Ah ta audi

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Itaq vsaj pol cenejši je od konkurence
rolleyes-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Trenutno s popusti vodi Mercedes, Audi in BMW sta nekje skupaj, če gledamo Ceja, 3 in A4.

Če primerjamo pa še ostalo modele, se pa Mercedes na našem trgu daleč najbolj razprodaja (S, E, GLK, C,...).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Možno, ampak Merkla je že v osnovi navita cena ko pras*ica. Mi pa je npr. BMW 3 daleč najslabši izmed te trojice. Pač stvar okusa, brezveze da o tem debatiramo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ti pa otročji. Brez argumentu klamfaš po forumu.

Drži, sicer pa jasno da je BMW taboljši če pa jih ti prodajaš! Tako da forumaši, če kdo kupuješ BMW kar YuGec-a kontaktirat, je vredu dečko
zmaga.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Tega jaz ne rabim, ampak nekonstruktivne debate brez argumentov, mi gredo pa na živce.

Nikoli še nisem prebral kaj uporabnega iz tvoje strani, v glavnem same provokacije.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jaz pa še nikoli nisem prebral da bi kdaj rekel kaj mimo BMWja in to mi gre na živce ker se lepo vidi da ga preferiraš, ker ga pač prodajaš. To je vse. Jaz te razumem da si morda dober trgovec ampak vseeno se poskusi malo obvladat tukaj gori, tukaj gori ni treba nabijat. Jaz vozim Audije že od nekdaj pa vem da je sranje in ga tudi pograjam, ti pa sami hvalospevi za BMW. Žal je tako da imajo vsi svoje prednosti in slabosti in v kolikor bi bil eden najboljši bi vse ostale firme propadle, tako pa vsi klepajo lepe številke...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Kje to piše?
confused-1.gif
to se razbere iz tvojih tvojih prispevkov.
Tako kot ti AF napisal, plasnice nosis.
Jaz vem kateri Bmw je boljsi od Audija in kontra, pa to tudi napisem, naceloma mi precej dol visi glede znamk. Je pa res da je RS5 boljsi od M3
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
A res? To kaj jaz delam nima nobene veze s tem.

In če ti voziš audi, se ne rabiš oglašat na vsak komentar v zvezi z BMWji, pa večinoma brez kakšnih argumentov.