Ali je že kupil kdo od?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
070-206-976
To cifro ima v pismu... Naredimo naval klicev po 19 uri
evil.gif
.

Nidan: Idi po paket, sprintaj pismo in ženski na okncu povej, da si prišel po ta paket, ampak da je notri sigurno to pismo (in ji pokaži zgornje pismo). Lahko ji pa poveš situacijo in ti bo mrbit pustila odpret pošiljko brez da bi prej plačal...

Če ne drugega, idi iskat že samo zato, da se ga zjebe v glavo, da nateguje folk za 200-300€
jezen.gif

Nazadnje uredil moderator:

mndrin

Zelenc'
1. mar 2009
12
0
1
36
Tudi jaz sem dobil danes pakat, ampak sem ga enostavno zavrnil... Se mi ni dalo ukvarjat z njim. Če ne drugega bo imel stroške zaradi nabave rolad in poštnine.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
to je kr lepo v MB...levo od kardeljeve ceste v mb ce gledas stran od pohorja...sicer pa v del v starih casih dokaj razvpite Nove Vasi

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Jest bi naredu tko, kot pravi ovčetina: poklicat ga bo treba, pa da VIDMO, KAKO JE BRIHTEN.

Kdo ga bo? (najprej poklical, nalomil ga bomo kasneje)
evil.gif

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Saj se ne javlja, najbrž ima na tiho in se zabava...

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
ja mene ful zanima a je use na isti način nategnil al ma kej domišlije pa da ste dubil mogoče kkšne smokije al pa kej taga
heheh hec hec

če bi biu kje bližje mariboru doma bi ga že zdavnaj obiskal... tako pa se mi ne splača furat 100 km sam zato da bom na koncu pogruntal da ta oseba sploh ne obstaja. tip ima drugače tudi sp registriran na internetu, nek prevajalec se mi zdi.. če ne drugega mu lahko sp zjebemo

djordjevicdejan

Zelenc'
18. mar 2009
6
0
1
Okej, spoštovana dekleta in fantje.

Sem Dejan Djordjeviæ, lastnik podjetja Prevajanje Prometej, Dejan Djordjeviæ s. p. Preden karkoli napišem, naj poudarim, da nisem taisti Dejan Djordjevič, ki je očitno okoli prinesel lepo število ljudi. Čeprav nimam z vso zadevo čisto nič, sem dobil že nekaj klicev na to temo, vsem klicateljem pa sem lepo razložil, da z zadevo nimam NIČ ter sem jih poslal na najbližjo policijsko postajo vložit prijavo zaradi suma goljufije. Prav tako sem se na policijski postaji včeraj oglasil sam, da pojasnim, da sem zaradi enakega imena brez kakršnekoli krivde pristal v tej zmešnjavi. Zgoraj sem sicer že zasledil grožnje, vendar se mi ni zdelo vredno oglašati, ker navsezadnje ne gre zame, ko pa se po krivici vleče v blato moje podjetje, pa se je pač treba odzvati. Še enkrat, Dejan Djordjeviæ in posledično tudi podjetje Prevajanje Prometej z vso zadevo nimata NIČ. Žal mi je tistih, ki so se opekli, in z njimi sočustvujem, obenem pa vas prosim, da se dobro pozanimate, kdo je dotična oseba, ki jo obtožujete. To namreč nisem jaz.

Prosim za razumevanje in lep pozdrav, Dejan Djordjeviæ, Prevajanje Prometej

edit: tiskarski škrat

Nazadnje urejeno:

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
sedaj ne vem ali naj ti vrjamem ali ne..

ne vem pa potem kako je možno da sem dobil na paketu napisan tvoj ime in priimek. ne vem zakaj bi se moral jaz pozanimati kdo je dotični pošiljatelj, po domače povedano mi je ravno za to, prijava je na policiji tako da boš o tem se zagovarjal pri njih

pa lep pozdrav tudi iz moje strani

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik djordjevicdejan pravi:

Sem Dejan Djordjeviæ, lastnik podjetja Prevajanje Prometej, Dejan Djordjeviæ s. p. Preden karkoli napišem, naj poudarim, da nisem taisti Dejan Djordjevič, ki je očitno okoli prinesel lepo število ljudi. Čeprav nimam z vso zadevo čisto nič, sem dobil že nekaj klicev na to temo, vsem klicateljem pa sem lepo razložil, da z zadevo nimam NIČ ter sem jih poslal na najbližjo policijsko postajo vložit prijavo zaradi suma goljufije. Prav tako sem se na policijski postaji včeraj oglasil sam, da pojasnim, da sem zaradi enakega imena brez kakršnekoli krivde pristal v tej zmešnjavi. Zgoraj sem sicer že zasledil grožnje, vendar se mi ni zdelo vredno oglašati, ker navsezadnje ne gre zame, ko pa se po krivici vleče v blato moje podjetje, pa se je pač treba odzvati. Še enkrat, Dejan Djordjevič in posledično tudi podjetje Prevajanje Prometej z vso zadevo nimata NIČ. Žal mi je tistih, ki so se opekli, in z njimi sočustvujem, obenem pa vas prosim, da se dobro pozanimate, kdo je dotična oseba, ki jo obtožujete. To namreč nisem jaz.

sprasujem se.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Možno je, zakaj pa ne. Se komu zameriš kaj, pa ti na tak način vrne, da ti nakopa na glavo nepotrebne težave. No, saj se bo izjasnilo kaj kmalu kako je na stvari.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Malo sem spucal temo, da ne bo nestrpnosti in groženj notri.

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Malo sem spucal temo, da ne bo nestrpnosti in groženj notri.
kva ti ni jasn ne vem... če mislš še naprej brisat komentarje lahko mirne duše zbrišeš še moj account

glede komentarja višje pa še... ne vem zakaj bi potem dejanski storilec plačal za vsako poslano pošilko 30€ samo zato da nekateremu naredi frke

djordjevicdejan

Zelenc'
18. mar 2009
6
0
1
Ljudje božji, kaj mislite, da je v Mariboru res samo en Dejan Djordjevič? Bi grozili prvemu Luki Novaku v imeniku, če bi vas slučajno opeharil Luka Novak? Glede groženj pa lahko povem samo tole - v primeru, da se bo nadaljevalo s klevetanjem NIČ KRIVEGA podjetja, bom sprožil ustrezne postopke.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Za paket ne plačaš nič, tako da kar je napisano na paketu je itak brezveze. Lahko je lažno ime oz. ime nekoga drugega, to noben ne preverja.

Poštna nakaznica je na isto ime? (namreč poštna nakaznica je dejansko vir do kam gre denar in tam mora biti dejanski pravi naslov prejemnika)

Nazadnje urejeno:

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Tu je kopija pošiljatelja ne vem kdo je to in me tudi ne zanima, vem samo to da tako piše od kod je pošta poslana

Dejan Dordevic <dejan.pometa@gmail.com>

P.S. Ni potrebe za SPAM, ker je to vse res. In če jaz nebi odprl te teme bi bilo kar nekaj nategnjenih kupcev. Pa lep dan še naprej!

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
ne ne plačaš nič... kje pa...

če je tip hotu poslat pošto je moral plačati poštnino + vse ostale stroške, tudi če je napisal da poštnino plača kupec.

kar se tiče teda da boš sprožil postopek zaradi blatenja tvoje firme, ti kar ... bomo potem opazili kdo bo krajšo potegnil. če je tip govoril, da je telefone kupil na firmo, in če ni nubene druge firme registrirane na tako ime, potem ni več veliko možnosti...
če boš pa še kaj pameten pa ta stvar ne bo ostala samo na tem forumu ampak boš o tem lahko prebral tudi na kakšni drugi strani, pa naj izve folk vse o tem

djordjevicdejan

Zelenc'
18. mar 2009
6
0
1
Poslušaj, dragi breezer141, zdi se mi povsem nepotrebno spuščati na tvojo raven, ampak na tole ti moram odgovoriti. V oglasu piše, da so bili telefoni kupljeni na firmo, jaz imam slučajno firmo in to je po tvoje avtomatski dokaz, da sem kriv? Se ti šališ mogoče?Če so bili telefoni kupljeni na firmo, potem dejansko morajo obstajati neke zabeležke. Se pravi, pri kupcu in prodajalcu. In s to kupčijo jaz nimam nič. Razumem, da si jezen, ker si bil ob denar, ampak ne znašaj se nad človekom, ki se je po naključju znašel v tej vaši godlji, Kaj, ko bi se raje pozanimal in vsaj primerjal naslova - se pravi, tistega, na kateri imam registrirano podjetje in tistega, s katerega si dobil paket?

djordjevicdejan

Zelenc'
18. mar 2009
6
0
1
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Tu je kopija pošiljatelja ne vem kdo je to in me tudi ne zanima, vem samo to da tako piše od kod je pošta poslana

Dejan Dordevic <dejan.pometa@gmail.com>

Odlično. To moj mejl namreč ni, zagotovo pa se da izvedeti, prek čigavega ip-ja se mejl pelje. Mislim, ljudje, ne zganjajte pogroma na prvim človekom, ki po vaše do neke mere ustreza merilom.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik djordjevicdejan pravi:

Sem Dejan Djordjeviæ, lastnik podjetja Prevajanje Prometej, Dejan Djordjeviæ s. p. Preden karkoli napišem, naj poudarim, da nisem taisti Dejan Djordjevič, ki je očitno okoli prinesel lepo število ljudi. Čeprav nimam z vso zadevo čisto nič, sem dobil že nekaj klicev na to temo, vsem klicateljem pa sem lepo razložil, da z zadevo nimam NIČ ter sem jih poslal na najbližjo policijsko postajo vložit prijavo zaradi suma goljufije. Prav tako sem se na policijski postaji včeraj oglasil sam, da pojasnim, da sem zaradi enakega imena brez kakršnekoli krivde pristal v tej zmešnjavi. Zgoraj sem sicer že zasledil grožnje, vendar se mi ni zdelo vredno oglašati, ker navsezadnje ne gre zame, ko pa se po krivici vleče v blato moje podjetje, pa se je pač treba odzvati. Še enkrat, Dejan Djordjeviæ in posledično tudi podjetje Prevajanje Prometej z vso zadevo nimata NIČ. Žal mi je tistih, ki so se opekli, in z njimi sočustvujem, obenem pa vas prosim, da se dobro pozanimate, kdo je dotična oseba, ki jo obtožujete. To namreč nisem jaz.

edit: tiskarski škrat

Evo, da še jaz potrdim njegove besede... Glede na to, da so bili vsi telefoni vzeti pri Tušmobilu, potrjujem besede lastnika podjetja Prometej Prevalje, da s tem nima POPOLNOMA NIČ!.
wink-1.gif