Ja, ... to gre. Razumem, da sta stečaj ali likvidacija povsem različna pojma. Toda vseeno, iz stečajne mase kupiš firmo "Žonta" kot blagovno znamko?
Niti pod približno mi to ne gre noter. Če drugega ne, svojega imena, pa čeprav je šla firma v stečaj.
Ne vem, tega pač nisem prerastel. Nikoli si ne znam predstavljati, da bi prodal svoje ime. Z njim sedaj gospodari nekdo drug kot "prasica z mehom" in ga maže pred očmi vsega sveta. Umažeš pa ime samo enkrat, pa je za sto let umazano. Nobeno opravičilo ali poravnava tega ne izbriše.
Kok pa placujes za vse .si, .eu, .com, .org, in se ostalih 200+ domen?
sej to je neverjetno kok se ti uspe zblamirat v enem dnevu
Ti si tisti ki je napisal da se sorodniki ne morejo priimka na netu uporabljat.... hahahahahNe rabim drugega kot samo .si . Pod to domeno lahko obstajam samo jaz. Za druge domene pa ... naj jih ima kdo drug, saj nisem edini na svetu z mojim imenom.
Ja, lepo se sam blamiraš.
Ti si tisti ki je napisal da se sorodniki ne morejo priimka na netu uporabljat.... hahahahah
NavaliteNe rabim drugega kot samo .si . Pod to domeno lahko obstajam samo jaz. Za druge domene pa ... naj jih ima kdo drug, saj nisem edini na svetu z mojim imenom.
Ja, lepo se sam blamiraš.