Zbiranje podpisov za referendum

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če narava nekaj ni dala, potem ne moreš imeti!

hysterical-1.gif

Saj določene zadeve so pa nadnaravne a ne... kot npr. pravljica o prevarantu.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Naj povem da je bilo po moji oceni najmanj 95% podpisnikov starejših kot 70 let.

Torej sami udelezenci referendumov.

Volilna pravica bi se morala odvzet nad starostno mejo upokojitve, tako kot ne morejo volit mlajsi od 18.

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.645
4.023
113
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Volilna pravica bi se morala odvzet nad starostno mejo upokojitve, tako kot ne morejo volit mlajsi od 18.
Mogoče pa še niso v penziji... tako kot nekateri poslanci - recimo Potrč (73 let)... pa del DESUS in nepovezanih poslancev.... Da ne govorimo o blamaži da se sivi eminenci Milanu K vzame volina pravica (70 let je star) pa že nekaj let v penziji.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če narava nekaj ni dala, potem ne moreš imeti!
Ja pa to res v določenih primerih: Če ti narava ni dala pameti, jo pač ne moreš imeti. Žal.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Saj se vidi kdo pri nas je nestrpen. Vi kvazi levaki, je treba takoj človeka obkladati! Če ne veste imamo demokracijo, vsak ma lahko svoje mnenje. Sam sem že vsaj 5X povedal da sem proti referendumu, imam pa tudi mnenje da so tako homosexualci kot pedofili in zoofili bolani. Niso si sami krivi da se je narava poigrala z njimi, sploh prvi se mi smilijo in sem tudi zato da lahko živijo kot družina, vendar s svojim otrokom! Ostali so pa itak izmečki!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj se vidi kdo pri nas je nestrpen. Vi kvazi levaki, je treba takoj človeka obkladati! Če ne veste imamo demokracijo, vsak ma lahko svoje mnenje. Sam sem že vsaj 5X povedal da sem proti referendumu, imam pa tudi mnenje da so tako homosexualci kot pedofili in zoofili bolani. Niso si sami krivi da se je narava poigrala z njimi, sploh prvi se mi smilijo in sem tudi zato da lahko živijo kot družina, vendar s svojim otrokom! Ostali so pa itak izmečki!

Katolibani za moje pojme tudi ne morejo biti zdravi poleg tega da so nevarni za našo državno ureditev.

8888

8. jul 2010
34.094
6.285
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Katolibani za moje pojme tudi ne morejo biti zdravi poleg tega da so nevarni za našo državno ureditev.

Nevarni so tudi taki kateri so bili pripadniki dveh tujih vojsk!

8888

8. jul 2010
34.094
6.285
113
Za tebe pedofil in zoofil ni izmeček? Še nekaj, najprej pri sebi pošlihtaj, Bog ne daj da človek zboli in nima denarja za vas, čaka in čaka po 5 ur potem pa itak pol leta na naslednji pregled,razen seveda če ne umre! Pri vas je bistvo denar!

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kje?--v æefurski lopovski morilski mamilaški deželi--u fužinama i mostama? ÆÆÆÆ????

Zanimivo, da imajo moščanski policisti več ali manj dela z modeli iz Litije in Gr'a'suplja.