Ali je že kupil kdo od?

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Js imam danes, sem že skor pozabil
smile-1.gif
)

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Nič posebnega, povedal sem, da nisem dvignil, ker pač mi je bilo sumljivo, 10 min pa domov.......

airmajstr

Zelenc'
1. jul 2011
3
0
1
Tako kot v primeru v tej temi, so storilca prijeli. Najbrž zaradi prevelikega pohlepa, je zadeva postala resna (veliko primerov s strani ene osebe) in policija je ukrepala. Nevem pa v kolikšnem času se dejansko potem dobim povračilo denarja. Predvidevam, da vsaj kakšno leto ne bo nič..

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ma kaksno povracilo denarja LOL
smile-1.gif

Denarja verjetno ze zdavnaj ni vec
smile-1.gif

Tip bo naredu osebni stecaj in cau misko!
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se potem dolgovi povsem izbrisejo (!?) in je po desetih letih off-the-hook in ima spet lahko svoje premozenje ali kako gre to ?

Ali se odgovor kaj spremeni, ce upniki svoje terjatve terjajo znova vsakic, preden dokoncno zapadejo (nisem preprican koliko je to, tri leta ?) dokler ne mine tistih 10 let stecaja ?

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
osebna tozba...koliko je smiselna je pa zelo odvisno od kolicine denarja, ki je bil odtujen...

lp, dominic...

alterko

Pripravnik
22. maj 2008
32
0
6
WELCOME TO SLOVENIA ........ jaz 6o leto hodim na sodišče, ker sem kupil nove zapakirane telefone z RAČUNOM in garancijo, ampak nisem naredil komisijske prodaje, na sodišču sem obravnavan isto kot on-ker bi mogel vedeti,da so bili telefoni poceni, a njega do zdaj še nikoli ni bilo na obravnavi, se pridno izogiba in se še kar vleče zadeva, pa čeprav je že stalna stranka na sodiščih, tolko o naši državi pa zakonih , država ci..nov,

matic3k

Zelenc'
20. mar 2009
25
0
1
3 years after:

Hey, folk ne morem verjet ampak od sodišča sem dobil pošto, naj jim posredujem št. trrja da mi nakažejo denar
smile-1.gif

Kdo bi si mislil...

__Grega__

Zelenc'
29. mar 2009
6
0
1
matic3k, enako pri meni. Sem jim poslal mail, odgovora od njih pa ni nobenega. Niti pisalo ni nič kam jim posredujem, pa sem kar mail poslal.

matic3k

Zelenc'
20. mar 2009
25
0
1
Jst sm poklical in je prijazna gospa rekla da ji lahko povem po tel ali pošljem fax. Pa sem poslal po faxu ker nisem imel pri sebi št.