Danes sem dobil info na poštni 080 številki, da se tudi v tem primeru obračuna 2,50 EUR. To bodo služili.Pa res, čisto pri zadnjem koraku.
Sedaj je torej le še vprašanje ali bo tak paket dobil še štempelj za 2.5 EUR .
wtf?Danes sem dobil info na poštni 080 številki, da se tudi v tem primeru obračuna 2,50 EUR. To bodo služili.
Ali imaš tudi opcijo gor, da jim lahko zavrneš pošiljko?Danes prišlo obvestilo od pošte, zahtevajo uvozno dokumentacijo, pošiljka pa en mini kabel od 3eur (ki zamuja že 3 mesece, grrrrr). Bomo videli koliko bo na koncu.
Hm, zdaj se ne spomnim točno kaj je vse bilo za poklikat na spletni strani od pošte, ampak ja, mislim da je ta opcija.Ali imaš tudi opcijo gor, da jim lahko zavrneš pošiljko?
To je res žalostno. Saj je zgoraj gotovo kak napis, nalepka, da so dajatve opravljene. In ni jim treba zgubljati časa s kontaktiranjem kupca, izstavljanjem računa itd...Danes sem dobil info na poštni 080 številki, da se tudi v tem primeru obračuna 2,50 EUR. To bodo služili.
Zakaj pa ne pokličeš sem? Poročaj.To je res žalostno. Saj je zgoraj gotovo kak napis, nalepka, da so dajatve opravljene. In ni jim treba zgubljati časa s kontaktiranjem kupca, izstavljanjem računa itd...
Sicer pa, 080 poštna številka ni pravilna za te informacije. Treba bi bilo poklicati Carinsko pošto, katere telefonska številka pa je: +386 (0)14767663
Na 080 sem dobil tudi oddelek za carinsko pošto kjer je en moški razložil zgoraj navedeno, pojasnil kot je zgorajJa ja, saj verjetno bom takoj ko bom imel priložnost. In seveda bom sporočil...