Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Možno, ampak Merkla je že v osnovi navita cena ko pras*ica. Mi pa je npr. BMW 3 daleč najslabši izmed te trojice. Pač stvar okusa, brezveze da o tem debatiramo.
Jaz pa še nikoli nisem prebral da bi kdaj rekel kaj mimo BMWja in to mi gre na živce ker se lepo vidi da ga preferiraš, ker ga pač prodajaš. To je vse. Jaz te razumem da si morda dober trgovec ampak vseeno se poskusi malo obvladat tukaj gori, tukaj gori ni treba nabijat. Jaz vozim Audije že od nekdaj pa vem da je sranje in ga tudi pograjam, ti pa sami hvalospevi za BMW. Žal je tako da imajo vsi svoje prednosti in slabosti in v kolikor bi bil eden najboljši bi vse ostale firme propadle, tako pa vsi klepajo lepe številke...
to se razbere iz tvojih tvojih prispevkov.
Tako kot ti AF napisal, plasnice nosis.
Jaz vem kateri Bmw je boljsi od Audija in kontra, pa to tudi napisem, naceloma mi precej dol visi glede znamk. Je pa res da je RS5 boljsi od M3
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.