Ali je že kupil kdo od?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Nevem kje je problem? Dobite se osebno z nijm in stvar rešena.. Če so telefoni ukradeni bodo res blokirani preko IMEI, če pa so se sklepali aneksi pa vas naj ne skrbi, nima kaj biti.. Prijatl je lani preko bolhe naročil iPhona, prosil je poštarja naj počaka da odpre paket, v paketu je bilo nekaj 100 preloženih belih listov. S poštarjem je šel na pošto, kjer sta oddala prijavo, o tem je odločala neka poštna inšpekcija, kolega je dal tudi ovadbo na policijo, dobil je čez 2 dni vrnjen denar na pošti, čez nekaj tednov je bil obveščen s policije da bo moral na sodišče kot priča. To je to. Ni prostora za goljufe!

Lp

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Lanskoletne goljufije N95 in N95 8Gb so vse ki so ostale v Sloveniji zablokirali.

shaq32

Pripravnik
5. maj 2008
79
5
8
nidan, any news?

me je mikalo tole, ampak kar vidim da sedaj pišete pa raje prste proč...

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Saj, če bere forume in če je nateg tako ne bo poslal. Če pa bo bom na pošti odpakiral...

mndrin

Zelenc'
1. mar 2009
12
0
1
36
Evo tudi meni je rekel, da naj bi dobil do petka. Če dobim, bom pa tudi sam odpru paket na pošti pri nadzorniku. Uglavnem sporočim...

20. okt 2008
327
25
28
Pa se pri Tušmobilu sploh še da dobiti iPhone, ker na njihovi spletni strani ni o njem ne duha ne sluha
confused-1.gif

B81

22. jul 2007
37.597
10.883
113
Ksz

Tudi sam sem mu poslal email in sms, pa je smsa še danes nimam med povratnicami, tako da zame je oglas fejk
grin1.gif

Zanimal pa sem se za iphone in n96, odvisno, kaj bi tisti dan oblekel
grin1.gif

Joke joke
smile-1.gif

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Ni kaj, je pač nateg, ki pa ni hud saj nisem nič plačal, tip se pa piše Dejan Dordevič (Ðorđeviæ - najverjetneje), sploh ne razumem v čem je keč?? Pa saj takšnih bedakov, ki bi bili radi pombni je veliko..

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
bi se prodajali iphoni 3g16 giga,novi, z papirji tukaj po ceni 330 eurov, omnie 16 giga, nove, za 240 eurov? imam namrec moznost nabavit te telefone. zanima me samo, kaksno bi bilo povprasevanje, zdaj ko je recesija....

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Če bi jih mel možnost po taki ceni dobit, bi jih že prodajal ne pa na forumu spraševal če bi se dalo prodati.... Jaz kupim takoj tako omnio kot iphone 16gb po taki ceni... ajde pa mi zrihtaj!

breezer141

Zelenc'
17. mar 2009
17
0
1
da se vrnemo nazaj k temi

kako je kaj z telefoni, namreč tudi jaz sem ga naročil pri njemu in danes dobil paket...
ko sem ga odprl (na srečo na pošti pred šalterjem) sem opazil da gre ponovno za nateg in takoj zahteval vračilko kupnine. notri sem dobil čokoladne rolade in pismo v katerem mi zagotavlja, da mi bo telefon poslal v 3 dneh. ker nisem naiven in mi 300€ ni mačji kašelj sem pošilko zavrnil. skupaj z uslužbenko na pošti sva napisala zapisnik o goljufiji, sam pa sem ravnokar prišel iz policijske postaje, na kateri smo naredili zapisnik in na podlagi katerega ga bodo preganjali..

kaj pa ste dobili vi v paketu namesto telefona in kako ste rešili problem...

lp