O kakem strosku govorimo, ce imas placano asistenco?Pri asisternci na avtocesti nikoli ne veš kdo bo prišel po tebe, ker zavarovalnice bidajo najcenejšega ponudnika.
Zato na avtocesti v primeru okvare težko odkloniš pomoč katera prva pride, ker dejansko sploh ne veš in po drugi strani si hkrati srečen, da ti rešijo neljubo sitaucaijo, ko pa dobiš račun nasmeh hitro izgine.
Če te "pobere" nekdo, ki ga ni poslala zavarovalnica, ampak se je "slučajno" mimo pripeljal.O kakem strosku govorimo, ce imas placano asistenco?
Bmk, postavim trikotnik 100m nazaj, stopim za ograjo, ce je nepregledno.Če te "pobere" nekdo, ki ga ni poslala zavarovalnica, ampak se je "slučajno" mimo pripeljal.
Tako kot je v članku nekaj strani nazaj opisano. Pokličeš zavarovalnico, oni nekoga pošljejo, v vmesnem času se pa en tretji mimo pripelje in te naloži.
Pa najbrz se koga da spremlja spletne kamere. Ceprav ni 2x za rect da ima "spijone" tudi na Darsu.Zonta in draganovic (najvecji konkurent z istimi metodami) imata svoje patrulje ki stalno krozijo po AC in iscejo. Ko naleti se parkira zadaj in “zavaruje”
Pa frišno natiskane pole iz rotacije smo jim nosil-sam jih je koštal 100 dem vsakičKdo se spomni salomonovega oglasnika, ko se te svercerji klical pol ure po oddaji oglasa, SO je izsel pa cez dva dni recimo.
Ne razumem, kaj imamo mi s tem, ko cakamo naso asistenco?Zonta in draganovic (najvecji konkurent z istimi metodami) imata svoje patrulje ki stalno krozijo po AC in iscejo. Ko naleti se parkira zadaj in “zavaruje”
Imaš na koncu račun. Za 1300€za odvoz 15 km in eno rabljeno gumo.Ne razumem, kaj imamo mi s tem, ko cakamo naso asistenco?