Po mojem pošta Slovenije zamuja.Samo je tole kar nateg. Kupil 14 dni nazaj s 7 dnevnim dobavnim rokom in še vedno nič. Tudi trackinga nimam.
Po mojem pošta Slovenije zamuja.Samo je tole kar nateg. Kupil 14 dni nazaj s 7 dnevnim dobavnim rokom in še vedno nič. Tudi trackinga nimam.
A pa tak paket še vedno gre skozi carinsko pošto in mu pripada dodaten strošek carinjenja ali pride direkt na dom? Logika mi sicer pravi prvo.Ker v EU skladiščih še niso ocarinjene...
Ko kdo kaj kupi, zaračunaju kupcu DDV, ga plačajo in pošljejo do kupca...
Kaka pošta slovenije. Kitajc je označil, da je poslano šele ŠESTI dan od naročila.
A pa tak paket še vedno gre skozi carinsko pošto in mu pripada dodaten strošek carinjenja ali pride direkt na dom? Logika mi sicer pravi prvo.
Poleg tega, kar sem objavil, je na kuverti poleg mojega naslova samo še črtna koda, ki jo je poštar poskeniral.Napisa "goods not fulfilling the conditions laid down in articles 28 and 29 of the Treaty on the functioning of the European Union" tudi ni na kuverti?
Katera dostava?
Če prav razumem, bodo nizozemci pobirali davek namesto vseh ostalih EU držav?Ne podcenjujte kitajcev! Očitno niso vse EU države/pošte tako neumne, da v real life prenesejo vsako direktivo EU povsem nekritično. Gre pač roba preko npr. NL, tam plačajo ddv brez ostalih stroškov in dalje v SLO, kjer spet država in pošta ostaneta z
Tako je. Bila je najcenejša varianta.bizi , a si to z Aliexpressa naročil preko logistike "Aliexpress standard shipping" in je številka sledenja že v štartu bila v obliki RUXXXXXXXXXNL?
Hvala
To je verjetno tisto, kar je ključno. Torej, če je z "Aliexpress Standard shipping", ni dodatnih stroškov.Tako je. Bila je najcenejša varianta.