premajhna varnostna razdalja in neprilagojena hitrost. a ni?
Ne ce je to policaj z luckami
premajhna varnostna razdalja in neprilagojena hitrost. a ni?
A če policaj z lučkami zaradi velike hitrosti ne spelje ovinka in konča recimo v grapi ni kriv on ampak neumna grapa, ker ni videla lučk.Ne ce je to policaj z luckami
Objestno vozil in ogrožal? Če bi divjal, mu ne bi nabili le prekrška “maščevanja”. Lool.zakaj pa je bezal? a on pa ni objestno vozil in ogrozal?
pa dejte se ze sprijaznit, da pac je treba kriminalce nekako ustavit. pa res ne maram usa, ampak tam imajo pa to postimano.
in zarad takih kot si ti policaji izgubljajo avtoriteto. namesto da bi bil vesel, da so enga svercerja malo prizemljili, bos zdej pljuval cez njihovo varnostno razdaljo.
sej vse lepo in prav, sam takim mi recemo pomanjsan zenski spolni organ. pa ni lulika.
pa brez zamere.
Se pač zgodi, ko se 2 bedaka srečata. Pa nima veze, ali je en od njiju policaj ali ni.Kdo pravi, da ga ne bi smel zasledovati? Vse kar bi moral narediti policaj je, da bi imel 1s daljšo varnostno razdaljo. Službeno vozilo je uničil čisto po nepotrebnem.
Ampak ker je v glavi mislil, "ti mene ne boš =bal", namesto, da bi pričakoval neumnost od sprednjega bedaka, je bil prepozen z zavorami. Kaj je s tem dosegel?
V prvem vozilu bedak, v drugem premalo izkušen policaj.
Softi ti samo močno pritisni zavoro. Na cestah bo eden ritni limač manj.Jaz se počutim konkretno v nevarnosti in ogrožen, ko se mi kdo lima na rit. A potem lahko sunkovito zavrem po CPPju?
a boš svojo ogroženost rešil s tem če boš v tem primeru sunkovito zavrl?Jaz se počutim konkretno v nevarnosti in ogrožen, ko se mi kdo lima na rit. A potem lahko sunkovito zavrem po CPPju?
Seveda, 10 sekund po zavrtju bom na mestu stal. Hitrost baje ubija, pri 0km/h nisem več ogrožen .a boš svojo ogroženost rešil s tem če boš v tem primeru sunkovito zavrl?
Rikverc kamero si nabavi, potem pa ga vprašaj, kako bi to on filmček razložil .So pač malo bolj na hitro uničli avto, kot bi ga ob redni uporabi.
Ti pa lahko iz prve roke povem, da policaj tudi v svojem, civilnem avtu ne bo kriv, če se ti zaleti v rit.
nisem ziher ali je v tvojem sporočilu prisoten sarkazemSeveda, 10 sekund po zavrtju bom na mestu stal. Hitrost baje ubija, pri 0km/h nisem več ogrožen .
Vsaj tako nas učijo.
Ah kaj ti bo kamera.Rikverc kamero si nabavi, potem pa ga vprašaj, kako bi to on filmček razložil .
Druga nesreča se je zgodila skoraj na istem mestu kot prva, le da v smeri proti Ljubljani. Povzročil jo je voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v policijsko vozilo z vklopljenimi modrimi lučmi. Policisti so namreč tam umirjali promet in opozarjali na oviro na cesti zaradi prve nesreče. V tem trčenju se je lažje poškodovala policistka. Povzročitelj druge nesreče je imel v organizmu 0,49 mg/l alkohola, so sporočili s Policijske uprave Kranj.