Zbiranje podpisov za referendum

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, a tile čudaki imajo neki kodeks, kako bedno mora izgledati spletna stran?
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Heh, a tile čudaki imajo neki kodeks, kako bedno mora izgledati spletna stran?
grin1.gif

Sigurno.

V njem je verjetno zapisano tudi, da mora biti v vsakem stavku vsaj ena slovnična, stilistična ali tipkarska napaka.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz....

prav zanimivo je gledati, kako nekatere boli demokracija.
grin1.gif
Meni ne pade na pamet, da bi se podpisal pod takšno zadevo, ne odrekam pa jim pravice, da to počnejo. Ker to smejo početi.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Meni ne pade na pamet, da bi se podpisal pod takšno zadevo, ne odrekam pa jim pravice, da to počnejo. Ker to smejo početi.

Seveda smejo, ne pa o vsem.

Če bi imeli direktno demokracijo, bi bila minimalna plača 2.000 eur, pokojnina 3.000, DDV 1%, cigane bi zažgali na grmadah, za Romune, Bolgare pa bi veljala prepoved prometa čez Slovenijo.

Verjetno bi bilo prav fino... tisti dve leti.
grin1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Dve leti mislis da bi zdrzalo?
smile-1.gif

Sicer pa, danes sem slisal dober vic... "Kdo je bil prva nekonvencionalna, homoseksualna druzina?

...

...

Oce, Sin in Sveti duh."

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Demokracija ... fina stvar da ljudstvo misli da ima vajeti v rokah.
Zato ker je večina pasivna medtem ko bi morali biti aktivni če bi hoteli da to deluje. In tiste pasivne hitro nategneš s populizmi.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Dve leti mislis da bi zdrzalo?
smile-1.gif

Pomoje bi šlo, no.

Prvo leto bi potegnili presežke iz vojske in načeli malo deviznih rezerv, drugo leto pa do konca izčrpamo devizne rezerve in državna podjetja. Priznam, da nisem ekonomist, ampak takole čez prst se mi recimo zdi izvedljivo.

Na koncu pa telih 20.000 km zemlje kupi Harrah's za 1$ in dobimo evropski Las Vegas. Sicer brez demokracije, ampak z njo itak nismo kaj preveč spretni, tako da pretirane škode ne bi bilo.
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Jaz sem se podpisal ... in sem obvezno proti zakonu ... Upam, da se tega nikoli ne bo sprejelo ... Mi je čisto vseeno, če bosta dva deda ali dve babi do smrti skupaj ... vprašanje je, kako bodo meli njihove otroke njihovi sovrstniki ...

Smlilijo se mi samo otroci ... Pa tudi vprašanje, koliko pedofilije se bodo nekateri šli ... To je za nekatere pedofile odlična priložnost ... dva deda, malo po puri zadiši, pa se spravita na "hčerko".

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.177
1.255
113
43
Ti si dobr primer debila ki podpiše referendum na podlagi komentarjev Aleša Primca. Pa ti veš kake bedarije govoriš ali o čem se gre v družinskem zakoniku. Dej zbriš post ker se boš samo osramotil.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.177
1.255
113
43
Sem ti rekel da bodi raje tiho. Kr sam ugotov zakaj se gre če si tako pametno podpisal nekaj o čemer nimaš pojma.
V zakoniku piše da bo lahko homoseksualni par posvojil otroka, katerega starš eden od dveh in ne kr enega otroka

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Če se ne motim, gre za to, da homiči ne bi mogli posvojiti otroka ... right?
Predvidevam, da si prebral vseh 360 členov zakonika...

Aja, ti si slišal Primca, ki govori o tem, da bodo pe.dri in lezbijke posvajali otroke vsepovprek.
bonk.gif

Drugače se pa strinjam z gobo. Bodi rajši tiho kot pa da pišeš oslarije.