Komplet podvozje zamenjali in vse imeli na zalogi takoj v delavnici. Vsak si želi tak servis!Mamu jim.....
4500 eur, me prav zanima kaj so popravljali
Komplet podvozje zamenjali in vse imeli na zalogi takoj v delavnici. Vsak si želi tak servis!Mamu jim.....
4500 eur, me prav zanima kaj so popravljali
Pit stop za avtobuse. Formula 1 se lahko kaj nauči od njih. Sicer pa očitno s policaji sodelujejo, ali pa sami špilajo lažne policaje.In to v 2 urah. Stručkoti.
Poiskali so slovenskega odvetnika, ki jih zastopa proti Žonti. On je prišel s primerom v medije ...Sumljivo je, da obstaja tako močan medijski prostor za "proti Žonta". Kako en prevoznik iz Moldavije pride do 24ur? Dokaj čudno, rekel bi, da nekdo pri nas skrbi za koordinacijo.
Za večino delovnih slovencev 31.12. NI PRAZNIK!!! sploh pa ne dopoldan.Sumljivo je, da obstaja tako močan medijski prostor za "proti Žonta". Kako en prevoznik iz Moldavije pride do 24ur? Dokaj čudno, rekel bi, da nekdo pri nas skrbi za koordinacijo.
Če so jih slučajno res izločili policisti, potem se mi 5000 € za karkoli, kar so naredili z avtobusom, da je lahko nadaljeval vožnjo med prazniki ne zdi pretirano. Malo rukneš odbijač in eno luč na avtu pa si ob polovico tega denarja. Če jih policisti niso izločili, pa je vprašanje, kako so do Žonte sploh prišli. Če se je avtobus ustavil sam, potem je verjetno tudi bilo nekaj hudo narobe z njim. Malenkosti znajo šoferji sami spraviti skupaj.
Zacni brat temo od zacetka, ti bo bolj jasno.Sumljivo je, da obstaja tako močan medijski prostor za "proti Žonta". Kako en prevoznik iz Moldavije pride do 24ur? Dokaj čudno, rekel bi, da nekdo pri nas skrbi za koordinacijo.
Če so jih slučajno res izločili policisti, potem se mi 5000 € za karkoli, kar so naredili z avtobusom, da je lahko nadaljeval vožnjo med prazniki ne zdi pretirano. Malo rukneš odbijač in eno luč na avtu pa si ob polovico tega denarja. Če jih policisti niso izločili, pa je vprašanje, kako so do Žonte sploh prišli. Če se je avtobus ustavil sam, potem je verjetno tudi bilo nekaj hudo narobe z njim. Malenkosti znajo šoferji sami spraviti skupaj.
Prvo preberi cel članek, tudi tebi bo jasno potemNe vem, če bi jaz prepustil vozilo nekomu, ki ti reče, da je z vozilom nekaj narobe, jaz pa vem da ni. Zakaj misliš, da sedaj Moldavci trdijo, da so povsem izpraven avtobus dali "v popravilo" nekemu kavboju na počivališču? Ker je bila to očitno takoj po policijski kontroli, so imeli mogoče še možnost, da povprašajo policijo, kake pristojnosti sploh imajo ti kavboji.
pod crto, dokler ne vemo kaj je bilo res s policijo, nimamo kej pametovat.
od tega clanka je ze 3 dni... na policiji izvedeti tako info je stvar enega klica novinarja....
pac en basa. ali sofer ali zonta. vse je pa potihnilo v teh dneh... upam, da ne bojo novinarji.