Ali je že kupil kdo od?

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik djordjevicdejan pravi:
Poslušaj, dragi breezer141, zdi se mi povsem nepotrebno spuščati na tvojo raven, ampak na tole ti moram odgovoriti. V oglasu piše, da so bili telefoni kupljeni na firmo, jaz imam slučajno firmo in to je po tvoje avtomatski dokaz, da sem kriv? Se ti šališ mogoče?Če so bili telefoni kupljeni na firmo, potem dejansko morajo obstajati neke zabeležke. Se pravi, pri kupcu in prodajalcu. In s to kupčijo jaz nimam nič. Razumem, da si jezen, ker si bil ob denar, ampak ne znašaj se nad človekom, ki se je po naključju znašel v tej vaši godlji, Kaj, ko bi se raje pozanimal in vsaj primerjal naslova - se pravi, tistega, na kateri imam registrirano podjetje in tistega, s katerega si dobil paket?

če nisi pravi, se mi kar smilš...ker vem kako je če imaš isto ime kot nekdo drug, in se ti po krivem zgodi krivica...no če ostane le pri krivici je to ok...

sej ga bodo najdl...pravga...
10.gif

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

Evo, da še jaz potrdim njegove besede... Glede na to, da so bili vsi telefoni vzeti pri Tušmobilu, potrjujem besede lastnika podjetja Prometej Prevalje, da s tem nima POPOLNOMA NIČ!.
wink-1.gif

Saj telefonov ocitno sploh ni.. tako, da verjetno niso bili niti nikoli kupljeni... Nekdo je ocitno vzel neko nakljucno ime... nek nakljucen naslov in je sel malo preskusat naivnost folka... In verjetno mu je celo ratalodobiti nekaj denarja... saj vsi niso aktivni po raznih forumih... in naivnega folka je ogromno
smile-1.gif
...

Ni mi edino jasno, katere podatke je napisal na nakaznico, ce robo posilja po povzetju ... oz. kako je prevzel denar od odkupnine...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Tip se je znajdu, ja...
grin1.gif
.
Hotu sm pa samo povedat (ker se oglasa spomnim in me je mikala e71 ter iphone), da, če so bili telefoni vzeti res na neko firmo, niso bili na Prometej...
wink-1.gif
.

Da nebo kdo res hotu Prometeja zjebat, kateri je nedolžen v tejle telefonski prevari
grin1.gif
...

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
sam nisem bil oškodovan niti za cent, ker sem na srečo paket odprl na pošti in sem dobil takoj denar nazaj

kaj je res pa se bo kmalu pokazalo, ali pa tudi ne, saj je naša policija gnila.

jaro

Zelenc'
18. mar 2009
3
0
1
Ej prav ne morem verjet...
Kot da že ni dovolj da je nek tip prinesu okoli nekaj ljudi, se zdaj dogaja, da bodo tile oškodovanci otežili življenje nekomu, ki se jim pač "zdi" da bi "lahko bil" pravi in je čist po nesreču padu not v godljo.
sicer ne me narobe razumet - sočustvujem z vsemi oškodovanimi...
Vendar, če te je nekdo opeharu za 300€ ti to še ne daje pravice da lahko zagreniš life prvemu, ki se piše podobno, pa da mu bodo firmo sjebali pa take...
1. za božjo voljo, Prometej s.p. je registriran za prevajalstvo - če bi ded prodajal telefone bi ga itak že davčna dobla, ker ni pravilne dejavnosti prijavu
2. če bi že nekdo hotel goljufat, zakaj za vraga bi šol delat to preko firme, pri kateri jamči z osebnim premoženjem (to je namreč s.p.) - guljufiva ravnanja se ponavadi izvajajo na "črno" brez pravne osebe (kot je po vsej verjetnosti v primeru tega goljufa) ali pa z d.o.o. kjer se jamči samo z premoženjem podjetja in lastnik lahko "uide"
3. če je že nekdo dovolj pameten, da je uspel prepričat nekaj ljudi, da lahko kupijo iphona za 300€ (kar je roko na srce res malo naivno nizka cena...) potem gotovioni tako nor da bi se podpisal z imenom oz celo imenom firme, ki ga google najde na prvem mestu.....:)

Drugače pa sem pravnik in imam tudi sam s.p. tako da nekaj vem o teh zadevah...

Lep pozdrav vsem in vsaka čast adminu-u, da je zbrisal grožnje, kot npr. da bo treba nekoga prebutat ipd... nekateri se ne zavedajo, da je tole kaznivo...

djordjevicdejan

Zelenc'
18. mar 2009
6
0
1
Prepričanih ne bom prepričeval, za vse ostale, ki pa gledate na stvar kolikor toliko objektivno, pa naslednji update. Pravkar sem se vrnil iz policijske postaje. Policistu sem dal natisnjen oglas, natisnjeno pismo, ki ga je priložil eden od uporabnikov foruma ter forumsko korespondenco. Ponudil sem vpogled v vse svoje podatke, vključno s poslovno naročnino pri Simobilu ter policistu predal številke šestih ljudi, ki so me klicali, misleč, da sem jim mobitele prodal jaz. Več v tej zadevi osebno ne morem narediti, upam pa, da sem vsaj malo pripomogel k temu, da bodo goljufa dobili.

Toliko od mene, srečno, Dejan Djordjeviæ

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@ breezer141: Zavedaj se, da groženj ne toleriram in jih ne bom. Zelo lepo, da si opozoril preostale in da se je srečno izteklo zate ter da si pomagal preostalim, vsa čast. To vedno podpiram in vedno piši gor kaj podobnega, si več kot dobrodošel, pravzaprav zelo zaželjen. Nikar pa ne sodi in obtožuj prehitro, lepo prosim.

Novo prijavljenemu verjamem, da ni kriv, sicer bi preko nicka XXKJXKJXK tukaj pisal o tem, kako je prejel mobilne aparate od določene osebe in ne, javno objavil in opravičeval imena s.p., za katerega je odgovoren z osebnim premoženjem.

Toliko zaenkrat, prosim naj se strasti nekoliko poležejo in poizkusimo najti pravega krivca! Upam, da bo Policija v tem primeru resno ukrepala zoper storilca!!!

B81

22. jul 2007
37.597
10.883
113
Mene je zadnjič vprašala, kje želim prejeti denar, ali nakažejo meni na račun ali pa po povzetju domov.
Zato pa je izbral pošto Slovenije, ker lahko na račun nakažejo.

Sicer pa tale prevajalska agencija ima verjetno kake 3 ljudi, ki prevajajo, tudi ne more toliko telefonov kupit.

B81

22. jul 2007
37.597
10.883
113
Je pa zanimivo:

1. En sprašuje, če bi se tile gsm-i prodajali tukaj,

2. Drugi pa se je prijavil zdaj, kako je zvedel za tale forum?

Da ni 1 + 2 = 1...
13.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Je pa zanimivo:

1. En sprašuje, če bi se tile gsm-i prodajali tukaj,

2. Drugi pa se je prijavil zdaj, kako je zvedel za tale forum?

Da ni 1 + 2 = 1...
13.gif

s tem si mislo na moj post??? da si neboš kaj naredo kolega...če si mislo mene...
jaz sem vprašal če bi se, nimam telefonov, razen svojo omnio, ki pa je ne prodajam, nimam oglasa za prodajo, nikjer jih nisem ponujal. vprašanje je bilo informativno.
res, pozabi na moj post z vprašanjem in me ne vpletaj v prevare!

B81

22. jul 2007
37.597
10.883
113
Jaz sem napisan en, ne ravno ti.
Pa ne smeš mi zamerit, jaz sem Sherlock Holmes v prostem času, te pa....

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Jaz sem napisan en, ne ravno ti.
Pa ne smeš mi zamerit, jaz sem Sherlock Holmes v prostem času, te pa....

finta je, da sem ravno jaz tole vprašal par postov nazaj, včeraj. ampak niti slučajno ne prodajam telefonov in napizdujem ljudi.

djordjevicdejan

Zelenc'
18. mar 2009
6
0
1
Spoštovani!

Tokrat pa se res oglašam zadnjič. Vsi, ki ste bili oškodovani, se obrnite na policijsko postajo Tabor v Mariboru, kjer imajo storilca že v priporu. Naslednjič, ko boste naleteli na sumljiv oglas, pa se, zavoljo lastne zaščite, dobro pozanimajte, kdo je prodajalec, predvsem pa pazite, ko izrekate pavšalne obsodbe, da prihranite kalvarijo, kakršno sem imel po krivem zadnje dni jaz, ljudem, ki nimajo z goljufijami nobene zveze.

Dejan Djordjeviæ, Prevajanje Prometej

p.s: Opravičila sprejemam tudi na tem forumu, če pa ima kdo toliko kulture, pa me lahko pokliče kar na številko, ki je javno dostopna.
S tem se iz te teme umikam in upam, da v bodoče moje podjetje zaradi te svinjarije ne bo utrpelo poslovne škode.

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik djordjevicdejan pravi:
Spoštovani!

Tokrat pa se res oglašam zadnjič. Vsi, ki ste bili oškodovani, se obrnite na policijsko postajo Tabor v Mariboru, kjer imajo storilca že v priporu. Naslednjič, ko boste naleteli na sumljiv oglas, pa se, zavoljo lastne zaščite, dobro pozanimajte, kdo je prodajalec, predvsem pa pazite, ko izrekate pavšalne obsodbe, da prihranite kalvarijo, kakršno sem imel po krivem zadnje dni jaz, ljudem, ki nimajo z goljufijami nobene zveze.

Dejan Djordjeviæ, Prevajanje Prometej

p.s: Opravičila sprejemam tudi na tem forumu, če pa ima kdo toliko kulture, pa me lahko pokliče kar na številko, ki je javno dostopna.
S tem se iz te teme umikam in upam, da v bodoče moje podjetje zaradi te svinjarije ne bo utrpelo poslovne škode.

če je to res kar praviš potem se ti opravičujem. moraš pa razumeti tudi to da če v google napišeš ime in priimek pošiljatelja in iščeš po registriranih firmah naletiš samo na tvojo, zato sem se pač zapičil vate.
če ta teden bom polical na policijo in se pozanimal kako je z tem primerom. že v naprej se ti zahvaljujem za to informacijo in ti želim čim več poslovnih uspehov
lp
pozdrav.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja Dejan, sočustvujem s tabo, sploh pa takšne teorije kot sem jih tukaj prebral, mislim da škoda besed
bonk.gif

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja Dejan, sočustvujem s tabo, sploh pa takšne teorije kot sem jih tukaj prebral, mislim da škoda besed
bonk.gif

ti si pa res tazadn k se boš tukile uglašu. nimaš nč z to stvarjo zato bod tih, tudi tvojih kmečkih teorij ne rabmo poslušat tuki.
kar se pa tiče tega da sem šel pred nakupom preverit če firma obstaja je pa tko.. folk je zmerm bl kretenski da nateguje druge tako da sem saj to preveril če je firma res registrirana, kot sem kasneje pol opazil da je in sem si pač rekel da ni dvakrat za rečt da je to use res.

tako da nepotrebne izjave obdrž zase
lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Se opravičujem breezer141 če sem v tebi vzbudil slabo vest za storjeno dejanje in vso frko katero si začel... Daj Dejan, še ti se mu opraviči da si ga tako grdo
evil.gif

PS:. Glede tega da nimam nič s to stvarjo imaš morda prav, morda pa zopet nekaj na pamet govoriš kar pa smo že v zadnjih nekaj straneh zasledili? Vedno si nekaj zapomni v življenju, nič na pamet če nisi prepričan, sploh če lahko s tem prizadeneš druge ljudi oz. jim povzročiš škodo.

Lp

Nazadnje urejeno:

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Se opravičujem breezer141 če sem v tebi vzbudil slabo vest za storjeno dejanje in vso frko katero si začel... Daj Dejan, še ti se mu opraviči da si ga tako grdo
evil.gif

PS:. Glede tega da nimam nič s to stvarjo imaš morda prav, morda pa zopet nekaj na pamet govoriš kar pa smo že v zadnjih nekaj straneh zasledili? Vedno si nekaj zapomni v življenju, nič na pamet če nisi prepričan, sploh če lahko s tem prizadeneš druge ljudi oz. jim povzročiš škodo.

Lp
467716-post_slo.gif

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2009031905417305
berejo alter---hahhaa

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
gredo nekateri talenti res iskat firme ter imena preko interneta ter preverjat če je bilo res kaj preko firme vzeto na naročnino

Nekateri lahko pomagamo z dejstvi, nekateri pa samo klamfe serjete, da take firme ni.. Ti si ugibal, jaz sem pa preveril
wink-1.gif
.

p.s. Nekateri očitno niso tako bogati kot ti, da bi lahko kr dal 300€ za nekaj, česar sploh nimajo... Ampak, aja, ti tega nebi nikol naredu, ker veš, da je to nateg..
smile-1.gif
...