Ksz...
Kadarkoli sem potreboval asistenco so mi na centru povedali kdo mi pride pomagat, katera firma, in vsakič sem dobil klic od asistence koliko časa ima še do moje lokacije
Imam enake izkušnje, ne glede ali je bil dogodek v Sloveniji (izven AC) ali Hrvaški (na AC in izven AC), vedno dobil klic od asistence in kdaj pride ter kdo.
Je pa res tudi to, da sem nazadnje doživel to (ob 3.00 zjutraj, julija), da me kliče iz asistence in pove kdo pride (kateri prevoznik-firma) in kdaj, v roku slabih 10 minut sem prejel klic od nekoga drugega, da je že na poti do mene. Vprašam kdo je on, nekaj zdrdra v telefon, po ponovnem mojem vprašanju pravi "razdraženo" da če ne potrebujem asistence naj pa ostanem kar tam v vukojebini in odloži telefon. Kličem na asistenco kaj se dogaja, mi pravi da naj ne skrbim, da je njihov pogodbenik na poti in naj jih pokličem ob njegovem prihodu. Čez cca. 15 min pride prevoznik, tisti katerega je poslala asistenca, preverim s klicem in je bilo vse ok.
Med nalaganjem vozila sem debatiral s tem prevoznikom in je povedal, da se to dogaja (on seveda ni takšen, on je pošten
). Imajo povezave na asistenčnih centrih, policiji in jim "mimo vrste" rihtajo prevoze. Na koncu si lahko v takšnem zosu, kot je že opisano.
Rezime zgodbe je --> vsi se borijo za svoj kos pogače, samo plačnik si lahko sam, ne pa zavarovalnica/asistenca.
Potrebna je previdnost vedno, ne predstavljam si kako starejši/neuki ljudje to urejajo, ker naplahtati njih je mala malica....
. V vsakem primeru pa tudi zastopniki ne osveščajo dovolj strank, kakšne so pasti teh nategovalcev.