodil svojih kolegov. Toda to je pač težava prilagojenih pacientov. Bo pač potrebno še nadaljnje zdravljenje.
Ja zakaj me ne daste na ignor tisti, ki me ne prenesete pa bo mir!
Čeprav je meni osebno dajat nekoga na ignor oziroma prezret določene poste določenih kretenov, največja budalaština. Ravno v tem je čar forumov, da lahko prebereš kako so določeni prizadeti.
To ti pa čist verjamem. Določeni že veliko več ne morete nasrat, kot naserjete in veliko večji kreteni kot ste tukaj, že ne morete bit
Kdo pa se hodi žgat na mitinge, se pa tud ve