Zonta, Dars in odpad

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.488
1.083
113
Za člane AMZS brez sprememb
Dodajajo, da se AMZS primarno ukvarja z zagotavljanjem pomoči na cesti svojim članom in strankam – voznikom osebnih vozil. »Odstop Darsa od pogodb z AMZS za člane AMZS in druge voznike, ki bi želeli, da jim ob nesreči ali okvari pomaga AMZS, ne prinaša nobene spremembe – po veljavni zakonodaji AMZS za svoje člane in stranke pomoč na avtocestah in hitrih cestah izvaja še naprej (na odstavnih pasovih, nišah in počivališčih), saj ni vezan na navedena pogodbena razmerja z Darsom.«

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Drzavni amzs bi moral imet koncesijo z drzavnim darsom na drzavnih cestah :)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.786
6.461
113
kolk km se pa s pobruhanim otrokom v sedežu še vozimo dalje? sprašujem za prijatla. :zardelalter:

Povej mu, da dokler ne more varno nekje ustavit. Enako velja, ko reče, da mu je slabo, se obrnes in je ves bel pa zelen že in se ve, da ni veliko casa, ampak tako pac je. Definitivno se ne ustavlja in ne hodi ven iz avtomobila, ker je recimo to bolj nevarno kot pobruhan avto...

• Všeč mi je
Reactions: Car in Torus

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.234
1.498
113
Saj je tudi v zastojih prepovedano iti iz vozila, pa bom sam še vedno dal otroka za ograjo na travo lulat. Nekateri bi pa pač zaradi varnosti pustili, da se poščije in poserje v avtu.
Pri polni pretočnosti se pa strinjam, da se gre na prvi izvoz, če je le možno (tudi s prazno gumo). Na srečo večini na AC za razliko od regionalke ni slabo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.787
113
40
MB
Otrok pove da bo izvrgel ko ima polna usta. Ni mi svetinja, kljub temu pa mi ni bilo vseeno, ko mi je pofrajhal 14 dni star avto. Pa še domač ni bil. Mulc, mislim. Ja, sedeže se obriše, ampak bruhica večinoma konča povsod drugje.
jaz sem otroški sedež obrisal, na cilju začnem prevleko vlačit dol, pa je bilo skritih še par presenečenj :evil:

• Haha
Reactions: sad