I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če narava nekaj ni dala, potem ne moreš imeti!
![hysterical-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/hysterical-1.gif)
Saj določene zadeve so pa nadnaravne a ne... kot npr. pravljica o prevarantu.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Naj povem da je bilo po moji oceni najmanj 95% podpisnikov starejših kot 70 let.
Mogoče pa še niso v penziji... tako kot nekateri poslanci - recimo Potrč (73 let)... pa del DESUS in nepovezanih poslancev.... Da ne govorimo o blamaži da se sivi eminenci Milanu K vzame volina pravica (70 let je star) pa že nekaj let v penziji.Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Volilna pravica bi se morala odvzet nad starostno mejo upokojitve, tako kot ne morejo volit mlajsi od 18.
Ja pa to res v določenih primerih: Če ti narava ni dala pameti, jo pač ne moreš imeti. Žal.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj se vidi kdo pri nas je nestrpen. Vi kvazi levaki, je treba takoj človeka obkladati!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ostali so pa itak izmečki!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj se vidi kdo pri nas je nestrpen. Vi kvazi levaki, je treba takoj človeka obkladati! Če ne veste imamo demokracijo, vsak ma lahko svoje mnenje. Sam sem že vsaj 5X povedal da sem proti referendumu, imam pa tudi mnenje da so tako homosexualci kot pedofili in zoofili bolani. Niso si sami krivi da se je narava poigrala z njimi, sploh prvi se mi smilijo in sem tudi zato da lahko živijo kot družina, vendar s svojim otrokom! Ostali so pa itak izmečki!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj se vidi kdo pri nas je nestrpen. Vi kvazi levaki, je treba takoj človeka obkladati! Če ne veste imamo demokracijo, vsak ma lahko svoje mnenje. Sam sem že vsaj 5X povedal da sem proti referendumu, imam pa tudi mnenje da so tako homosexualci kot pedofili in zoofili bolani. Niso si sami krivi da se je narava poigrala z njimi, sploh prvi se mi smilijo in sem tudi zato da lahko živijo kot družina, vendar s svojim otrokom! Ostali so pa itak izmečki!
Katolibani za moje pojme tudi ne morejo biti zdravi poleg tega da so nevarni za našo državno ureditev.
Citat:
Nevarni so tudi taki kateri so bili pripadniki dveh tujih vojsk!
Kje?--v æefurski lopovski morilski mamilaški deželi--u fužinama i mostama? ÆÆÆÆ????Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Protislovje, da nekdo tako misel napiše, jaz jo pa na desetine km stran preberem.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če narava nekaj ni dala, potem ne moreš imeti!![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Celo treh, takemu res ni zaupati niti njihovim bližnjim!
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kje?--v æefurski lopovski morilski mamilaški deželi--u fužinama i mostama? ÆÆÆÆ????