Ali je že kupil kdo od?

B81

22. jul 2007
37.597
10.882
113
grin1.gif

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
kolker sem prebral je breezer141 iz loke al tam nekje.....to je drug primer isti nategator
jp maš prou
drug primer storilec je isti
v ponedeljek grem na policijsko postajo v škofjo loko povedat kako je z zadevo :D zdej bi lohk dubu še kkšno odškodnino hehe:D finančna kriza pa to

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
gredo nekateri talenti res iskat firme ter imena preko interneta ter preverjat če je bilo res kaj preko firme vzeto na naročnino

Nekateri lahko pomagamo z dejstvi, nekateri pa samo klamfe serjete, da take firme ni.. Ti si ugibal, jaz sem pa preveril
wink-1.gif
.

p.s. Nekateri očitno niso tako bogati kot ti, da bi lahko kr dal 300€ za nekaj, česar sploh nimajo... Ampak, aja, ti tega nebi nikol naredu, ker veš, da je to nateg..
smile-1.gif
...

Definitivno ne bi šel takšne sumljive zadeve NIKOLI in NIKDAR naročat za tako sumljivo ceno preko pošte in kjer očitno ni možen oseben prevzem. Dandanes so vinjete in za max. 20€ lahko prideš iz bilokaterega dela Slovenije zadevo osebno iskat. Če oseben prevzem ni mogoč, obstaja za to razlog in razlog je bil očitno ta, da telefoni niso nikoli obstajali... žal... Glej nočem bit pameten ampak samo racionalno razmišljam in v zadnjih letih je bilo že toliko napisanega o goljufijah da ne rabiš bit poseben ekspert. Drugače pa tvoja besedna zveza "da bi lahko kr dal 300€ za nekaj, česar sploh nimajo" ne vem kaj si mislil z njo ampak tako ali tako vseeno. Skratka v takšnem primeru je lepo če se ostale uporabnike-forumaše opozori na dejstva, se pokaže goljufivi oglas, izpostavljat neka konkretna podjetja, ki bi NAJ bila domnevno kriva in imena pa ni humano in je lahko tudi celo nevarno (za tvoj žep).... Konec koncev je tako, dokler ti ne dokažejo krivde si nedolžen, če se motim mi popravi? Tako da predčasno dajat neke sodbe....

Lp

Nazadnje urejeno:

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
gredo nekateri talenti res iskat firme ter imena preko interneta ter preverjat če je bilo res kaj preko firme vzeto na naročnino

Nekateri lahko pomagamo z dejstvi, nekateri pa samo klamfe serjete, da take firme ni.. Ti si ugibal, jaz sem pa preveril
wink-1.gif
.

p.s. Nekateri očitno niso tako bogati kot ti, da bi lahko kr dal 300€ za nekaj, česar sploh nimajo... Ampak, aja, ti tega nebi nikol naredu, ker veš, da je to nateg..
smile-1.gif
...
467716-post_slo.gif

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Če se ne motim, naj bi bil oseben prevzem mogoč, čeprav je le ta bil le komuflaža, da je ponudba zgledala bolj resnična.

jaro

Zelenc'
18. mar 2009
3
0
1
no kakorkoli breezer141 - moraš priznat, da se kot sherlock tukaj nisi ravno izkazal :D
in če je na primer dejan moral požret sadove te tvoje gonje, je pa menda najmanj kar boš lahko prenesel vsaj nekaj šale na tvoj račun - da ne bom ravno napisal - we told you so in the first place....ups mislim da ravnokar sem :D

sicer pa tudi mene so že nasrali - pa nisem šel gonje delat in kazat s prstom na nekoga na random, s 5% verjetnosti

p.s. sicer pa dragi forumaši - ena malenkost - ne kupujte preko bolhe raznih memory kartic od sony-ja ipd znanih firm al pa prej fajn po netu preverite za prevare - sem pred kakim letom kupil eno - v embalaži z navodili in vsem skupaj - zgledalo kot original - pa vseeno ni bilo!!!! Bil je 4gb memory stick - ko si na ga nafilal z več kot 1gb je šlo vse v k...... Sej sony in ostale firme majo prav enih par spletnih strani na tole temo - pri moji se je od originala razlikovala samo, da "S" v oznaki ni bil italic "S" - vse ostalo (razen notranjosti seveda) pa isto
tako da raje v bigbanga al pa kam podobno pa take stvari,čeprav za par € več

lep pozdrav vsem skupaj

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Poglej, oba sva na isti strani
wink-1.gif
).

Ker se tudi men ni tip javil za osebni prevzem telefona, ga tudi nisem naročil..

Roko na srce-vem, da nidan dobr posluje in če nebi odprl tote teme, se nebi tolk nasmejal (vsaj glede pisma ne-prilagam rolado z okusnom vanilije
aplauz.gif
)...

Tk da stari, peace
wink-1.gif
.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Se razume ovca, noben ni hotel nič slabega, z firmo pa nisem mislil tebe, niti breezera ampak ker se je nasplošno govorilo o neki firmi in kot prvo sem se začel spraševat zakaj vsi govorite o neki firmi ter o nekih telefonih ki bi naj domnevno bili vzeti na firmo če pa firme sploh ni, niti telefonov? Zato sem pač napisal... Goljuf pa je napisal v oglasu nekaj in vsi so za to zgrabili, samo za to...
wink-1.gif

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Ovca hvala, mislim , da so forumi tudi za to, da se seznanimo z raznimi nategatorji, tako da ima čim majn ljudi škodo, zato sem jo odprl in le tip je že zaprt, kar je pa super. Pa lep pozdrav vsem, ki ste sodelovali.
smile-1.gif

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
važno je da so storilca dobili in da bodo oškodovani dobili nazaj ves denar.

meni pa postaja žal zakaj nisem rolad vzel ven iz paketa ko sem je tega zavrnil na pošti
too late

p.s.: če pa bi bil na dejanovem mestu pa bi ga tudi sam obiskal in že sestavljal spis ter podlago za tožbo zoper njega

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Čestitke, stvar se je srečno razpltela, zagotovo gre nekaj zahvale vsem, ki ste v tej temi sodelovali, precej je gre tudi prevajalcu Dejanu, ki je zrelo ukrepal!
Upam, da se mu bo kdo dejansko opravičil za to, da je bil krivo obtožen ...

matic3k

Zelenc'
20. mar 2009
25
0
1
mislim da sem =) ampak zaseldil sem samo da jih je par na posti ze odprlo posilko in potem paket takoj vrnilo. Zdej me pa zanima ce je dejansko kdo ze placal pa zdej caka? Jst sm en od teh.. in me zanima ce pac cmo tega cloveka preganjat al bi blo bol izvensodna poravnava.. al.. sej nvem ful sm neizkusn ker pac se nikol nism bil v podobni situaciji.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Matic3k, kar razgibaj se do najblizje policijske postaje, mislim da so oni pravi naslov za takšna vprašanja ter za prijavo, katero bi že zdavnaj moral podati... Hitro, hitro, hitro.....

matic3k

Zelenc'
20. mar 2009
25
0
1
ja sej sm ze vceraj, danes mi je povedal policist da je res nekdo ze pridrzan v slovenski bistrici in da se samo menijo ce bodo tam prevzeli vse prijave iz cele slovenije ali bo vsaka policijska postaja svoje prijave obravnavala. mene je sam zanimal ce je se kdo tuki podal prijavo ker sam nimam dost iskusen z tem pa nevem kaj sledi oz kaksen je postopek?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Govorim na pamet, ampak mislim da si ti podal svojo prijavo in seveda dal postaji izjavo. Mogoče te bodo klicali na sodišče pa daš izjavo če bo potrebno, kaj druga tukaj ne vem če lahko narediš? Denar si dobil nazaj ali je šel tudi denar?