Ali je že kupil kdo od?

shaq32

Pripravnik
5. maj 2008
79
5
8

a si videl kakšen naslov je bil gor njegov?

Nazadnje uredil moderator:

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
ja izpisal sem si naslov, ter fotokopiral pismo ki ga je poslal zraven.

denar sem dobil 5 minut po plačilu nazaj, saj takoj ko sem pokazal, kaj je v paketu mi je gospa na pošti vrnila denar in napisala prijavo.

pripenjam pa še pismo ki sem ga dobil zraven ter dopisan naslov PISMO

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
LOL.

Pa da ne bo kdo nasedel in mislil, da ima morda prav - če izgine tak paket, je pošta dolžna poravnat vrednost pošiljke, ki je bila navedena ob pošiljanju. Enako velja tud za pošiljanje npr. SZ Express (mislim, da so še edini, ki pošiljajo fizičnim osebam z odkupnino)

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
to ne vem ampak mi je pa bila šola za naprej...

na policiji so rekli da potrebujejo še saj 2 prijavi da lahko začnejo postopek, zato naj grejo usi k so bli oškodovani na policijsko in naredijo zapisnik, da se iztrebi take bedake.

na pošti pa so rekli da so dobili 15 paketov in to sam v škofji loki za razposlat od njega. ta tip ima zgleda visoke cilje hahaha...

je pa res da je imel pri vsakem 30€ stroškov, saj je ta [censored] pošiljal kot poslovno pismo in je bila tako poštnina 25€ + stroški darila če lahko temu tako rečem hehe:D

več sreče prihodnjič:D

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik breezer141 pravi:

na policiji so rekli da potrebujejo še saj 2 prijavi da lahko začnejo postopek, zato naj grejo usi k so bli oškodovani na policijsko in naredijo zapisnik, da se iztrebi take bedake.

na pošti pa so rekli da so dobili 15 paketov in to sam v škofji loki za razposlat od njega. ta tip ima zgleda visoke cilje hahaha...

je ap res da je imel pri vsakem 30€ stroškov, saj je ta [censored] pošiljal kot poslovno pismo in je bila tako poštnina 25€ + stroški darila če lahko temu tako rečem hehe:D

hmmm tole mi je res čudno.....da rabijo še dva da ga prijavita da začnejo postopek...

samo tko te vprašam....osumili ga bodo kaznivega dejanja.......(dopolni)

sam sem že nekaj neplačnikov prijavil policiji in točno vem da je dovolj neka pisna zadeva da sprožijo postopek...tako da se mi full čuden zdi da bodo počakal na še dva...
ti imaš več kot dovolj dokazov za postopek (listek za prevzem na pošti, slika pisma, izjava poštne uslužbenke....

al pa si res čudnega policista/kriminalista dobil

Nazadnje urejeno:

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Citat:
Uporabnik breezer141 pravi:

je ap res da je imel pri vsakem 30€ stroškov, saj je ta [censored] pošiljal kot poslovno pismo in je bila tako poštnina 25€ + stroški darila če lahko temu tako rečem hehe:D

hmmm tole mi je res čudno.....da rabijo še dva da ga prijavita da začnejo postopek...

samo tko te vprašam....osumili ga bodo kaznivega dejanja.......(dopolni)

sam sem že nekaj neplačnikov prijavil policiji in točno vem da je dovolj neka pisna zadeva da sprožijo postopek...tako da se mi full čuden zdi da bodo počakal na še dva...
ti imaš več kot dovolj dokazov za postopek (listek za prevzem na pošti, slika pisma, izjava poštne uslužbenke....

al pa si res čudnega policista/kriminalista dobil

komandir policijske postaje škofja loka je reku da to še ni kaznivo dejanje, saj v pismu zagotavlja da bo poslal aparat v 3 dneh... če ga pa ne bi bi pa bilo...

sva se pa oba strinjala, da tudi to kar je on naredil ni čisto lepo po zakonih. tako da počakajmo. meni je važno da sem dobil vrnjen denar in da nisem z tem nič izgubil

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
nevem no...prvotni dogovor je bil da ti on pošlje telefon...avtomatsko je nateg....če si pač plačal in notri ni telefona.

kaj bodo policisti čakal da bo dejansko 100 ljudi nategnu in spi*zdil ?

jao jao kam gre tale naša država

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
nevem no...prvotni dogovor je bil da ti on pošlje telefon...avtomatsko je nateg....če si pač plačal in notri ni telefona.

kaj bodo policisti čakal da bo dejansko 100 ljudi nategnu in spi*zdil ?

jao jao kam gre tale naša država

Jao, jao, takšno imamo zakonodajo, ki jo, jao, jao, sprejemajo poslanci, katere, jao, jao, volimo mi.

Zaključek, imamo takšno državo, kot si jo pač zaslužimo.
priden.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma dobro saj ga je sigurno klical kdo iz Maribora in se ni dalo dogovorit za oseben prevzem v Mariboru ali...?

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ma dobro saj ga je sigurno klical kdo iz Maribora in se ni dalo dogovorit za oseben prevzem v Mariboru ali...?

problem je v tem da ni nobene številke na kateri bi bil dosegliv. tako da osebni prevzem pomoje odpade. to je napisano zaradi lepšega da ne posumiš takoj da gre za nateg. to je moje mnenje

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
ma problem bolhe je da ni nobenega nadzora...bi moral bolj v smeri ebaya delat....sem skoraj 100% bi se več prodalo in bi se več gor prodajalo.

najmanj kar bi pričakoval od bolhe je da bi tak oglas skinili dol. samo če jim noben ne sporoči tut nemorjo nič narest...en feedback sistem bi moral vpeljat

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.966
113
kod Džej-Zija
Sam feedback sistem ni dovolj. Potrebno bi bilo vpeljati tudi sistem odgovornosti. Spomnim se, ko se je en model iz suxa hvalil, kako je na bolhi testiral povpraševanje za svoje artikle. Prodal jih seveda ni. Ponudba in povraševanje bi moralo biti res zavezujoče, ponudnik pa materialno odgovoren.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Sam feedback sistem ni dovolj. Potrebno bi bilo vpeljati tudi sistem odgovornosti. Spomnim se, ko se je en model iz suxa hvalil, kako je na bolhi testiral povpraševanje za svoje artikle. Prodal jih seveda ni. Ponudba in povraševanje bi moralo biti res zavezujoče, ponudnik pa materialno odgovoren.
se strinjam....sem imel primer je tip pri meni nabavil luči za 300€...sem mu poslal mail....aja pa da nebo pomote....kupil...ne preko maila ampak dejansko preko bolhe kliknil knof kupi.....se ni javljal...sem ga klical se je opravičeval češ jaz tega nisem mislu ipd...sem vpašal bolho kakšna je lahko sankcija...so rekli da v najslabšem primeru mu bodo disejblal account

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.966
113
kod Džej-Zija
Citat:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
se strinjam....sem imel primer je tip pri meni nabavil luči za 300€...sem mu poslal mail....aja pa da nebo pomote....kupil...ne preko maila ampak dejansko preko bolhe kliknil knof kupi.....se ni javljal...sem ga klical se je opravičeval češ jaz tega nisem mislu ipd...sem vpašal bolho kakšna je lahko sankcija...so rekli da v najslabšem primeru mu bodo disejblal account

Jaz sem pa enkrat "kupil" računalnik. Zmagal sem avkcijo, ampak se ponudnik enostavno ni oglasil. Sem ga prijavil bolhi, pa so mi sporočili, da so ga kontaktirali in če se meni ne bo oglasil, da mu bojo umaknili account. No, ni se oglasil, meni se pa tudi ni dalo več s tem zajebavati. Če je folk neresen, je pač neresen. Zato bolhe že dolgo ne jemljem kot ebay, ampak samo kot še en oglasnik več.