I
Izbrisan uporabnik #9334
Če ti dam prst v rit....
Kdo ima prst v riti?
Buzerant. Prst je pa od pedra. Tako so mi nekoč razlagali v eni gostilniški debati.
Če ti dam prst v rit....
Kdo ima prst v riti?
Sploh nima veze. Zadeva se ne obravnava kot prekrsek ampak kot kaznivo dejanje preprecitve uradnega dejanja. Point je da policija tistemu spredaj ocita da je namenoma zaviral z namenom preprecit policijsko nalogo (ustavljanje, sledenje, karkoli). In nikogar ne zanima ali je bil spredaj zajec ali ne itd... razen ce bo osumljeni trdil da to ni bil njegov namen (kar bo tezko ker je ze pred tem bezal) in da je dejansko moral zavirat in da gre za klasicno nesreco in ne kaznivo dejanje.Dober argument za unega spredaj.
Se pravi policaj (ali kdorkoli drug) vidi, kaj se dogaja pred avtom prednjim?
Čakaj, ampak če je tip res to naredil, a mu ne bi moral policist TUDI očitat in zaračunat po 45 členu ZPCP? Ali se sedaj lahko policist sam izmišljuje, kaj mu bo očital.Sploh nima veze. Zadeva se ne obravnava kot prekrsek ampak kot kaznivo dejanje preprecitve uradnega dejanja. Point je da policija tistemu spredaj ocita da je namenoma zaviral z namenom preprecit policijsko nalogo (ustavljanje, sledenje, karkoli). In nikogar ne zanima ali je bil spredaj zajec ali ne itd... razen ce bo osumljeni trdil da to ni bil njegov namen (kar bo tezko ker je ze pred tem bezal) in da je dejansko moral zavirat in da gre za klasicno nesreco in ne kaznivo dejanje.
Jaz se strinjam s tvojim pisanjem. Tudi s tem, da če tisti spredaj dejansko beži, ga zbijejo dol s ceste, tam kjer se ne ogroža drugih.Ste pa trdi ko kamen.
Normalen človek ustavi ko mu to nakaže policist.
Karkoli drugega je.....
Če bežiš pred policijo nosiš posledice.
Zelo preprosto.
Ko vidim kam smo prišli v samostojni državi, se mi kar kolca po stari dobri policiji.
Saj je ustavil.Normalen človek ustavi ko mu to nakaže policist.
Zakaj nebi smeli? Ali je policaj z lučko ustavljal voznika ali potnike? Jim je policaj rekel naj počakajo? khmm, Očitno jim ni bilo za gledat frisov od policaja, pa so šli.Me pa zanima, zakaj so tisti trije ven zbežali .
Zakaj nebi smeli? Ali je policaj z lučko ustavljal voznika ali potnike? Jim je policaj rekel naj počakajo? khmm, Očitno jim ni bilo za gledat frisov od policaja, pa so šli.
sej ni bilo uradnega postopka, bila je nesreča. recimo?
Zakaj nebi smeli? Ali je policaj z lučko ustavljal voznika ali potnike? Jim je policaj rekel naj počakajo? khmm, Očitno jim ni bilo za gledat frisov od policaja, pa so šli.
110. člen (dolžnostna ravnanja ob prometni nesreči)Zakaj nebi smeli? Ali je policaj z lučko ustavljal voznika ali potnike? Jim je policaj rekel naj počakajo? khmm, Očitno jim ni bilo za gledat frisov od policaja, pa so šli.
kako ni bil uraden postopek, če je vozil za njim z lučmi?