Zbiranje podpisov za referendum

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No otrok se ne bo zgražal če ga starš ne uči tako! Seveda so to bolni ljudje tako kot pedofili in zoofili, toda večina nima pravice odločati o manjšini. Koliko bo teh ( pedrov ali lezbijk) staršev? Sam bi napisal v zakon da je starš edino tako da ga sam naredi, kako se naj sami znajdejo!
Torej bi ti prepovedal posvojitve in življenje z novim partnerjem preostalega starša?
Bravo, razdiralec družin.

Aja, to je dvaintridesetkratnik...
rolleyes-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@all
A veste kakšna je idealna družina po cerkveno in bi to želeli tudi v zakon zapisati?
župnik, njegova kuharica in njun otrok...
hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne, jaz sem bil spočet v zakonski skupnosti mo¶kega in ženske, vendar nimam težv z ostalimi kombinacijami tako kot ti.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
@8888

Razloži mi nekaj. Kako je bil spočet Jezus, glede na to, da bi naj Marija bila še devica? Predvidevam, da je Jože ni pofookal... Torej se je pofookala nekje drugje pri nekom drugem, torej je varala. Jože je pa seveda živel v prepričanju, da se je zgodil čudež, v resnici je pa bil prevaran.

Torej je cerkev zadnja, ki bi morala govorit o idealni družini, glede na to, da že ob letu 0 ni bilo iskrenosti in ljubezni v familiji Jože, Marija in Jezus.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne pozabi, da je Marija imela šele 13 let ko je zanosila...

I

Izbrisan uporabnik #488

Po današnjih predpisih zagotovo, takrat pa je pri Židih to šlo.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Me nisi prepričal; s takim argumentom si še slabši, kot navidezni arhitekt.

In jaz se blazno sekiram.

crazy1.gif

Če bi te resno zanimalo, bi šel resno prebrat celo temo in mogoče opazil, da sem napisal kaj več od tiste enovrstičnice. Tema je dolga šest strani in če si ti prelen, da bi celo prebral, je menda jasno, da se ne bo nihče trudil s ponovnim pisanjem že napisanih stvari? Samo zato, ker teba naenkrat resno zanimajo argumenti za in proti...

Lahko se sekiraš. Moje vprašanje ni bilo retorično, ravno nasprotno; želel sem na kratko argumentirane dejstva za ali proti.

Tvoje poste z zgodovinsko tematiko nekak ne povezujem s tem.

Pa brez zamere
smile-1.gif

vsem;

Torej, brez blebetanja, argumenti za IN proti.
pozdrav.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po današnjih predpisih zagotovo, takrat pa je pri Židih to šlo.

Zdaj se to dogaja u fužinama --mostama--pa še ene dva trije cigani na dalenjskem..

SLABA tolažba za ljublano
evil.gif

@ evrofil...me ne zanimaš...se ne utrujaj z menoj..nisem za take nagravžne stvari..BLJAK BLJAK

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Ne pametuj dolencek, do tistih rovt kjer zivis ocitno ne pridejo prave informacije. Je pa mozno kaj takega vsekakor da se dogaja pri vas, v rovtah.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Stein, govorim o homosexualcih. Če naredi otroka naj ga ima, posvojiti pa ne. Roberto, si ti tisti otrok?
Torej pri posvojitvah, bi ti naredil test homosexualnosti? Tudi če sta poročena moški in ženska?
Ali pa se le "nejasno izražaš", kot ponavadi?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tvoje poste z zgodovinsko tematiko nekak ne povezujem s tem.

Škoda.

Lahko bi razbral, da:

a) se je spolna usmerjenost oziroma na splošno motiv spolnosti velikokrat zlorabljal v propagandne, politične, gospodarske namene

b) da je bila institucija RKC do homoseksualnosti indifirentna, njeno usmerjenost proti homoseksualnosti pa so vodili ekonomski motivi

c) da je sklicevanje na "staro družino" bullshit, ker so bile družine v svojih oblikah predvsem zaradi ekonomskih razlogih. Predvsem na podeželju je bilo zaželjeno, da so se otroci čimprej spokali od doma, ker so predstavljali strošek. V mestih je bila povprečna družina velika 3,5 člana, tako kot danes. Razširjena družina se je pojavila v Angliji v času industrijske revolucije, ker sta morala biti zaposlena oba starša in so tako optimizirali življenjske prostore. Pogosto je zraven spadal še dodaten najemnik ali več njih in že v tistem času so bile zaradi tega pomisleki o vplivu teh najemnikov (ki so bili recimo v glavnem rudarji) na vpliv otrok, predvsem mladih punc... govorimo o dvosobnem stanovanju in 6+ ljudeh v njem.

d) da se družba spreminja in zato ne moremo enačiti vzdušja iz Deliveranca z okoljem sodobnega mesta kot sta recimo London, Amsterdam ali pa tudi Ljubljana.

Ali boš to vzel kot argumente za ali proti zakonu je konec koncev tvoja stvar. Mene predvsem zmoti ceneni populizem, ki se širi naokrog kot kuga. Zato sem napisal par dejstev, ki se pomojem še niso pojavile v medijih, so pa za splošno razgledanost in razumevanje dogodkov precej zanimiva. In v moji luči to novodobne preganjalce čarovnic predstavi kot:

- zarukane debile, ki trobezljajo tisto kar slišijo v gostilni, v resnici pa nimajo pojma o stvareh in tega niti ne želijo

- produkte modernega PR spina

Oboje pa seveda zelo uspeva v predvsem v času slabšega ekonomskega stanja, kar je še en družbeni dejavnik, ki ga ni slabo imeti v mislih pri razmišljanju o takih temah.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če narava nekaj ni dala, potem ne moreš imeti!

Spomni se tega naslednjič, ko boš potreboval zdravniško pomoč. Moral iti kam z avtom. Prižgati televizor. Ali nenazadnje iti k maši (ali misliš, da je tvoja izmišljena religija nekaj naravnega?).

Nenazadnje velja tudi obratno... homoseksualnost v naravi sicer ni pogosta, vendar je povsem običajna in po tvoji definiciji tudi - naravna. Še najbolj zanimivo pa je, kakšno funkcijo imajo ti homoseksualni živalski pari v družbi - skrb za zavržene mladiče. Zanimivo, ne?

Mislim kakšne idiotske izjave si sposoben sproducirat... neverjetno.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če narava nekaj ni dala, potem ne moreš imeti!
Protislovje, da nekdo tako misel napiše, jaz jo pa na desetine km stran preberem.
uf-1.gif

Če te boli glava zaradi njegovih neumnosti, naj te tolažita dve stvari. Tabletka aspirina in dejstvo, da si zaradi njegovega stališče "če narava ne da, optem ne moreš imeti" on aspirina ne more ali ne sme privoščit
smirk-1.gif